Arama sonuçlarınız

1. Quinsley

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi hadi hayırlısı abi,,

2. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Geçmiş olsun ahmet abi, inş. sorun çok büyük değildir.
  3. Quinsley

Gürcistan Bekle Bizi

Emre abi gelemezsem bile şimdiden heyecanlanıyor insan hadi hayırlısı ;)

4. Quinsley

Agoff ve Ohhroad Ekibi Fener Merası Gezimiz ( 15 Aralık 2012)

Gerçekten çok eğlenceliydi çok güzeldi. Emre abi inş. istanbula geldiğinde gezi olursa gideriz beraber ;)
  5. Quinsley

biz 2 fronti vardık orda, 2 yerde çektiler bizi ;D ;D ;D çok güzel ve eğlenceli birgündü.

6. Quinsley

Arkadaşlar cumartesi günü yaptığımız gezi ile ilgili birkaç görsel paylaşıyorum,, fotografları çeken selim arkadaşımada çok çok teşekkürler.
  7. Quinsley

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler ;D ;D cidden öyle ya. Mesela bizde ön hublları 4*4 e almadan arazi vitesini devreye soktuğumuzda arkaları kitlemiyormu?
  8. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın arkadaşlar, levent abi bunu söylemekle iyi yaptın. Yarın bizimde başımıza gelmemesi için en kısa zamandan bunu işletmemiz gerekiyor ruhsata

9. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Ne demek ahmet abi, sorunun çözüldüğüne sevindim :D

10. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Ahmet abi günaydın, benim aracın gaza geçiş sıcaklığı 35 derece. Bunu 25 dereceye aldığımızda araba silkeliyo vs sıkıntı oluyo. O yüzden ben 35 derecede tutuyorum şuanda bile bu sabah sıcaklık 5 derece görünüyodu, 1,5 bilemedin 2 kmde geçiyo gaza...
  11. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Cepten yazdigim icin foto ters gorunuyo kusura bakmayin

12. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Murat bey termostat motor belli sicakliga geldiginde icindeki kapagi acip motorun sicak suyu radyatore gonderip soguk suyuda radyatorden alan ve motorun belli sicaklikta kalmasini saglayan parca olarak biliyorum. Bunun bozuk oldugunu biz soyle anladik...
  13. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Ne demek abi, bende biliyorum bu sıkıntıyı insanı bayıyo bi yerden sonra. Benimde böyle ufak tefek aksaklıklarım vardı, zamanım oldukça 20-25 TL gibi rakamlarla aksaklıkları gideriyiroum ve her giderdiğim sıkıntıda arabadaki iyileşmeyi anlayıp arabayı...
  14. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Abi merhaba, o sorununu sahibi bendim :)) benim araç gaza hava 8 derecedeyken 8-9 kmde geçti. Ha bire benzimn benzin sıkıyodu. Ben daha Öncesinde gaz ayarı için gazcıya gittiğimde pc ye bağladık aracı bana söylediği şu; Termostat, sıcaklığı regülatöre...

15. Quinsley

OPEL FRONTERA 2.2 ARACi OLAN ARKADASLARDAN BİR RİCA...

Ynt: OPEL FRONTERA 2.2 ARACi OLAN ARKADASLARDAN BİR RİCA... Oncelikle iyi geceler bahsettiginiz problemler var evet ancak bakimsiz, hor kullanilan araclarda var. Ancak her aracta durduk yere olusabilecek sorunlarda var. Benim arabam 97 spor modeli, problemler oluyo ama simdiye kadar buyuk bir...
  16. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba bugun gazcita ugradi milano bayisine adam milano baglanti kablosunu bulamadi daha sonra atiker kabloyla baglanti kurdu, atiker kabloyla ayniymis aklinizda bulunsun
  17. Quinsley

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü Buyuk gecmis olsun, cana gelecegine mala gelsin.

18. Quinsley

antalya bulusma vakti :-)

Ynt: antalya bulusma vakti :-) Antalyada kaç frontici var abi tahminen?
  19. Quinsley

Kazbek Faaliyeti

Ynt: Kazbek Faaliyeti Tebrik ederim çok güzel bi etkinlik olmuş. Manzara, resimler çok güzel...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,152
Kayıtlı Üye Sayımız
167,047
Kaydolan Son Üyemiz
Sahin Dilek

Çevrimiçi üyeler

Geri