Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kanaatim makas küpesinden ve cj5in direksiyon sistemindeki mühendislik hatası direksiyon rotu yiterken arabayı aksi yöne itiyor bu Toyotada çok farklı kol arksdan öne geliyor ve ittiği zaman sadece ileri geri olabiliyor ama bunda sistem farklı ancak bu sorun dingil ile şaseyi sabitleyen...
Sorunu çözdünüz mü bilmem ama makas küpesi ne kadar büyükse okadar çok gezer ama eğri pitman kolu kullanın bi nebze azalır ama makas kavis işi küpelerden mantıklı veya 2inç yükseltme kiti ben 4inç kit taktım ama 2 inç yeterli bence pitman kolu içinde geldi sadece eskisi dönüşleri biraz daha...
Şu an iskeleti yaptık boyada ondan sonra su geçirmez bi kaplama döşeme ve tavan lambası takıp işi bitireceğim inşallah cj5 ve Toyota hilüx ln serisinde baya deneyim sahibi oldum yedek parça ve tamirat konusunda çevrem baya genişledi tamiratıda kendim yapıyorum ama şu kışlık hardrop veya çadır...
Kardeşim uçan fiyatlardan ötürü ben kendim imal etme aşamasına girdim çadır ve iskeleti şeklinde 3bin 5bin hatta orjinal 6.5bin gibi saçma şeyler var madem bu kadar para yapıyor kendim yaparım isteyenede satarım
Abicim teşekkürler takozları koyduk şsnzıman alt tablası arasına açısı gzüel oldu şapkalı aks meselesi biraz sıkıntı bu aksları yeni tadilat ettik ayna mahruti de yeni geldi 33 lasiği çevirir umarım birde kelepir 33/12,5/15 ele geçerse güzel olur
Merhaba arkadaşlar 1978 model bi cj5 3.8 3 ileri şanzıman araç aldım 4 inç yükseltme kiti aldım ama şaft açıları ve uzunluğu hakkında yardım istiyorum daha önce Toyota hilüx ln 105 kullandım yaptığım modigikasyolarda baya bi tekrar düzenleme gereği duydum bu araçta aynı sorunları yaşamamak için...
Bu araç çoğu parçası 97 modele kadar uyumlu alt takım hep aynı hemen hemen Çanakkale özgülen otomativ,Kastamonu japonalmanotoyedek.com,huma oto OFROAD İstanbul,tarotostore.com,İstanbul ful OFROAD ismail abi var 05532328254 numarası
Merhaba arkadaşlar toyota hilüx LN105 aracımda 32 inç lastik var üstündeki ayna mahruti 4.56 ama ben 4.88 getirttim aradaki fark çok az olduğundan 5.29 daha iyimi olur diye karar veremedim taktırmadım orjinal dişli 9.41 yenisi 8.39 yani çok fark olmaz diye korkuyorum şu hali ile orjinal dişli...
Arkadaşlar selamünaleyküm bende sonunda 7-8 önce Hilüx 4x4 aldın yalnız araçta makas lastilikleri saplama v.s komle bilyalarla beraber sağlam Bi bakından geçti yalnız işlemlerden önce frene basınca araç sağa yarım tur çekiyordu bunları yapınca geçer sandık değişen bişey yok.
Geçen Aracın...
arkadaşlarım projeyi bitirdim son hali galvanizden çıktı esneme ve ayar sahası süper tek sorun amatisör kuleleri dar ama olsun arka makaslara da düşünüyorum ama çok para ve zaman harcadım
Çok emek ettim arkadaşlar hazır almak işime gelmedi galiba çok iyi oluyor elektrostatik sarı pirim altın rengi düşündüm hem ayar dişlileri paslanmaz uğraşıyorum duanızla
Kardeşim serviste bu işi sana baya fazla çıkartırlar veya uğraşmazlar sen aynı aracın kamyonet olanını bulup ön göğsü komple değiştirsen daha iyi olur ama kaplama yapıpta duğmeleri bulursanda daha ucuza gelir.elektrik konusu zor iş değil bence hepsi yanmıyorsa daha kolay çünkü elektrik gelse...