Arama sonuçlarınız

1. kenanyama

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Merhaba Ahmet Bey Ben de kimseyi kırmak için yazmadım. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Bu karavan firmaları ticari firmalar, dolayısı ile yaptığımız yorumlar iyi veya kötü yönde yönlendirme yaptığından dikkatli olmamız...

2. kenanyama

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Güney karavan, Ender Bey'den bir motokaravan almışlığım vardı. Güney Karavanın kalitesizliğinden bahsedildiği için yazma gereği duydum. Bu konuda acemi olmalarından ziyade, karavanın ucuza getirilmesi için bir politika olduğunu...
  3. kenanyama

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araç 4x4 değil anladığım kadarı ile 4x4 ile takas olur diyor.

4. kenanyama

Yeni Kamp Aracım 'MEZOPOTAMYA YILDIZI' nın Yapım Aşamaları.

Yeni aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kenan YAMA
  5. kenanyama

ducato camper yapımı için destek

Ynt: ducato camper yapımı için destek Hakkı Bey Aracınız hayırlı olsun. Kolay gelsin. Kenan YAMA

6. kenanyama

off road lastik...acillll

Ynt: off road lastik...acillll 245/75R16 Bridgestone Dualler AT lastik elimde var. Ispartada Lastiğim balon yapınca 4 adet almak zorunda kaldım. Lastikler benim araça küçük geliyor. Toplamda 2000 km kullanılmadı yazılarının boyası üzerinde. Benim ölçülerim 235/85R16 olduğundan lastikleri size...

7. kenanyama

Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! Logoyu Gezenbilir sitesine koyarsanız herkez faydalanabilir. Kenan YAMA
  8. kenanyama

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Sayın Derya Telefonum yan tarafta, geçtiğiniz zaman ararsanız, işte değilsem tanışabiliriz. Memnun olurum. Kenan YAMA
  9. kenanyama

yardım yeni km saati uygunluğu

Ynt: yardım yeni km saati uygunluğu Orjinal km teli ve el freni telini Kayalar Otodan yeni aldım. İkisi KDV dahil 26 TL, Eksikliğini çekmeye değmez. Selamlar Kenan YAMA

10. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Kayalar Otodan sipariş edilen fren teli ve km teli geldi. El freni tek taraflı tuttuğu için fren sirkeliyormuş. El freninin merkezi içindeki bilyelerden bir tanesi yoktu. El freni çekildiğinde çift balatanın teki hareket alıp frenleme...

11. kenanyama

Toyota Orjinal Yedek Parça

Ynt: Toyota Orjinal Yedek Parça Hayırlı olsun. Kenan YAMA
  12. kenanyama

vebasto ısıtıcı,200 amper jel akü,1000 w inverter,transporter karavan içi

Ynt: vebasto ısıtıcı,200 amper jel akü,1000 w inverter,transporter karavan içi Aküyü aldım inşallah, diğerleri için hayırlı satışlar. Kenan YAMA

13. kenanyama

Ynt: vebasto ısıtıcı,200 amper jel akü,1000 w inverter,transporter karavan içi Özelden mesaj attım.
  14. kenanyama

Ynt: vebasto ısıtıcı,200 amper jel akü,1000 w inverter,transporter karavan içi Murat Bey Selamlar. Aracınızın satışı hayırlı olsun. Satılığa çıkardığınız Akünüze talip olmak istiyorum. Diğerleri için hayırlı satışlar. Kenan YAMA
  15. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Sayın vwcaravelle (İsminizi bilmediğimden) Karavanın iç detayları 1. sayfada mevcut ama daha ayrıntılı görsel isterseniz özellikle istediğiniz bir bölüm varsa yardımcı olabilirim. Aracı ağır off road da kullanmayı düşünmüyorum. En son Bolu...

16. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Berkcan Gaziantep dönüşünde karşılaştık doğrudur. Muhabbeti uzatamadık ama tanıştığıma memnun oldum. Teşekkürler. Kenan YAMA
  17. kenanyama

Fazla Defender 110 Jantı olan var mı? (16" x 6.5)

Ynt: Fazla Defender 110 Jantı olan var mı? (16" x 6.5) Arkadaşlar geçmiş olsun. Benimde jant ihtiyacım var.Arayışlarım devam ediyor. Konuyu takip etmekte fayda var. Kenan YAMA
  18. kenanyama

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Ayhan Bey Başınız sağ olsun, ALLAH sabırlar versin, mekanı cennet olsun. Kenan YAMA

19. kenanyama

FJ80 son sahibinde

Ynt: FJ80 son sahibinde Hayırlı olsun. Kenan YAMA
  20. kenanyama

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kenan YAMA

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,150
Kayıtlı Üye Sayımız
167,044
Kaydolan Son Üyemiz
iyz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR