Arama sonuçlarınız

1. mertbirincioglu

1997 Zj Oncelikli Yapilmasi Gerekenler ve Yanina Alman Gerekenler

Ynt: 1997 Zj Oncelikli Yapilmasi Gerekenler ve Yanina Alman Gerekenler yedek kayış, 2. akü, hijack, kompresör daha liste uzar gider...kaç km yol yapacaksınız

2. mertbirincioglu

YENİ SİGORTA VE VERGİLER BAYA BAŞIMIZI AĞRITACAK

Ynt: YENİ SİGORTA VE VERGİLER BAYA BAŞIMIZI AĞRITACAK arkadaşlar panik yapmayın felaket tellalığı yapmayın yaşlı araca yüksek sigorta ve vergi demek 15-20 bin tl piyasası olan araçlarımızı hurdaya çıkarmamız demek . devletin cebimden 20 bin tl çalması mantığa ters böyle birşey yapamaz...
  3. mertbirincioglu

LADA NİVA SU VE SES İZOLASYONU (ÖNLEM ALMAK!)

Ynt: LADA NİVA SU VE SES İZOLASYONU (ÖNLEM ALMAK!) altı ziftli üstü aluminyum malzemeyi nereden buluyoruz metresi fiyatı ne kadar acaba

4. mertbirincioglu

ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun

Ynt: ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun Valla oyle oldu tolga sanayiden çıkamadı bir turlu eksik hiç bitmiyor tam bitiyor yenisi cikiyor anlamadim gitti
  5. mertbirincioglu

Ynt: ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun kesinlikle tek araç olarak kullanılacak gibi değil ben 2 sene yaptım o hatayı ocağıma incir ağacı dikti..sonra aldım bi palio rahat ettim hem özlüyorum hem sanayide daha uzun vakit geçirebiliyor artık kendisi

6. mertbirincioglu

Ynt: ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun cüzdanımı her vakumladıktan sonra tövbe ediyorum satacam diyorum küfür ediyorum sonra tamirciden çıkıp müziği açıp gaza dokunuyorum ve pamuk gibi oluyorum...herşeyi unutuyorum...sado mazo bi ilişkimiz var yani...

7. mertbirincioglu

5 x 114.3 cherokee,ler için 10 inch süper jant görmelisiniz.

Ynt: 5 x 114.3 cherokee,ler için 10 inch süper jant görmelisiniz. güncel değildir dimi abi
  8. mertbirincioglu

OFF-ROAD LASTİK KOMPRESÖRÜ

http://youtu.be/w5j6Puc8vFU http://www.youtube.com/watch?v=w5j6Puc8vFU
  9. mertbirincioglu

OFF-ROAD LASTİK KOMPRESÖRÜ

bauhauslarda 250-300 tl ye satılan bir cihaz var ben 1 yıldır kullanıyorum. usb şarjı kompresör- akü takviye-invertör-2 çakmak soketi ile güzel bir güç kaynağı buna da bakın. büyük lastik şişirmedim ama palio lastiğini şişirdim sorunsuz <iframe width="420" height="315"...

10. mertbirincioglu

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları e şart tabi..olmazsa olmazı ;D

11. mertbirincioglu

Çeki Demiri ve Römork İmalatı

Max 4 metreye kadar fiber tekne veya bot taşımak icin romork düşünüyorum max-min fiyat ne olur fiyata etken diyebileceğimiz kalite farklılıkları ne olur üzerine opsiyonel ekleneck aksesuar nelerdir. Makara gibi vb bilgi verirseniz sevinirm. Araçta bulunan orjinal fakat ruhsata isli olmayan ceki...
  12. mertbirincioglu

Sis lambası montajı

Ynt: Sis lambası montajı herhangi bir tornacı ayak yapar onlara dert etmeyin. kelepçeli falan...

13. mertbirincioglu

96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet çeki demiri bende yok olan varsa almaya niyetim var takasta alabilirim o nedenle yazdım
  14. mertbirincioglu

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet hammerite marka çekiçlenmiş siyah renk ile boyadım yazın stepne için olan jantı. fena de olmadı
  15. mertbirincioglu

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet fotolardan belli olur mu bilmem

16. mertbirincioglu

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet stepne olarak tek veremem ama şunu söyleyebilirim jantlarım kusursuz değil. 15 yıllık jant neticede ama balans problemi kırığı kaynağı yok. vernik kalkmaları kozmetik olarak var. stepne için olan jantımı siyaha boyadım fena da olmadı...
  17. mertbirincioglu

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet 96 zj den çıkan , Dana 44 için spicer marka 1 yıl önce faturalı olarak sıfır alınan LSD kilit 850 tl dana 30 ve dana 44 için ötmeyen 3.73 ayna mahruti tanesi 350 tl olarak satılıktır. 5 adet goodyear wrangler duratrac 265x75x16 iyi...
  18. mertbirincioglu

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet jantlar duruyor bahçelievlerde garajda yakınlardaysanız canlı görebilirsiniz. foto bulmaya çalışacağım...

19. mertbirincioglu

bu uygulama ne işe yarıyor

Ynt: bu uygulama ne işe yarıyor http://www.partsmike.com/store/store.php?crn=199&rn=1481&action=show_detail http://www.arazideyiz.com/showthread.php?t=8891 çok güçlü arazi şanzımanlarını durdurmak için normal disk frenlerin yetersiz kalması neticesinde bir çözümmüş ben de bilmiyordum...
  20. mertbirincioglu

bu uygulama ne işe yarıyor

Ynt: bu uygulama ne işe yarıyor Bildigimiz disk fren Ben de yeniogrendim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR