Arama sonuçlarınız

1. Quinsley

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi teorik olarak öyle abi :) pratikte allah göstermesin kazalarda işe yarar diye düşünüyorum,,, zaten bi yöndende iyi diyorum hanımın tarafında olmadıığı için varsın bendede olması ;D

2. Quinsley

antalya bulusma vakti :-)

Ynt: antalya bulusma vakti :-) Buluşun abi bizde fotolara bakar iççç çekeriz, ::)
  3. Quinsley

Motoru yaptırıyoruz

Ynt: Motoru yaptırıyoruz Allah yardımcınız olsun, takipteyzzz

4. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi cumartesi işe gelmek çok kötü, helede sabah saat 09:00 da güne hüseyin abinin yazdığı öldürüce darbe mesajıyla başlamak dahada kötü,,,, neyse gerçekler acıdır napalım :D :D
  5. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi İnşallah benim üzerinde olan markada iflas etmiş istanbulda 2 yer var eküye bağlayan buda sıkıntı. Akşam belli olcak açık yer bulursam. Dediğniz gibi hayırlısı. Levent abi direk gazcıya gidicem, elektrikçi bakar anlamaz vs vs zaman kaybı boşyere...

6. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Dün akşam iş dönüşü aracımı çalıştırdım, gaz göstergesine elektrik gelmediğini gördüm ışıkları yanmıyordu, belki göstergede sıkıntı vardır diye baktım ama araç gaza geçmiyor ??? Eve gittim akü başını felan söktüm, gaz sisteminin sigortasını...

7. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Şimdi gittim araca baktım, sağ yada sol tarafa baktım ön konsolun uyarı yok, ön konsolun kapı taraflarına baktım orda uyarılar felan olur ordada yok,, ama el feneri ile uyarı ısıklarına baktım en sondakinde hava yastığı işareti var.
  8. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Niyazi abi merhaba,, normalde bütün hortumları söküp yenileyecektik, levent abide sağolsun aynı şeyi söyledi bana ancak, bugün zamanımın çok fazla olmamasından dolayı şimdilik iyi göründüğünden değiştirmedik.. Aracımın ufak ufak işleri var daha...
  9. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı uğurlu olsunn :D bugün arabanın patlayan bir hortumunu, dinamolardaki bilyaları ve kayışı değiştridik,,, tekrar 3 litre antifiriz koyduk araca, bu sıkıntımızda düzeldi. Diğer hortumları değiştirmeyelim dedik uçlarına felan baktık iyi...

10. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkürler Levent abi. 3 litre antifirz koyduk termostatı değiştiğimiz gün. Bizde ustayla öyle karar verdik bütün hortumları yeniliyeceğiz, şarj dinamosunu daha sonra alt debriyaj merkezinin ve aks başlarını değiştirirken yapıcam.

11. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Eveeet, yaklasik 1,30 saat once eve geldim araci parkettim indigimde arabanin su akittigini gordum ip gibi akiyodu aravada su bitti, motorun sogumasini bekledim 5 lt su doktum ustten alttan dokuldu el feneriyle bakarken, tamirci arkadas denk geldi...
  12. Quinsley

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari Tamponu kendimiz yapar yada yaptırırız herhalde? ortalama ne kadara gelir acaba?

13. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Abi soktugum termosta bu gorunen ekstra hicbisey yok, ha bunu koymus adam hada direk baglamiss
  14. Quinsley

KIŞIN ARABALAR NEDEN FAZLA YAKAR

Ynt: KIŞIN ARABALAR NEDEN FAZLA YAKAR Emre abi motor sogukkenmi sicakkenmi oluyo bu?
  15. Quinsley

KIŞIN ARABALAR NEDEN FAZLA YAKAR

Ynt: KIŞIN ARABALAR NEDEN FAZLA YAKAR Benim araba lpgye gec geciyodu yaz mevsiminde bile, lpg ayarlarim normal cikti isi kablosu vardi regilatore giden onu degistim dustu biraz ancak gazci arkadas eger dusmez ise termostati degis dedi, son 1 hafta icinde sabah 8-9 kmde gaza geciyodu araba bugun...

16. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bugun sabah araca bindigimde debriyaj pedali bosa dusmustu, debriyaj yagi bitmis sagolsun murat abi ile gorusup yag aldim ve debriyaj pedalini pompalayarak normale cevirdim. Daha sonra cihan otodan termostat alip tamircime gittim ve onceki termostati...
  17. Quinsley

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari Aslinda bizim tampona koruma demiri bagli ordanda saseye bagli sanki vinc yuvas var gibi gorunuyor. Sahibinden comda aparat var vici portatif kullaniyosun 350 tl yaziyodu
  18. Quinsley

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari hayırlı olsun abi, bizim bu vinçleri takmamız için tamponu değiştirmemiz gerekiyormu acaba?

19. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Teşekkür ederim, sağolun paşam :D
  20. Quinsley

AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi

Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi Abi senin arabadaki çizik konusunu yukarıdaki resimden sonra çok daha iyi anladım :) Çok güzel bi gezi olmuş yine, resimler için teşekkürler herkese[/td][/tr][/table]

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,152
Kayıtlı Üye Sayımız
167,047
Kaydolan Son Üyemiz
Sahin Dilek

Çevrimiçi üyeler

Geri