Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Abicim sen niye markaya takıldın anlamadımki , üretici firmanın yağlar için verdiği markanın hiçbir önemi yok kim cebini çok doldurursa o firmanın markasınu yazar katoloğa Antifiriz organik dedik illa marka istiyosan ben opet marka aldım Hidrolik pas almana gerek yok git herhangi bir...

2. troyexplorer

2.el Discovery 2 Td5 Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Para bastırılırsa yurtdışında vardır, hiç olmadı blok , üst kapak şeklinde vardır Zaten blokla üst kapak sıfır alındımı dert tasa olmaz
  3. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

Disco 2. Nin tüm özellikleri çalışan elektrikli aynasını çıkmada bulman çok zor , bulursan denemeden alma, kapı içinde aynanın karşılığındaki üçgen parça çıkıyor fişi orada ,arabanın üstünde denemen daha mantıklı , fişlerin hepsi aynıda değil zaten model yılı bazında değişik elektronik aksama...

4. troyexplorer

Hocam kitapçığa takılma kaliteli olduktan sınra hepsi olur
  5. troyexplorer

Antifiriz mutlaka organik antifiriz kullanın rengi turuncu gibi olanlar organiktir Motorda yağ yağ yakma yok ise 5 40 mobil, var ise 10 40 mobil , 10 40 sağdan soldan yağ kaçırmaz contalar iyi ise Ace ve hicrolikler için pas Ön arka def , arazi şanzumanı in mobil dişli yağı...

6. troyexplorer

Aldıysan hayırlı olsun demek düşer , tabiki sıkıntı olursa yaz illaki başımıza gelmiş birşeylerden olacaktır

7. troyexplorer

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Arabaya bişey yapmayıp buraya birşey yazamadığım günlerde kendimi suçlu hissediyordum , ilginç valla Yeni proje lazım bize...
  8. troyexplorer

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Hahahha Disco almak istediğin günü hatırlıyorum
  9. troyexplorer

Vitara 92 Bin Km'de Motor Problemi Hem De Aldıktan 3 Gün Sonra

Yanlış olan araç heleki eski araç baktırdığınız adam arkadaşınız yakınınız değilse , sanayide önünüze gelen markaya özel ustaya göstermek Her ilde ekspetiz ama sadece expertiz hizmeti veren yerler var ücreti pahalı olduğu için herkes beleş yaptırma peşinde oldupundan tercih edilmiyor...

10. troyexplorer

Şayet verdiyse mahkeme yoluyla ekstra masrafları talep edebilirsiniz ekspertiz yapılan yerden , şifayen sözlü söylediyse yani eliinizde aracı orda exprrtiz yaptırıp parasını ödediğiniz bir ıspat yoksa geçmiş olsun

11. troyexplorer

Size yazılı bir rapor verdimi bu götürdüğünüz yer?
  12. troyexplorer

Sandık kırma motor ve şanzuman temin edebiliyorsan hiçbirşeye dikkat etmeden alabilirsin Gerisinin altından kalkılır zaman içersinde yoksa motor şanzuman işlerini tam anlamıyla çözüp araca güvenmeyi sağlayamadan elden çıkarmaya bakarsın Dost acı söyler ...

13. troyexplorer

Discovery 2 Yardım

Sıcakken direk lpg ile çalıştığından olabilir Lpg olmasa değişik sorun katagorisinde olurdu , lpg demek sorun demek Benzinlede çalışmıyorsa bobinleri değiştirecekseniz bobinler sıcakken su koyverir
  14. troyexplorer

Amortisörler hidrolik değil , ACE (aktif viraj desteği) hidrolik borusunu kastettiniz herhalde Zaten o yüzden akıntı nerde diye sormuştum
  15. troyexplorer

Akıntı tekerlek iç altındamı yoksa ortalara doğrumu?

16. troyexplorer

Disco 2 70km-80km Arası Tekliyor

Yurtdışındaysan ne var ne yok değiştir hocam , ben olsam komple motor atarım sıfır , temiz iş
  17. troyexplorer

Lem hani örnek , çinden ferdi alışverişin önüne çivi koyuyorsun adamlar konteyner dolusu malı 3 liraya alıp burda 20 liraya satıyor onlara hiçbirşey yok
  18. troyexplorer

Alper yurtdışı mevzularına ek vergiler gelmiş , milleti eski arabalardan soğutacaklar yahuu

19. troyexplorer

Yok aga platin meme yapmıştır :))) Hani olsa bundanda yapar
  20. troyexplorer

Soruyu soran ortada yok biz birbirimizi yiyelim burda hahaha

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153