Arama sonuçlarınız

1. B

Ikinci El Trekking Hiking Ekipmanlar

Selamlar arkadaşlar, Özellikle tek tek araştırmak istemeyenler için fiyat/performans kalitesinden oldukça yüksek elimdeki ihtiyaç fazlası, tam takım ekipmanlarımı satıyorum, piyasadan uygun fiyata vereceğim. Almak isteyenler de lütfen fiyatları araştırıp ona göre mesaj atsınlar. Çok...

2. B

Çanta Kararsızlığı

Dostum mutlaka görmüşsündür konumu orada sana uygun çanta var. Ikinci El Trekking Hiking Ekipmanlar
  3. B

Anlıyorum, iki üründe ülkemiz içerisinde gayet işinizi görecektir. ''Alpinist'' markası Gürkan Genç'in de tercihidir bu arada Rusya geçişinde -47'lik olanını kullanmıştı. Mat ise dağcılık ve hiking olsun tam bir profesyonel markası tasarımı kış için çok uygun. Bu matı Serdar Kılıç'ta kullanıyor...

4. B

200TL kargo benden vereceğim, diğer ürünlerimi düşünmez misiniz?
  5. B

1600TL toplam fiyattır arkadaşlar lütfen araştıran arkadaşlarınıza tavsiye ediniz.

6. B

1600TL toplam fiyattır arkadaşlar lütfen araştıran arkadaşlarınıza tavsiye ediniz.

7. B

Ikinci El Kamp Malzemeleri

Ikinci El Trekking Hiking Ekipmanlar başlıkla açtığım konuya mutlaka göz atmalısınız.
  8. B

Selamlar arkadaşlar, Özellikle tek tek araştırmak istemeyenler için fiyat/performans kalitesinden oldukça yüksek elimdeki ihtiyaç fazlası, tam takım ekipmanlarımı satıyorum, piyasadan uygun fiyata vereceğim. Almak isteyenler de lütfen fiyatları araştırıp ona göre mesaj atsınlar. Çok...
  9. B

10. B

St. Paul - Likya Ve Karya Yolları Gps Haritaları

Merhaba arkadaşlar, Bayramdan sonra yukarda bahsettiğim yolları tek seferde yürümeyi planlıyorum ve sadece bu yollar değil arasındaki mesafeleri de yürüyerek katedeceğim. Teknik ve acil bilgiler tamam. Fakat şöyle bir sorun var, hiç bir yerde bu yolların haritalarını bulamadım. Demem şu ki...

11. B

Kampset (Kamp mutfağı)

Ynt: Kampset (kamp Mutfağı) Alüminyum setleri bende tavsiye etmiyorum. Aldım fakat kullanmadan geri kaldırdım bir köşeye. Bence kampta aşcılığını konuşturmayacaklar için bir tane sağlam döküm tava yetecektir. Çorba vs. pişirmek içinde ateşe dayanıklı hem termos hem bardak vari kupalar var...
  12. B

St. Paul - Likya - Karya Yollarını Tek Seferde Yürümek

Merhaba arkadaşlar, Bayramdan sonra yukarda bahsettiğim yolları tek seferde yürümeyi planlıyorum ve sadece bu yollar değil arasındaki mesafeleri de yürüyerek katedeceğim. Teknik ve acil bilgiler tamam. Fakat şöyle bir sorun var, hiç bir yerde bu yolların haritalarını bulamadım. Demem şu ki...

13. B

Uyku Tulumu İyileştirmek Hakkında

Ynt: Uyku Tulumu İyileştirmek Hakkında Tartışmaya gerek yok, alıntı yaptığımı söyledim o yüzden benimle değil sorununuz. Arkadaş, kendine gerekli olan bilgileri çeker alır ordan sorun değil kelimeler.
  14. B

Uyku Tulumu İyileştirmek Hakkında

Ynt: Uyku Tulumu İyileştirmek Hakkında Yukarıda arkadaşların söylediklerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum. engin, arkadaşım eğer sen bir sırtçantalıysan arkadaşların söyledikleri malzemeler sana ek ağırlık yapacaklar. Tulumun içine birşeyler dikmek, hem tulumun orjinal ömrünü kısaltacak...
  15. B

Husky Bret Hakkında Düşünceleriniz?

Merhaba, Husky Bret çadır alma konusunda sona yaklaşıyorum, iyi veya kötü hatıralarınız var mı? nasıl bilirsiniz? onun yerine şunu al diyeceğiniz önerilerinizi bekliyorum.

16. B

Çin Sitelerindeki Kamp Ocakları

Ynt: Çin Sitelerindeki Kamp Ocakları Neden burdan almadığınızı merak ettim. Ordan getirirken ürün ücreti+gümrük+kargo ülkeye giriş ücreti felan olmuyor mu? Eğer olmuyorda fiyat aynı kalıyorsa biraz marka konusunda araştırma yap sadece. Eğer oluyor ve fiyat katlanıyorsa hele de bilmediğin, çin...
  17. B

Sırt Çantası Kullanım Tavsiyeleri

Ynt: Sırt Çantası Kullanım Tavsiyeleri ecemete, abicim çantaya bittim... ve toplam da 1.5 kg.. Gerçekten iyi araştırmalar sonucu bulunabilecek eşyalar... Tebrik ederim, sizi de takip ettim bir süre, forumlarda ultralight konusunda öncüsünüz gerçekten. Pratikte aldığınız ürünlerle, uzun süreli...
  18. B

Ynt: Sırt Çantası Kullanım Tavsiyeleri Tuğrul, dostum senin gibi yurt içi, yurt dışı tüm forumları tarayıp bilgi topladım, ama olmadı. Yolu bilmekle, o yolu yürümek arasında fark var. Sana tavsiyem kendini dinlediğin kadar diğerlerinin tecrübelerinide dinle. Oluversin, belki, sandım gibi...

19. B

Ynt: Sırt Çantası Kullanım Tavsiyeleri Benimkisi günü birlik planlanmamıştı yaklaşık 40 günlük bir plandı ama ne yazık ki çadır konusunda hata yapınca dönmek zorunda kaldım. Şimdi o bir günlük tecrübeyi kullanarak hem yükü biraz hafifletmek hemde çadır konusunda hata yapmamak istiyorum. O...
  20. B

Merhaba arkadaşlar, Ağustos ayında ilk kez yaptığım uzun mesafe yürüyüşünde çantamın ağırlığı 15-20 kg aralıklarında iken ilk başlarda her şey yolunda giderken biraz sonra omuzlarımda ağrı hissettim, günün sonunda omuzlarım kızarmış ve ezilmişti. Belim, sırtım ve dizlerimin durumu gayet iyiydi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR