Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum
Valla mail almadim Mahmut la konustuk herhalde vincsiz gelmek istemiyor dedik.meger baska islerle ugrasmissiniz gecmis olsun.bekleriz
Bahadir bey merhaba bir daha off road icin bulusamadik Alacatiya bekleriz.evet bizimkide ziraat kredisiyle gelmis zamaninda ilk konuyu acarken gebzeden bir foto koymustum galiba
Özay bey dikkate aliyorum söylediklerinizi.Aslinda bende benzer düsünmüstüm söyleki bizim OM 636 motor G ye parca aldigim Parca bayinde sistemde gözükmüyor oradaki arkadas bir bascavus abimiz var ona soralim dedi ama bir sey cikmadi.arastirmaya devam...
bu devirde şehirden uzak yerde iş yapmak ne zor malzemecide 1mm 1.20 sac bitmiş hafta başından evvel gelmezmiş.yarın düş yollara urla olmadı izmir.
kaporta ilerliyor bu arada bir tarafın bir kısmı bitti tabandan çürük saclar söküldü 2 fotoğraf ekliyeyim...
özay bey tesekkürler.kitap ısmarladım.yanlız bu unimoglar bizim askerıyede hiç kullanılmadı bildiğim kadarıyla bizde başlangıç 404 ile oldu sanırım hatta geçen gün okudum adamların askeriyeye ihracatı fransız ordusuyla başlamış 404 ile.
Sanıyorum sorun...
Umut bey cok naziksiniz tesekkur ederim.aslinda onlarin 7.50x20 cavus desen knk 50 diye bir lastigi var.sisirilmis genislik 205 mm gozukuyor dis cevre ise 815 mm bende simdi arastirirken buldum.lastikcilere kalsak yok deyip cikiyorlar isin icinden.korkum...
teşekkürler kaporta başladı biraz ilerlesin fotoğraf koyarım.şasi den altının bakımı ve motor bakımını izmirde yapacağız buralarda en basit fren borusu bile yok.bilgi fotoğraf eklerim.
bu arada 7, 6.50 veya 7.50 x 20 lastik arıyorum bilginize.bazı özka...
Ali Fuat bey çok teşekkürler aynı heyecanı duymanız ne güzel teşekkürler zaten forumların amacı da bu değilmi paylaşmak görüş alışverişi.
aslında daha uzun sürey yaymak istediğim bir projeydi.tabi sökmek kolay.diğer aşamalar vakit alacak yaz girince araya...
her seferinde aynı duyguya kapılmak sadece bizim ki gibi memleketlerde mümkün herhalde.Adı usta olan zır cahillerin daha lafa eski bir uni...dediğin an gözlerindeki geldi yağlı müşteri bakışı beni deli ediyor.
ortalama bir insanın kullanabildiği...
bu gün gene 2-3 saat çalıştım kapılar,şasi ile kupayı bağlayan tüm bağlantı,rekor hortum kablo vs ile şasi nin ilgisini kestim bir beko kepcesi veya 3-4 kuvvetli arkadaş yakalarsam yarın kupayı kaldırırım.bu arada akü kutusunu söktüm yeniden yapılacak...
bu gün dayanamayıp öğleden sonra sökmeye başladım.sökmek en kolayı ama liste de yapmak lazım bu arada ön cam cercevesi tente arka kasa ve ön koltukları söktüm.bakın şahane bir bakım talimatnamesi olduğunu zannettiğim bir sac levha sağ koltuğun arkasına...
Ynt: Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs
valla servet kardeş ben orjinalciyim bu konuda bir fikrim yok.bilmediğim için bir şey söyliyemiyeceğim.bu konulara hüseyin çok hakim onun bir fikri vardır muhakkak.
selamlar
Arkadaslar guzel temennilerinize ve aileye katilma gibi guzel tanimlamalariniza tesekkur ederim.ipaddden foto beceremiyorum bir caresine bakarim.
Planim su ben ancak yarin sasi no vs gibi seylerine bakacagim zira llacatiya baga yolladigimda ben hala...