Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee Far Yetersizliği
bu farlar ebay de 180 usd civarı ama kargo çok istiyorlar ben alamadım bir türlü taktım bu merceklere...ebayda grand cherokee halo projector light diye aratın onlarcası var. türkiyede ne yazık ki bulamadım
Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.
grand cherokee için eminmisin?
lpg dönüşümünde hissedilir bir kayıp olmaz ama takılan lpg markası iyi işçiliği çok iyi olmalı zaten yeterince güçlü bir araç. doğan s ile yakıt kıyaslamak komik olur şehiriçinde min 50 krş arazi kullanımında 80...
Ynt: Kışlık lastik standartlarına dair
kış lastiği kar lastiği diyorsanız good year wrangler duratrac tek geçerim. isterseniz üzerinde çivi takmak için yerleri bile hazır lastikte. müthiş bir tutunma var karlı zeminlerde..
Ynt: mtv....
ışık var bu durumda. ama işin suistimal kısmı önemli bunu nasıl bertaraf edebileceksiniz bunu net sunmak gerekli. offoad aracı diye kimsenin ruhsatında yazmıyor. vinci işletebiliyorsunuz sadece yılda 15000 tl vergi ödeyen yeni araç sahibi bir kişi ruhsata vinç işletir vergisini...
bekir bozdağ ile 1 kere görüşme ve dertleşme imkanınız olduğunu düşünürsek çok iyi sağlam dayanaklarla karşına çıkıp istemelisiniz net olmanız gerek ve veri sunabilmelisiniz aksi taktirde konuşulanlar havada kalır bekir bey tarafından da ciddiye alınmayabilir ama denemek lazım. 2...
http://www.tsb.org.tr/sayfa/motorlu-tasitlar-vergisi-ile-ilgili-listeler
bu linkte 2013 yılı araç değerleri henüz çıkmamış. çıktığı zaman sizin araç değerine göre bakarsınız eğer 1040 ise vergi araç değerinin 20.800 tl altında olması lazım ki bir kademe verginin düşmesi...
Ynt: Cherokee Off Road Team
yakışıkl araçlar yakışıklı gezi tebrikler arkadaşlar... 06 bk plakalı aracın mercekli farlarına hastayım yok mu türkiyede bunlardan satan acaba bulamadım bir türlü ebay den de kargo 200 usd tutuyor farlar zaten 200 usd...birinin elinde fazla yok mu
Ynt: 98 Model 5.3 Zj İçin Hava Hava Filtre KAzanı Ve Borusu Arıyorum
kazan bulunur ama diğer hortum ve kafa için çok para istiyorlar geçen bir arkadaş da arıyordu bulunması zor bir parça çıkmacılara bir sorun bence 1 hortuma bile 100-150 tl istiyorlar hem de yan sanayi