Arama sonuçlarınız

1. mertbirincioglu

POWCAN BK 321 15x8 inç 5x114.3 bijon JANT

Ynt: POWCAN BK 321 15x8 inç 5x114.3 bijon JANT jantlar duruyor mu hala ?

2. mertbirincioglu

Cherokee ler Ankara Buluşması

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması stickerlarım geldi teşekkürler adil Evirgen...araç sanayide müsait ilk zamanda yapıştırıp fotoları paylaşarım....
  3. mertbirincioglu

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke yok sanırım limitleri zorlamayı sınamayı denemeyi seviyoruz...

4. mertbirincioglu

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke ama karlı zeminde elinizin altında 4 çeker gibi bir imkan varken sadece arkadan itiş ile yetinmek neden ??? :D
  5. mertbirincioglu

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke araç 2 çekerde mi acaba 4 çekere aldınız mı?

6. mertbirincioglu

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke liberty ve cherokeenin lastikleri nedir? yere tutunan lastiktir ve 4 çeker araçlardan bahsediyoruz motoru ne olursa olsun araç tutunmuyor değil lastik tutunmuyor bence..

7. mertbirincioglu

yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum

Ynt: yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum güle güle kullanın...ufak tefek cilveleşmeler olacaktır aküydü uyarıydı falan. çözümleri bildikten sonra hiç korkmayın yola devam...
  8. mertbirincioglu

GC zj için geri görüş kamerası mı? Park sensörü mü?

Ynt: GC zj için geri görüş kamerası mı? Park sensörü mü? arkadaşlar park sensoru 70-100 tl geri görüş kamerası da taş çatlasın 200 tl öyle büyük rakamlar değil. mümkünse her ikisini de takın bulunsun. ben kamera taktım geriye ön tarafa da küçük bir monitor köydum sol tarafa torpido üstüne...
  9. mertbirincioglu

Cherokee ler Ankara Buluşması

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması çok güzel ve örnek bir buluşma olacak istanbuldan takipteyim....başarılar dilerim.

10. mertbirincioglu

Zj için Lund marka kep/güneşlik/sunvisor

Ynt: Zj için Lund marka kep/güneşlik/sunvisor tavanı delmeniz gerekmiyor moonvisor için delmek iyice sağlamlaştırır ancak siyah cam silikonu ile iyi yapıştırırsanız kolay kolay çıkmaz. ancak kuruması için 24 saate yakın durması lazım silikonun ve yine de 140 kmh üzeri hızlarda uçma riski...

11. mertbirincioglu

GRAND CHEROKEE direksiyon boşluğunu giderme

Ynt: GRAND CHEROKEE direksiyon boşluğunu giderme direksiyon boşluğu gittimi var mı değişiklik...
  12. mertbirincioglu

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı güzel iş çıkıyor ....

13. mertbirincioglu

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı güle güle kullanın...
  14. mertbirincioglu

ford ranger arka tampon ve istetme bağlam

Ynt: ford ranger arka tampon ve istetme bağlam Süper gule gule kullanın...
  15. mertbirincioglu

Sizce hangisini seçmeliyim yardım lütfen ????

Ynt: Sizce hangisini seçmeliyim yardım lütfen ???? Bahadira katiliorum Offroad ama nereye kadar ne kadar zorlanacak ...

16. mertbirincioglu

SATILIK WARN 8274 WİNÇ

Ynt: SATILIK WARN 8274 WİNÇ Güncel mi fiyat nedir
  17. mertbirincioglu

4 ADET 285 70 17 4X4 SIFIRDAN ÇIKMA LASTİK BFGOODRİCH AT.FIRSATTIR

Ynt: 4 ADET 285 70 17 4X4 SIFIRDAN ÇIKMA LASTİK BFGOODRİCH AT.FIRSATTIR Inch olarak kaça denk geliyor acaba... Güncel mi
  18. mertbirincioglu

Bfgoodrich

Ynt: BFGOODRİCH MT VE AT LASTİKLER YENİ GELDİ 200 TL DEN BAŞLIYOR 35 at lastik arıyorum ikinci el takas olabilir bende 31,7 çok iyi duratrac var. Ama 35 lazım...

19. mertbirincioglu

jeep cherokee ve grand cherokee için ön defransiyel kapak koruma

Ynt: jeep cherokee ve grand cherokee için ön defransiyel kapak koruma Guncelse ben istiyorum nasil temin ederim..
  20. mertbirincioglu

Warn vinçler için kablosuz uzaktan kumanda

Ynt: Warn vinçler için kablosuz uzaktan kumanda xd9000 e oluyor muydu bu kumanda

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,040
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.