Arama sonuçlarınız

1. reha

Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi

Ynt: Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi Selamlar çok akıllıca ve tabii ki en iyi yanı "hayata geçmiş" olması.. ellerinize sağlık ve paylaşım için çok teşekkürler..

2. reha

Araçlı Kamplı Afrika Turu

Ynt: Araçlı Kamplı Afrika Turu Selam fotograf da bir problem olabilir mi acaba? reha
  3. reha

Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim

Ynt: Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Selamlar verdiğiniz link "navigasyon" cihazları. Eğer "outdoor" için düşünüyorsanız https://baytekin.com.tr/urunler.aspx?CODE=ElTipiGPS adresine bakmanızı öneririm. Encok 62 modeli populer ve...

4. reha

Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim

Ynt: Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Selamlar Navigasyon cihazlarının içinde GPS vardır. Zaten onun sayesinde yerini bilip, yol gösterebiliyor. Ancak GPS tabiri daha çok, elde taşınabilen ve Navigasyon için değil , "gittiğiniz yeri...
  5. reha

Ynt: Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Selamlar yanlış anlamanın önüne geçmek için soruyorum.. "karayollarında, şehiriçin de yolları görmek, yol tarifi almak" için NAVIGASYON mu arıyorsunuz? yoksa arazide/bayırda gezerken kullanmak...

6. reha

Araçlı Kamplı Afrika Turu

Ynt: Araçlı Kamplı Afrika Turu Selamlar harika bir fikir.. sağlıkla gerçekleştirmenizi dilerim. Bir de kapalı kasa defender için BD30 da iyi bir alternatif sanırım. reha

7. reha

Hangi Defender?

Ynt: Hangi Defender? Selamlar o zaman "başlangıç bütçenizi de gözönüne alarak".. nacizane önerim.. 1) alabildiğiniz kadar iyi durumda bir düz dizel alın, istediğiniz kadar dolaşın 2) canınız masraf etmek istediğinde de "bir puma" motor atın iyi bir senaryo gibi geldi bana. Hem benzin hem de...
  8. reha

Hangi Defender?

Ynt: Hangi Defender? Selamlar, 2 soru sormak isterim.. 1. gitmek istediğiniz yerler kaç km. uzaklıkta 2. alacağınız araca, birkaç sene sonra bir miktar daha (10.000 gibi) masraf etme fırsatınız oşlabilir mi? reha
  9. reha

Vhf / Uhf Yardım

Ynt: Vhf / Uhf Yardım Selam Bu cihazin farkli modelleei var bildifim. Anladigim kadari ike sizin cihaziniz sadece vhf. Ama tabii ki yaniliyor olabilirim. Reha

10. reha

Vhf / Uhf Yardım

Ynt: Vhf / Uhf Yardım Selamlar öncelikle cihazınız UHF yi destekleyen model mi? eğer destekliyor ise anten değiştirmeden "sadece UHF" frekansına geçmeniz yeterli. Ancak unutmamanız gereken bir konu , bu cihazlar sadece Amataör Telsiz Operatörü lisansı sahipleri tarafından kullanılabilir...

11. reha

İkinci El Starter Akü

Ynt: İkinci El Starter Akü Selamlar sanırım silmek için yetki gerekiyor, yarın ben silerim. iyi günler ve hayırlı satışlar dilerim, reha
  12. reha

İkinci El Starter Akü

Ynt: İkinci El Starter Akü Sayın "yeni" üyemiz, Freelander99 sizi "yanlış yere" mesaj yazdığınız konusunda sizi uyarıyor. Niçin, uyarısını dikkate almadığınızı sorabilir miyim? Marmara Bölgesinde yapılan OffRoad Gezileri başlığı altında "sizin ilanınızın" nasıl bir ilgisi olduğunu açıkcası...

13. reha

Eski Model Bir Arazi Aracı Alacağım, Lpg Mi Dizel Mi Tercih Etmeliyim.

Ynt: Eski Model Bir Arazi Aracı Alacağım, Lpg Mi Dizel Mi Tercih Etmeliyim. Selamlar, "istisnalar kaideyi bozmaz" ama araba 4 4 lük olsa kimse satmaz.. yada satacak kişi "masraf yapmaz"... Yani ne kadar temiz alırsanız alın, mutlaka bir miktar masraf çıkacaktır. Bu nedenle, satınalım sonrası...
  14. reha

Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl

Ynt: Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl maalesef on kapılar nasip olmadı ;-)
  15. reha

Ynt: Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl Selamlar cok sagolun, size zahmetler verdim. Eğer ozelden mesaj ile banka bilgilerinizi (hesap sahibi adı, banka adı, sube ve hesap no) yollayabilirseniz çok sevinirim. iyi gunler, reha

16. reha

Eski Model Bir Arazi Aracı Alacağım, Lpg Mi Dizel Mi Tercih Etmeliyim.

Ynt: Eski Model Bir Arazi Aracı Alacağım, Lpg Mi Dizel Mi Tercih Etmeliyim. Selamlar bilgim olcusunde fikirlerimi paylasmak isterim... mesela aynı motor hacminde iki araçtan lpg'li olanın mı yakıt masrafı daha azdır dizel olanın mı? >> tecrube ile sabittir ki, LPG li arac daha "yakıt...
  17. reha

Ynt: Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl Selamlar simdiden cok tesekkurler ederim. reha
  18. reha

Ynt: Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl Selamlar, cevap icin cok tesekkurler ederim.. Acaba, icten fotograf sansim olabilir mi acaba? (dosemeler icin) .. iyi gunler dilerim, reha

19. reha

Ynt: Defender 110 Kapı Dolu 500 Tl Selamlar Kapilar ile ikgileniyorum. Fotografini yollauabilir misiniz? Tesekkurler.. reha
  20. reha

CB Telsiz Yardim

Ynt: Cb Telsiz Yardim Selamlar cizirti duymanızın nedeni "cevrenizde aynı kanalda kimse" olmayabilecegindendir. cihazınız calisiyor olabilir.. 1)Bu telsiz benim ne isime yarar: Eger arkadaslarınız arasında CB kullanan ve haberlesebileceginiz bir mesafede ise cok pratik bir haberlesme...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,149
Kayıtlı Üye Sayımız
167,042
Kaydolan Son Üyemiz
slow_moe_tion

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR