Arama sonuçlarınız

1. umerto

Hummer'ı Bir de Bunlarla Kapıştırsınlar da Görelim!!! 6X6

Videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. Ruslar bu işi biliyorlar! 6x6 Rus Stili http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CHOIN75HZPE#!

2. umerto

Grand Cherokee'nin Yeni Yıl Vergisi.

Ynt: Grand Cherokee'nin Yeni Yıl Vergisi. Bu dilekçe olayı nasıl oluyor hocam bilgi verebilir misiniz?
  3. umerto

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Naptın sen Serdar Abiiii :)))

4. umerto

Gezenbilir, RizOff, ArdOff ve TrOff Gezisi (4 Aralık 2011)

Çok güzel bi gezi olmuş katılan herkese teşekkürler, ayrıca TrOff grubundaki beyaz pathfinderın sahibi arkadaşımız deneyimlerini bizimle paylaşabilir mi acaba :))
  5. umerto

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Valla hocam benim de kafamı kurcalayan bi konu bu son zamanlarda pathfinderımı satıp defender alsam mı acaba diye. Szi ne karar verdiniz?

6. umerto

2000-2001 Model Nissan Pathfinder

Ynt: 2000-2001 Model Nissan Pathfinder Hayırlı olsun güle güle kullanın!

7. umerto

Otomobilinizi Kışa Hazırlık Rehberi

Ynt: Otomobilinizi Kışa Hazırlık Rehberi Teşekkürler paylaşmınız için!
  8. umerto

Ynt: 2000-2001 Model Nissan Pathfinder Benim araçla bu yaz Rize-Samsun arasını lpg de 1 depo ile geldim. 110 TL'ye doldurmuştum. Bu da ortalama 0,27 kr/km yapıyor. LPG'li temiz bi model bulursanız tavsiye ederim.
  9. umerto

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları Böyle bir makina kaça patlar acaba?

10. umerto

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Serdar hocam eline sağlık harika olmuş!!

11. umerto

Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11)

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) Maaşallah ne mübarek bi yokuşmuş o!!!
  12. umerto

Ynt: 2000-2001 Model Nissan Pathfinder Her ne kadar amerikan pazarına göre üretilmiş olsa da 5.2 cherokee kadar yakmıyor bu araç nihayetinde japon üretimi . Aracın gidişi konusunda pek fazla yorum yapamayacağım çünkü daha önce bu sınıf bi araç kullanmadım ama düz yolda giderken rahatsız edici...

13. umerto

Ynt: 2000-2001 Model Nissan Pathfinder Valla hocam hiç aklımda yokken bende pathfinder sahibi oldum 2 ay önce, suzuki ya da kia bakıyordum bi hafta sonu araba pazarında bordo deri döşemeli bi tane gördükten sonra aklımdan hiç çıkmadı.Gerçekten karizmatik ve güzel bi araç, zamanının bütün...
  14. umerto

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Bana kalırsa defender'ı tercih edebilirsiniz.
  15. umerto

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Çok güzel olmuş Serdar bey elinize sağlık devam edecek misiniz çalışmalara

16. umerto

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Soluksuz okudum gerçekten harika bir araç olacak merakla bekliyorum bende!!
  17. umerto

DÜNYANIN EN ÖZEL TIRI

Ynt: DÜNYANIN EN ÖZEL TIRI Süper ötesi bi makina!!!
  18. umerto

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Yükseltme yaptınız mı araca acaba?

19. umerto

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları Bu da bizim pathfinder'ın fotoları.
  20. umerto

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Serdar Bey Pathfinder süper olacak anlaşılan yalnız bu folyo işi sağlıklı mı aracın boyasına zararı oluyor mu bende çok düşündüm yaptırsam diye ama cesaret edemedim. Bir de o stepnenin muhafazası orijinal mi, kilit mekanizması var mı üzerinde?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR