Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkiside on numara 5 yıldız bir araç Blazer Çok farklıdır . Sesi mi dersin
Görünüşü mü dersin @PIKACU Abim saolsun blazer lere merak sardığım zaman çok yardımcı olmuştu Koldan vites tercih edin 96 Model üstü tercih edin
98 e alınır faslı hikaye 2001 e kadar alınır 4.3 Vortec Motor var GC Den...
Bu touregler o kadar araziye iyi gitmezler en azından Blazer lerde Chrooke lerden taheo lardan iyi değildir hafif arizede gider Masraf kullanışa göre açar Ama sert araziye girerseniz fazla üzer Parçaları pahalıdır Kendiside Öyle
Hocam yayından kalkmış ilan Maşallah Taş gibi gözüküyo Küçük resimden gördüm Çift kapı heralde :) Kaç motor kaç binde ne gibi sıkıntılar çıkardı ? söylerseniz sevinirim bu araçlara çok hevesliyim şu 1 aydır Blazerle Taheo ya taktım :D
Alırım almasna fiyatları O Tiguanlara Asx lere qaskai lere Göre baya uygun Ve Cidden araba özel gibi Blazerde Öyle Taheo da öyle Bunlarda tek düşündüğüm şey yakıt...
5.7 Yada 4.3 Boru değil yani :D Tüpte ne yakar Bu Taheo hocam ?
Blazeri nasıl bilirsiniz ? Taheo ile Blazer arasında kaldım. @PIKACU Arkadaşımız saolsun baya bilgilendirdi Birde sizden duyuyum diyorum daha önce kullanmadım bu araçları
Yav bende merak sardım şu bilazere (1995-2003) arası kasaya 2 haftadır bakıyorum sayenizde Öğreniyorum
ama hala öğrenmek istediklerim var mesela yakıt ve parça bakım connect berlingo transporter gibi araçlardan ağır gelir mi
Jeep grandchoore de hoşuma gidiyo ama bu başka, sık sık sorun...
Arkadaşlar aranıza şimdi katıldım :) Bende Doğa tutkunuyumdur.Ve Bu tarz jipleri hep beğenirim helede amerikan olursa :) Bu aracı çok beğendim Araştırdım en çok yorum
bu sitede buldum.Fiyatları gayet uygun . Bu araçların Sorunları varmıdır
örneğin ; vw nin Dsg sorunu gibi Yakıtı nasıldır Kaç...