Arama sonuçlarınız

1. mertbirincioglu

Zj Cherokee İçin Expertiz Önerisi

Ynt: Zj Cherokee İçin Expertiz Önerisi anadolu yakası jeep garage (0 (216) 573 27 41) davut ve uğur ustalar araçtan iyi anlıyor avrupa yakasında ise master servis maslakta ideal olur bence

2. mertbirincioglu

Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum

Ynt: Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum once lastik alırsan kite gerek yok zaten. kit alırsan farklı bir lastik kullanma şansın olur
  3. mertbirincioglu

Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum

Ynt: Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum fiyatı nedir bilmiyorum ama becce kit alın 1 kere alın uzun süreli kullanın nacizane...

4. mertbirincioglu

Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım?

Ynt: Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım? rampanın dikliğine göre geri kaçırma yapabilir ama D ye aldığınızda 1 saniyede geçer vitese ve rampada bunu frene basarak yapın şanzımana zarar verir. düz yolda o kadar zararlı olmayabilir ama rampada kesin...
  5. mertbirincioglu

yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum

Ynt: Yeni Arkadaşım 5.9 Zj Yi Size Tanıtmaktan Mutluluk Duyuyorum aks kafası tanesi 200-250 tl civarındadır...sadece dönüşlerde atlatma gibi çat çat çat sesi gelir düz giderken ses gelmez...

6. mertbirincioglu

yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum

Ynt: Yeni Arkadaşım 5.9 Zj Yi Size Tanıtmaktan Mutluluk Duyuyorum sağa sola dönünce gelen sesler aks kafalarıdır klasik

7. mertbirincioglu

En Sorunsuz Otomobiller!

Ynt: En Sorunsuz Otomobiller! araç sahiplerinin bakmadığı gerçek ama tek etken de bu değil. toyota sahipleri de sürekli serviste gezmiyor herhalde aynı standart özeni gösterdiklerini düşünüyorum.
  8. mertbirincioglu

Wj Benzin Deposu

Ynt: Wj Benzin Deposu http://www.youtube.com/watch?v=JycqiJgITGc http://www.youtube.com/watch?v=8N6heV_cxjY http://www.youtube.com/watch?v=dCENusTup3I http://www.youtube.com/watch?v=Tvm0KhvfqC8
  9. mertbirincioglu

Wj Benzin Deposu

Ynt: Wj Benzin Deposu koruma sacı var ve stepne arka bagaj içine gömülü olduğu için aşağı doğru bombe yapıyor maalesef

10. mertbirincioglu

Yumu 3,5

Ynt: Yumu 3,5 keyifle doya doya seyrettim...emeğine sağlık...

11. mertbirincioglu

Bir Grand Cherokee Yi Kim Alır?

Ynt: Bir Grand Cherokee Yi Kim Alır? bu kadar ince hesap yapacak birinin son alacağı araç grand cherokee dir...iş sadece yakıtla bitmez bilya çıkar keçe çıkar yağı çıkar balansı çıkar hesap şaşar...hiç alıp da başını derde sokma. sadece haftasonu kullanacaksan keyif için alacaksın yakıtı da...
  12. mertbirincioglu

Bfgoodrich

Ynt: Bfgoodrich yok uymaz...

13. mertbirincioglu

Bfgoodrich

Ynt: Bfgoodrich 2'' get ile takabilirsiniz bu ebat lastiği. Get isterseniz bende var hazır hemen gönderebilirim. 175 tl.
  14. mertbirincioglu

Grand Cherokee "zj" Parçaları,

Ynt: Grand Cherokee "zj" Parçaları, Romork ceki demiri depo ve karter korumalari arka ceki halkasi lazim Telefonunu alabilirmiyim ozelden
  15. mertbirincioglu

Ynt: Grand Cherokee "zj" Parçaları, Tavan raylari ve citalari lazim

16. mertbirincioglu

Ynt: Grand Cherokee "zj" Parçaları, Bagaj perdesi de lazim
  17. mertbirincioglu

Ynt: Grand Cherokee "zj" Parçaları, Koltuk motorlari lazim sokebilirmisin geleyim mi arac nerede
  18. mertbirincioglu

Taban Halısında Su

Ynt: Taban Halısında Su yolcu tarafındaki halıyı komple kaldırın ön gögüsün alt tarafına doğru fotodaki gibi siyah bir parça göreceksin. bu parçanın daire gibi olan kısmının tam merkezinden 1 parmak kalınlığında punch ile delik aç içini temizleyebildiğin kadar temizle. bu klima tahliyesidir...

19. mertbirincioglu

DACİA DUSTER 4X4 2012 ARAÇ İÇİ SES VE ISI İZOLASYONU

Ynt: DACİA DUSTER 4X4 2012 ARAÇ İÇİ SES VE ISI İZOLASYONU bu parlak aluminyum malzeme nereden alınıyor ve metresi kaça satılıyor güzel bir haftasonu mesaisinde yapılabilir . kendinden yapışkanlı mı yoksa ısıtıp mı yapıştırıyoruz
  20. mertbirincioglu

1997 Zj Oncelikli Yapilmasi Gerekenler ve Yanina Alman Gerekenler

Ynt: 1997 Zj Oncelikli Yapilmasi Gerekenler ve Yanina Alman Gerekenler hi jackı tüm demir tamponlara vurabilirsiniz ayrıca rockslider yada yan basamak dediğimiz yerlere vurabilirsiniz. Ayrıca hi jacki lastiğe vurmak için ara aparatı vardır hijackı zorda kalırsanız vinçleme için de kullanabilirsiniz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR