Arama sonuçlarınız

1. mertbirincioglu

Grand Cherokee Far Yetersizliği

Ynt: Grand Cherokee Far Yetersizliği bu farlar ebay de 180 usd civarı ama kargo çok istiyorlar ben alamadım bir türlü taktım bu merceklere...ebayda grand cherokee halo projector light diye aratın onlarcası var. türkiyede ne yazık ki bulamadım

2. mertbirincioglu

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ. grand cherokee için eminmisin? lpg dönüşümünde hissedilir bir kayıp olmaz ama takılan lpg markası iyi işçiliği çok iyi olmalı zaten yeterince güçlü bir araç. doğan s ile yakıt kıyaslamak komik olur şehiriçinde min 50 krş arazi kullanımında 80...
  3. mertbirincioglu

Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım Yay isteyen varsa takim 4" rough country orjinal yaylari var bende bosta duruyor 05332823147 Mert

4. mertbirincioglu

İkinci el warn winch xd 9000 i

Ynt: İkinci el warn winch xd 9000 i evet satılmıştı ilan tarihi çok eski zaten
  5. mertbirincioglu

Kışlık lastik standartlarına dair

Ynt: Kışlık lastik standartlarına dair kış lastiği kar lastiği diyorsanız good year wrangler duratrac tek geçerim. isterseniz üzerinde çivi takmak için yerleri bile hazır lastikte. müthiş bir tutunma var karlı zeminlerde..

6. mertbirincioglu

jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin

Ynt: jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin eğer 170-180 usd a kadar olacaksa 2 tane bile alırım nasıl olacak merak ediyorum...tşkler

7. mertbirincioglu

mtv....

Ynt: mtv.... ışık var bu durumda. ama işin suistimal kısmı önemli bunu nasıl bertaraf edebileceksiniz bunu net sunmak gerekli. offoad aracı diye kimsenin ruhsatında yazmıyor. vinci işletebiliyorsunuz sadece yılda 15000 tl vergi ödeyen yeni araç sahibi bir kişi ruhsata vinç işletir vergisini...
  8. mertbirincioglu

Grand Cherokee Far Yetersizliği

Ynt: Grand Cherokee Far Yetersizliği ne oldu nasıl oldu var mı gelişme
  9. mertbirincioglu

mtv....

Ynt: mtv.... bekir bozdağ ile 1 kere görüşme ve dertleşme imkanınız olduğunu düşünürsek çok iyi sağlam dayanaklarla karşına çıkıp istemelisiniz net olmanız gerek ve veri sunabilmelisiniz aksi taktirde konuşulanlar havada kalır bekir bey tarafından da ciddiye alınmayabilir ama denemek lazım. 2...

10. mertbirincioglu

jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin

Ynt: jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin http://www.ebay.com/itm/93-98-Jeep-Grand-Cherokee-HALO-Projector-Headlights-w-Corner-Signal-Lights-BLACK-/230900431959?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AGrand+Cherokee&hash=item35c2bcfc57&vxp=mtr bu linkteki far takımında...

11. mertbirincioglu

mtv....

Ynt: mtv.... evet geçmiş olsun düşmez...
  12. mertbirincioglu

mtv....

Ynt: mtv.... http://www.tsb.org.tr/sayfa/motorlu-tasitlar-vergisi-ile-ilgili-listeler bu linkte 2013 yılı araç değerleri henüz çıkmamış. çıktığı zaman sizin araç değerine göre bakarsınız eğer 1040 ise vergi araç değerinin 20.800 tl altında olması lazım ki bir kademe verginin düşmesi...

13. mertbirincioglu

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı plastidip uygulamasını özellikle merak ediyorum. ne renk düşünüyorsunuz
  14. mertbirincioglu

ZJ AKSESUARLARI EN UYGUN NERDE BULUNUR.

Ynt: ZJ AKSESUARLARI EN UYGUN NERDE BULUNUR. Otokaya uğur şaşmaz da birinci elden alırsın başka arama
  15. mertbirincioglu

Cherokee Off Road Team

Ynt: Cherokee Off Road Team far ayaklarında montajda uyumsuzluk falan oldu dedi birisin oldu mu sende öyle birşey .cuk oturdu mu tam olarak

16. mertbirincioglu

Cherokee Off Road Team

Ynt: Cherokee Off Road Team yakışıkl araçlar yakışıklı gezi tebrikler arkadaşlar... 06 bk plakalı aracın mercekli farlarına hastayım yok mu türkiyede bunlardan satan acaba bulamadım bir türlü ebay den de kargo 200 usd tutuyor farlar zaten 200 usd...birinin elinde fazla yok mu
  17. mertbirincioglu

98 Model 5.3 Zj İçin Hava Hava Filtre KAzanı Ve Borusu Arıyorum

Ynt: 98 Model 5.3 Zj İçin Hava Hava Filtre KAzanı Ve Borusu Arıyorum 05325207688 tolga ..çıkmacı az önce konuştum full takım olarak 450 tl diyor
  18. mertbirincioglu

98 Model 5.3 Zj İçin Hava Hava Filtre KAzanı Ve Borusu Arıyorum

Ynt: 98 Model 5.3 Zj İçin Hava Hava Filtre KAzanı Ve Borusu Arıyorum kazan bulunur ama diğer hortum ve kafa için çok para istiyorlar geçen bir arkadaş da arıyordu bulunması zor bir parça çıkmacılara bir sorun bence 1 hortuma bile 100-150 tl istiyorlar hem de yan sanayi

19. mertbirincioglu

POWCAN BK 321 15x8 inç 5x114.3 bijon JANT

Ynt: POWCAN BK 321 15x8 inç 5x114.3 bijon JANT güncel fiyatı nedir acaba
  20. mertbirincioglu

İkinci el warn winch xd 9000 i

Ynt: İkinci el warn winch xd 9000 i sanırım satılmıştır değil mi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149