Arama sonuçlarınız

1. N

Pirelli 185 75 16 / Lada Niva Urban Lastik / Takım (4 Adet) / Ankara

Lada NİVA/Urban için TAM uyumlu. Lada Niva URBAN modellerinde fabrikasyon sıfır olarak takılı orjinal PİRELLİ 4 Mevsim lastikler. 2018 model araçtan çıkmadır. Araç trafiğe 2019 senesinde çıktı. İLK sahibiyim. Lastikler 2018 üretimidir. Sadece 20 bin KM yol yapmıştır. Patlak-çatlak yok...

2. N

Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?

Pirelli Scorpion ATR.. 2018 ve sonrası ülkemize gelen Lada Niva URBAN modellerde fabrikasyon, standart olarak takılı lastikler.. 4x4 ve 4 mevsim bi lastik.. sessiz ve uzun yola çok daha uygun.. Daha çok arazi derseniz BF ama daha çok asfalt derseniz Pirelli.. görünüşe bakılırsa durum bu..
  3. N

Lassa Competus Hakkında

Tata Xenon 4x4 pikap ile senelerce Lassa COMPETUS 4x4 lastik kullandım.. vaktiyle.. bikaç farklı marka denedikten sonra.. hep Competusla devam ettim.. Tek lastikle 4 mevsim ve her yerde gideyim derseniz en makul lastiklerden biri.. tavsiye ederim..

4. N

Lada Almak İstiyorum Ama...

Ankara Lada yetkili servis.. Başkent sanayide.. ŞOV Lada.. onlarla bi görüşün.. yardımcı olurlar..

5. N

Ni̇va / Satilik Lastik+jant / 175-80-16 Voltyre (4 Adet) / Ankara

OK 144 çok iyi bi çamur lastiği. Aslında bildiğiniz bi römork lastiği. 4 mevsim değil. Ayrıca çok ses yapar. Bu lastikler ise orjinal rus niva lastiği. 4 mevsim. Ses daha az. Niva ile Rus 4 mevsim bi lastiği Erzurum'un köylerinde bile zincirsiz kullanabilirsiniz. Kar değil buzun üstünde bile...

6. N

Ni̇va / Römork Meselesi

Tek kapı niva ile / makaslı 240 cm x 170 cm kasa ölçülerinde (110 cm bağlantı oku) / Kaplin değil zirai römork tipi delikli ok başı.. / Belgesiz Şimdi 5 kapı niva ile / 130 x 180 cm torsiyon dingil (90 cm ok) ve Kaplinli.. / Belgeli-Resmi Karşılaştırma yaparsak: * KESİNLİKLE belgeli olmalı...
  7. N

Urban Sinyallere Silikon Şart / Su Geçirme Meselesi

Urban tip sinyallerde su geçirme sıkıntısı oldu. ÇOK basit bi şekilde kendin sök, silikon çek ve tak.. şimdilik mesele tamamdır.. Eski tiplerde pek olmayan bi sorun, urbanın yeni tip sinyalerde oluyo.. Bilsek baştan tedbir alırdık..
  8. N

Ni̇va / Satilik Lastik+jant / 175-80-16 Voltyre (4 Adet) / Ankara

*** NİVA için ORJİNAL SIFIR ayarında RUS Lastiği / 175 80 16 jant. Lastikler 4 MEVSİM olup, şambrel vardır. (Lastik deseni, Lassa OK 144 benzeri olup, lakin ondan daha az ses yapmaktadır) Jantlar eski tip demir NİVA jantı (çelik değil, sıfır değil, siyah boyalı) Jant lastik takım halinde...

9. N

Lada 4x4 Urban/5 Kapı İlk Deneyimler

Yok..

10. N

Lada Niva Da Zincir Nereye Takılmalı?

Niva zincir istemez :) illa takılacaksa ön daha makul gibi..
  11. N

10-11 Model Niva Ile 18-19 Model Arasındaki Farklar

2010 sonrası nivalarla 2018 sonrası gelenler arasında dışarıdan bakınca çok az fark var.. ayrıntıdaki farklar: -galvaniz sac, alt zift koruma var -klima, lpg fabrikasyon garantili -telsiz gaz pedalı (pedalbox takmak istersen..) -fabrikasyon ses, ısı izolasyon -ABS..vs

12. N

2018 Model MTV Ocak taksidi: 1.390 TL.. Geçen sene: 1.630 TL x 2 idi..
  13. N

Niva ilk kurulurken İtalya/Fiat desteği var..:) dere tepe gezeyim yeter derseniz.. EN iyi 4x4 diyebilirim.. parça/servis/bakım başınız ağrımaz..
  14. N

TEK araç olarak günlük ve uzun yolda da kullanıyorum.. memnunum.. lakin siz daha önce hep LÜKS-Üst Model araçlara bindiyseniz beğenmeye bilirsiniz.. Mazisini bildiğim, eski kasa TEK kapısını EN beter arazilerde, iklimlerde kullandığım için.. bu yenilenmiş modele daha severek biniyorum...

15. N

210 BİN TL.. doğru ise.. yeni getirecekleri Allah bilir kaç olur.. veya getirir miler..?
  16. N

Ankara Merkez-Polatlı git gel toplam 204 km. 22 litre LPG yaktı. -Sürücü+1 yolcu. Yolun 1/3'ü otoban/çevre yolu. Kalanı otoban ayarında bölünmüş yol. Ortalama hız: 100 Km. (Gidiş-geliş sürekli RADAR var zaten istesen de hız yapamazsın). Gaz PO/Petrol ofisinden yola çıkmadan ve gelince tekrar...
  17. N

Niva almadan önce Duster'ı yakından tekrar inceledim.. Duster'ı İLK çıktığı günden beri de takip ederim.. KESİNLİKLE kötülemek istemem ama yine KESİNLİKLE NİVA ayrı bişey Duster apayrı.. dışardan benzer olmakla birlikte, aslında ÇOK ayrı kulvarlarda olduklarını düşünüyorum.. dediğiniz şey daha...

18. N

Ni̇va-tarihçe

Video: https://www.youtube.com/watch?v=34wALlFphcM
  19. N

Nivaya 1.5-1.9 arası bi dizel takılsa satışı az-çok artardı diye düşünüyorum.. evet daha önce bi şekilde yolu nivayla kesişmemiş biri zor alır.. Lakin LPG'li haliyle bile hiç bi rahatsızlık duymadım.. Şuan LPG'li bi Niva nerdeyse 1.5 Duster ile aynı yakıyo tahminim.. Belki ayrıntı ama LPG...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR