Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel
bmc dedimi jeeplere genel de tm 30 atıyorlarr motor durumu iyi ise kısında kızdırdımı çalışır yanii akünde iyi ise ama motor bitikse calışmaz ..
Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel
öncelikle hayırlı olsun sen şimdi den başlamısıın aksesuara bmc motorun var buna en büyük lastik olarak 31*10,50.15 lastik takabilirsin mt lastik güzel olur bendede bmc vardı 2 sene önce 1953 model jeepemde bundan büyük lastik olmaz bu motora
Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım
öncelikle geçmiş olsun siz yine otobüse binmedn haber gelmiş ben bileti aldı tokat arabasına bindim 15 dk sonra inicem adam beni arıyo sattım diyor arabayı sonra telefonu kapattı 2 gün açmadıı böyle serefsizler çıkıyor inş güzel bi araç alırsınız her şey de bi...
Ynt: Cj - İç Dizayn
şükrü abii bu hoporlör yerinin detaylı resimleri varmı yapılış aşaması gibi ben de yapıcam da yrd cı olursan sevinirim abi cj5 de ses sistemi koymak oldukca zor yer sııntısından hareket edemiyoruzzz