Arama sonuçlarınız

1. Quinsley

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Canının sağlığı abi sağol ;)

2. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Ahmet abi ilk fotografta sizi gordum dedimki kendime Emekle genel kurmay baskani hilmi pasa burda :)
  3. Quinsley

ALINIK 245 / 75 / 16 MT

Ynt: ALINIK 245 / 75 / 16 MT Abi ins bulursun kisa zamanda benim lastiklerde MT ama ben bi yerde gordum only snow yaziyodu bugun kackere baktim lastige yokkk

4. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Emre abi tekrar geliyosun dimi?
  5. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi İstanbulda soğuklar başladı, benim araba gaza geç geçiyordu, eylül ayında bayisine gitmiştim ayarlar normal çıktı, bana denilen termostatla regülatör arasınıdaki iletişimi sağlayan bi kablo vardı adını unuttum o bozuk olabilir gaz regülatörüne...

6. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin, bol çamurlu sürüşler şimdiden

7. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Hüseyin abi senin arabayla katılsak bi yarışa??? ;D
  8. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi :D yanlis anlasilmasin arabalari kotulemiyorum kesinlikle ben, beyoffta gorduk suzikileri otturyolardi yarisi.
  9. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Emre abi aslinda opel markasi frontiyi tutturamadi burada yada jeep sinifini gelisen otomotiv sektorunde ikinci plana atti, yoksa 2000 ve yukarisi 3.2 frontiler ust model sorentolatdan, vitaralardan cok daha konforlu ve iyi bir arac

10. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bide soyle bi durum var, bizim araclarin off road ekipmanlari suzuki yada landlar gibi heryerde bulunaa bizde araclari daha donanimli yapabiliriz, snorkel bile baska markadan uyduruyoruz, yarislara katilmak istesek persembe pazarinda parca arar gibi...

11. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Abi yarislarda arabalarina hic acimiyolar on takim birakanlar, kaportayi dagitanlar, teker kiranlar. dediginiz gibi ya saglam sponsor, ya dededen miras yada tamirci olcaksin
  12. Quinsley

Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı? Benim araçta 245 75 16 discovery stt lastikler var ama birşey dikkatimi çekti çok küçük bi şekilde lastiklerde only snow yazıyo. Kış lastiği olarakmı geçiyor bu lastikler?

13. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Emre abi hoşgeldin sefa geldin. Başımızın üstünde yerin var. Neredesin abi sen?
  14. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Amin diyelim. Bende jemalden cok memnunum,
  15. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Tanitmak gerekiyo insanlara iyice frontileri yolda goren herkes hasta oluyo :) 2.el piyasasi yapmak lazim

16. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Tebrikler leven abi, fronti araçları yarışlarda yok zaten ama rescue olarak katılmakta ayrı bir güzellik. Ben isfoff, beyoff yarışlarına gittim yüzlerce arabanın içinde bir tane fronti ya gördüm ya görmedim. Bİzim frontiyi netten arşatırdığında hep...
  17. Quinsley

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Öncelikle merhaba, bendede aynı araçtan var, hub fiyatlarını bilmiyorum ama bazı konularda görmüştüm 600 TL felan galiba, klima sorunu ise ne olduğuna bağlı kompresörü felan arızalıysa masrafı biraz fazla oluyo sanırım. Arabada boya konusunu...
  18. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Butun arkadaslarin bayrami mubarek olsun, kucuklerimin gozlerinden buyuklerimin ellerinden operim. :D

19. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ...
  20. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi bir kaç foto ekliyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,152
Kayıtlı Üye Sayımız
167,047
Kaydolan Son Üyemiz