Arama sonuçlarınız

1. Quinsley

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Emre abi sanki lastikler küçük kalmış gibi, ebatları nedir?

2. Quinsley

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? Benim yazdiklarimin masrafi 60 tl felan. Bendede mt lastik var ama normal lastikle yakit ne fark eder bilmiyorum, gecen gun 155 tl gaz koydum 2,65 tl suanda 370 km de bi 5-10 daha giderim biter. Tabi bunun icinde aracin gaza gecis km olarak 10 km dusmek...
  3. Quinsley

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? emre abi inanırmısın ben arabaya çok nazar değdiriyorum. Ne zaman dışarı cıksam bişey desem arabaya yada biryle konusurken benimkide şöyle felan dese mutlaka ama mutlaka bir sıkıntı çıkıyo karşıma. 1 haftadan beri demiyorum bundan sonrada demiyeceğim.

4. Quinsley

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? merhaba, benim araçta çok yakıyodu ben yaptıklarımı anlatıyım belli miktarda düştü yakıt tüketimim benim. 1- Bujileri değiştiridim, 2- Lgp ısı sensör kablosu var onu değiştirim, 3-5 TL bişey, 3-Lpg filtresini değiştirdim, bu şekilde farketti
  5. Quinsley

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? Benim şuan gazda, 40-45 kuruş arası yakıyo. burda gazın fiyatı 2,65 TL. 100 km de 16-17 lt. gaz tüketimi var. Bu son tüketimim bu 100 km yaptığım yolun 10-12 km si 4*4 ağır arazi vitesi olarak kullanımdır.

6. Quinsley

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 ...

7. Quinsley

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Geçen haftaki gezi ile ilgili birkaç görsel atıyım buraya, fotoları çeken selim, mustafa ve erene çok teşekkürler.
  8. Quinsley

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Hayırlısı olur inş. abi. Benimde triger kopuyomuş az daha, Allaha şükür ucuz atlattık. murat abiyle burdan öyle bi konustuk ancak benim işlerim dolayısı ile ben gidemedim diğer arkadaşlar c.tesi öyle bi çıktılar geziye. Gazlıcaz abi sizi az bekleyin ;D ;D
  9. Quinsley

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 emre abi ne durumda araç? Gelişmeler nasıl?

10. Quinsley

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Evet arkadaşlar, aracımın trigerinden gelen sesler üzerine aracımı artık bu işten anlayan ve tamiriliğine kefil olan arkadaşlarım sayesinde servise bıraktım. Triger kayışı artık kopmak üzereymiş ve devir daim pompası çürümüş dağılmış. Allahtan kopmadı...

11. Quinsley

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı arman abi, farklı marka araçla gelebilirmiiyiz?
  12. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi murat abi naber, ben haftasonu yokum yoksa senle geziye gitmeyi istiyorum. Ama bizim gezi yaptığımız arkadaşlar sanırım cumartesi gezi yapıcaklar çok eğlenceli oluyo, biraz ağır off road oluyo ama. görseller felan bakabilrisn abi, çok iyi insanlar...

13. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi merhaba öncelikle, yanlışlık var yaptığınz işlemde. Şöyleki aracınızı normal yolda kullanırken öndeki kilitler free konumunda olacak ve arazi vitesi 2H de olacak. Bu aracın normal kullanımı için. Diyelimki hafif araziye giriyosunuz yada 4 çekere...
  14. Quinsley

OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ harbiden on numara oluyo, :)
  15. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi emre abi karadenizde bişeymi var acaba ;D ;D gezi dedikçe bişey oluyo,, neyse Allah başka dert vermesin

16. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı cumalar arkadaşlar, arabamın ön camnında aracı alırken çatlak vardı küçük 2 parça. Salı günü aracıma baktım bişey yoktu, çarşamba günü iş çalışması yapılacakmış beni aradıalr aracı almanız gerekiyor diye, işyerinden gittim aracı yerini...
  17. Quinsley

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri onu emre abi anlatmıştı bi konuda, tam olarak bilmiyorum benç
  18. Quinsley

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri Merhaba o benim arac degil, soyle aynisi direksiyon simidi bile ayni ancak bendede hava yastigi yok. Diger konu hakkindada hicbi fikrim yok, ama arkadaslar yardimci oluyolar, olurlarda merak etmeyin

19. Quinsley

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri Aracı durduruyosunuz, önde hublar varsa onları lock konumuna alıyosunuz, normal vites boştayken arazi vitesini 4h yada 4l konumuna alıyosunuz. daha sonra normal vitesi takıp devam ediyosunuz. Ancak araç 4 çekerdeyken hız yapmayın zararlı.
  20. Quinsley

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri 97 sport benimki. Kullanma klavuzu yok ama ben çizim yapıp ekliyorum buraya. İnş. Anlatabilmişimdir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,152
Kayıtlı Üye Sayımız
167,047
Kaydolan Son Üyemiz
Sahin Dilek

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.