Arama sonuçlarınız

1. M

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum valla yüzdükçe yüzüyoruz kuyruk hep ileri gidiyor bir türlü kuyruğa gelemiyorum. bu gün astarlı şasi ve motor aksamları pompa hariç,diferansiyeller ve şanjıman ekzost hariç herşey mat siyaha boyandı.4 tekerlek sökülüp kampanalara sıra geldiğinde Murphy...

2. M

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Neyse unimog bu gun cesmeye tesrif etti sasi ve aksam vs siyaha boyanacak ve dogru benim garaja.sonra 4 jant kirmizi olup 4 yeni lastik takacagim ki buda beni biraz gaza getirir saniyorum belki arka kasayai uzerine atarim. Haftaya kaporta bitip...
  3. M

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Tabi degisik tecrubeler yasiyoruz hepimiz.urun odemesiz verilmemeli zaten isteyende acayip.is bitince de odemesi yapilmamis is verilmemeli diye dusunuyorum gecmis olsun

4. M

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Arkadaslar mekanik atolyesinin yogunlugu yuzunden unimogu bugun teslim aldim.5-6 ya gecmeyen viteslerin sebebi üst kapak altindaki plate i daha evvel kaynaklamislar ankaradan yenisi gelince yoluna girdi Bu gun arkadan onden kaldirip ileri geri takviye...
  5. M

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Tesekkurler umutkaptan

6. M

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Bahadir bey valla ne diyeyim demissiniz ya bende ne diyeyim bilemedim 2 gundur ancak bu gun duruma adopte olabildim.neyse vardir bizim bilmedigimiz bir sebebi boylesi daha hayirli olacak herhalde. Acaba sonbaharimi beklesem diye dusundum ama yaptiracagim...

7. M

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum İngilizlerin cok sevdigim bir lafi vardir akilsizlar icin en iyi mektep tecrubedir yanliz biraz pahalliya mal olur diye.karoser kumdan gelip astarlaninca bizim kaportacinin yedigi boklar ortaya dokuldu bastirilan sol camurluk,duzeltilen sag...
  8. M

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum karoser kumlamaya gidecek hale geldi sonunda.tüm parcaları ile hazır her şey takıldı alıştırıldı.arka kasanın çamurluklarının 2 tanesi imalatı dışında çıkacak ıvır zıvır iş varsa var yoksa tamamdır.zaten deniz sezonu başlayacağı için o tarafa yoğunlaştım...
  9. M

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum bu gün ekzost da geldi vantilatör kayısı tamam.depo altından mazot aktı megerse depocu tahliyeyi sıkmamış.Ömer usta 1-2 gün şehir dışında grayder tamirine gidiyor dönüşte eksikleri tamamlayacak telefon edecek şasiye kavuşacağım.şimdilik her şeyi dört...

10. M

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Valla mekanik bitti.radyator alt pullarini kaybetmistim buldum hortumlari tamamladim,kayis hazir simdi toplayip uzun sureli calistiracagiz havada vitesleri deneriz on arka kilitler hic calismiyordu daha evvel eksiklerinin tamamlandigini yazmistim simdi...

11. M

460 Kasa Klima Kazanı İhtiyacım Var

Ynt: 460 Kasa Klima Kazanı İhtiyacım Var Alper bey mesajinizi simdi gordum.eger kazan soracaksaniz bende yok ben komple sistem taktirdim telefonlarini paylasimda bulabilirsiniz
  12. M

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması Sayin cartop ben sonra actim o deligi hemde kutuya yarim tur attirinca asagi geldi tekrar

13. M

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması Sayin cartop dokundurdunuz diye aklimdan hic bir sey gecmemisti.ayrica sizin imalatlardan kullanan birisiyim. Ben bunu zamaninda paylasirken 2 sene olmus bazi arkadaslarla kirilir kirilmaz vs gibi fikirler yurutmustuk saglam oldugunu vurgulamak...
  14. M

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması Snorkelinizi gule gule kullanin.eski yorumlara baktim bende ne kirilma ne catlama bir sey olmadi.zaten bir ordu kullaniyorsa arkada arge si saglamdir diye dusunmustum yanilmadim. Valla Bence benimki daha estetik :)) zevk meselesi tabii
  15. M

Mercedes G aranıyor

Ynt: Mercedes G aranıyor bence olması gereken fiyat 60bin.win numarasından bir bayiden veya servisten girin bilgilerine galeri ithalatı ise almayın derim.MB türkiye ise bu sefer gercek üretim senesi (hep farklı yazılıyor nedense)ve hangi aksesuarlarla üretildiğini anlayabilirsiniz. Ayrıca böyle...

16. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum fotoların altında 5.25 KB yazıyor mesela
  17. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum umut bey rica ederim ne demek ama şöyle yapıyorum cepten çektiğim fotoları bilgisayara mail atıyorum atarken oradaki en büyük halini seçiyorum.eğer başka bir sistem varsa ben bilmiyorum eğer bile varsa iah etsin yaparım saygılar
  18. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum tabi birde işin kelek tarafları var fren tablaları zmanla bozulmuş ekzantrik cıvatalar çalışmaz olmuş dolayısı ile fren ayarı yapılamaz olmuş hemen 4 tane tedarik ettik sıfır bu arada parça konusunda çok ballıyım.Ama bu sefer yeni tablalara sıfır...

19. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum şanzıman diferansiyeller fren boruları aks taşıyıcılar el freni telleri,yayları taşıyan tablalar onların delikleri süspansiyonu sağlayan yağlı sistem hangisine bakarsanız bakın olması gerektiği gibi oldu ve hep orjinal parçalarla. direksiyon kutusundaki...
  20. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum bu gün unimogumu şasi üzerinde görmek beni keyiflendirdi.motor şazıman,diferansiyeller,direksiyon hepsi yerli yerinde olunca keyifli oluyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR