Arama sonuçlarınız

1. umerto

hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır?

Ynt: hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır? Sonunda geçtiğimiz cumartesi günü Lassa Competus'larıma kavuştum. Eski lastiklerim Cooper Discoverer ST'ler gerçekten kabakmış ;) yeni lastiklerle gezince iyice farkına vardım ve sağlam lastiklerin önemini daha iyi anladım. Bir de başka bir...

2. umerto

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhaba, Adım Umut Erdem Torun, Ankara'da yaşıyorum eskiden beri off-road'a ilgim vardı. En sonunda ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşündüğüm bir Pathfinder sahibi oldum. Aslında bu siteyi daha önceden keşfetmiştim ve yavaş yavaş off-road konusunda bir...
  3. umerto

Gezenbilir Artvin Grubu

Ynt: Gezenbilir Artvin Grubu Umut Erdem Torun Bazgiret,Şavşat,Artvin Ankara'da yaşıyorum.

4. umerto

Ynt: hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır? Teşekkür ederim vakit ayırıp yorumda bulunduğunuz için. Bende Lassa Competus'ta karar kıldım, en geç hafta sonu taktırıcam yeni lastikleri. İlgilenen olursa ben tanesini 275 TL'den buldum 265/70/15 boyut için.Üstelik bu fiyata taksit yapacaklar.
  5. umerto

Ynt: hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır? Kafa karıştıracak biraz ama Lassa Competus kullanan var mı ya da tavsiye eder misiniz? Çok uygun fiyata buldum A/T modelini.

6. umerto

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Teşekkürler yorumlar için acaba parça sıkıntısı oluyor mu bu araçların bakım maliyetleri ne kadardır?!!

7. umerto

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Herkese selamlar bende aradım taradım sonunda frontera almaya karar verdim çevremdeki insanlardan değişik yorumlar geliyor. Yok şöyle sıkıntılı yok böyle arıza verir ya da ömürlük araba al pişman olmazsın diye. Sizler frontera sahipleri...
  8. umerto

Hangisini Seçmeli???

Merhaba, uzun zamandan beri hafif arazi kabiliyeti de olan bir araç almayı planlıyordum. Araştırmalarım sonucu Suzuki Vitara,Kia Sportage ve Nissan Terrano arasında seçim yapmak üzereyim. Benim için bu modellerin cazip yönleri vitara ve sportage'ın nispeten küçük boyutları ile şehir içinde kolay...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR