Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Hayırlı olsun timuçin...

2. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Bu motor normalde 300 400 bin km yapar sorunsuz Ama işte parayı bastırıp bu parçaları zamnında değiştirirsen yapar Genelde kullanıcısı ,lem bendeyken idare etsinde sonrasına koydum koyverdim modunda olunca isimde sorunluya çıkıyor
  3. troyexplorer

Bedavaya verseler yapılmış motorlu td5 almam Adam motor sıfır revizyonlu diyo ilanda rakam 50 ile 60 arası lem sen bu arabayı 20 lirayımı aldın

4. troyexplorer

Hayır bide 10 liraya motor yaptırıyorlar , neremle güleceğime şaşırıyorum motorun ön kasnağı 5 lira
  5. troyexplorer

Başka bi konuda ön damper yani motor kasnağı , motor kasnağına ne olabilirki diye düşünebilirsiniz malüm içinde bilye yok, çevrilme gücünü kranktan alıyor ve kayışla ekipmanlara dağıtıyor Biraz araştırdım kasnak sağlam sabitlemesi falan fakat kayış yuvası kasnak üzerine arasına kauçuk lastik...

6. troyexplorer

Tamir ettirmek ayrı iş canım ,ben yenisi alınacaksa dedim Ama mevcut hortumu presli yeri açıp kelepçe vurmak geçici çözüm, çünkü o hortumun ordan çıkmasının nedini hortumdaki deformasyon , şanzuman yağı aşırı sıcak soğumak için oraya geliyor , ve soğutucuya giren kafa sustalı onu bulmak...

7. troyexplorer

Onda çok numara var orhan ya şase den baktırıcan , yada üstünde etiketleri var motor tarafında onlara bakıcan Mesela benimki lrcatte çıkan numaralarla uyumlu değil, üstündeki etiketlerde farklı numara var
  8. troyexplorer

Evet bu iş yıllanmaya bağlı eskimeyle araçların bu yaşında kronik sorun haline geliyor
  9. troyexplorer

Kayıp Disco 2 :)

Şükürki ,2010 yılında disco arayan birine cevap olarak yazmamış :tearsofjoy::tearsofjoy:

10. troyexplorer

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Yok yaw işim olmaz onla karda kalanları çekeriz , halat kullanıyordum yoksa

11. troyexplorer

Arabanın altını yıkatınca kayış gergi bilyesi su koyverdi, adamlar herşeyi para almaya odaklamış , gergi bilyesini söktüm sesi makaradan yapıyor doğal olarak, zaten gergi kısmının arıza vermesi imkansız içinde kalın bi yay var , makara vidalı sadece makara satılabilir aslında ama komple...
  12. troyexplorer

Disco 2 nin slikon anahtar kabını çinli kankalarımın stoklarına sokturdum neyse Artık düğme delinmesine son ... Yeni anahtar düğme takımıda sipariş ettim o henüz gelmedi...

13. troyexplorer

Ön koltuk su geçirmez kılıf ve strap i Umut tan hallettik sağolsun Kılıflar çok hoşuma gitti malüm açık renk döşeme kirlenmemesi açısından çok iyi, arka koltuk için yokmuş olsaydı iyiydi... Ofroadla işim yok ama çekme halatı lazım olabilir bellimi olur
  14. troyexplorer

Şaftlarda gresörlük gibi vidalar var , yağ basılıyormu bunlara?
  15. troyexplorer

Alt tarafta motor du şanzumandı arazi şanzumanıydı yağ kaçağı varmı yokmu sürekli takipteyim , temiz olunca ne nerden geliyor belli oluyor Tahmin ettiğim gibi şanzumanın kartel contasının arkasından kaçırıyormuş , ordan hava akımıyla arazi şanzumanını yağlıyordu komple contayı değiştirmeden...

16. troyexplorer

Hayır değiştirmedim, çünkü deformansyon yoktu.. Contadan su sızıyorsa , önce sunroff camlarının alttan vidalarını kontrol edin , gevşeme olabiliyor İkinci işlemse contayı yerinden çıkartıp, contanın girdiği kanalı ve conta nın kanal içine giren yerini dış fırçası tarzı birşeyle temizleyin...
  17. troyexplorer

Evet öteki orj barı hiç sevmiyordum , sattım gitti zaten...
  18. troyexplorer

Ve ön krom sis tutucu bar da tamam...

19. troyexplorer

Yine bir land ustası handikabı başına gelen olursa kanmayın diye yazıyorum... Direksyon kutusu aracı aldığım günden beri yukardan aşağısına kadar yağlıydı dıştan... Üstünü tüm yağdan arındırdım yağın nerden çıktığını görmek için... Pompa hemen kutunun üstünde biliyorsunuz, pompa çıkış...
  20. troyexplorer

Sunroffları hortumla su tutarak çekap yaptım , contalarda sızdırma yok ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR