Arama sonuçlarınız

1. alpino

İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları umarım yaklasan bahar mevsiminde organizasyonlar yapılacaktır, maalesef gectiğimiz yıl pek bir organizasyon yapılamadı :'(

2. alpino

2009 model vw 5+1 cityvan satılık

Ynt: 2009 model vw 5+1 cityvan satılık bazı arkadaşlar aracı sormakta ancak araç satılmıstı yani ilan güncel değildir teşekkurler
  3. alpino

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

4. alpino

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bana göre gezmenin sonu yok bir tarafı bitirdikten sonra diğer tarafa başlıyayım demek yanlış bence rüzgar nereye götürürse oraya gidip orayı gezmek en doğrusu kısmette yurt dısı varsa yurt dısı yurt içi varsa yurt içi gezilmeli. Sonuçta zaman az ve...
  5. alpino

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

6. alpino

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Orhan bey fotografları takipteyiz yenileriini beklemekteyiz. :D

7. alpino

Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye...

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... otomobillerde uygulama daha kısa zamanda yaygınlaşabilir ama 4*4 araçlarda bu süre cok farklı olacaktır....
  8. alpino

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoşgeldiniz , Hovercraft lar ile ilgili resim ve bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. ;)
  9. alpino

Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye...

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... arazi araçlarında elektrikli motor uygulaması ve bunun seri üretimde kullanılmasını yakın zamanda görebileceğimizi sanmıyorum bana göre en az 10 yıl gerekecektir...

10. alpino

Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri

Ynt: Yeşilköy - Yeşilyurt - Ataköy ve Florya 'daki Gezenbilir Üyeleri ;)

11. alpino

Klasik 123 Kasa

Ynt: Klasik 123 Kasa Aktif olarak kullanmıyorum bu aracı hafta sonları güzel havalarda keyif için kullanmaktaydım ama gündelik kullandığım aracı ve bunu elden cıkarıp daha yeni bir arac almayı düşünüyorum .
  12. alpino

Klasik 123 Kasa

Ynt: Klasik 123 Kasa Arabamı satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar irtibata gecebilirler satış sebeim hafta içindede kullanabileceğim bir araç alabilmek.

13. alpino

Yurt Dışına Kendi Aracınızla Çıkmak istiyorsanız neler yapmalısınız ?

Ynt: Yurt Dışına Kendi Aracınızla Çıkmak istiyorsanız neler yapmalısınız ? Bildiğim kadaı ile Türkiye'den yurt dısına cıkıslarda araç yaşı ile ilgili bir sınırlama yok,sonuçta satmak için değil gezmek için çıkıyorsunuz:)
  14. alpino

Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz?

Ynt: Hangi Tv Kanallarını Daha Çok İzliyoruz? cnbc-e , ntv , ntv spor , kanalTürk
  15. alpino

LR Freelander

Ynt: LR Freelander 2010 şubatından bu yana freelander II kullanmaktayım çok zorlu arazi şartlarına girmedim ama şehir içinde kullanması çok keyifli bir araç oldukçada kilometre yaptım sayılır herhangi bir şikayetim olmadı inşaaallah olmazda,motoru cok zevkli ve uzun yoldada tatmin edici ,bu...

16. alpino

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? şehir içinde kullanacağım ağır arazi şartlarına çıkmam çokda fazla para vermeden bir LR sahibi olmak istiyorum derseniz size freelander modelini önereceğim.Geçenlerde bir forumda okumustum ne derece doğru oldugu tartısılır ama bana doğruluk payı fazla gibi...
  17. alpino

ne yapacaz arkadaşlar bu sigortacıları bir yol gösterin

Ynt: ne yapacaz arkadaşlar bu sigortacıları bir yol gösterin aracınızdaki aksesuarları beyan ederek kaskoya dahil edebilirsiniz bunun için bir miktar pirim ödemeniz gerekebilir ama buda çok fazla olmasa gerek
  18. alpino

Ssangyong Hakkında

Ynt: Ssangyong Hakkında Bir tanıdığımda Rexton var çok eski sayılmaz ve çok memnun hiç sorun cıkarmadı ,fiyatına göre bakıldıgında kıyaslanacak başka bir alternatifi yok olanlarda en az 6-7 yaşında(ancak fiyatı yaklasıyor),sitede başka bir topikde yazmıştım actyon için aynı şeyi...

19. alpino

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım bu araç bu fiyata bence cok uygun ancak bugün bu aracı bu fiyata bulamazsınız nereden baksanız fiyatı %20-30 oranında artmıştır
  20. alpino

Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler