Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Bende liberyt ye yazılayim diyorum ama tamda karar veremedim

2. troyexplorer

Bro yanlış anlamada bana göre kaput rüzgarlığı arabanın ön duruş çizgisini bozmuş gibi sanki, tabi karar yine senin
  3. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Hocam kozmetik olarak iyi gözüküyor fakat bu araçta kozmetikten ziyade ölümcül konu adeti çok fazla , galeriden alınan araçtada geçmişte ne yapıldı bilgisi sınırlı olur sahibinden almaya bakın derim 232000 km , birçok parçanın okeye dönme km si demek orası kesin, yenileme yapıldıysa ne ala...

4. troyexplorer

Bagajdan toz girmesinin sebebi , sağ yan pandizotun altında havalandırma menfezi var o menfezin plastik kapatma dilleri iş görmüyor veya kopup gidiyor O menfezi toz girmeyecek şekilde ince gözlü bi malzwmeyle kapamanız gerekir Benim konu içinde var oraya müdahalelerim bakabilirsiniz...
  5. troyexplorer

Valla discovery de alıcağınız arabayı iyi seçin , yoksa kafası çok sarhoş eder ayakta duramazsınız

6. troyexplorer

Grand vitara ben kullandım , suzuki bölümünde onunda yenileme başlığım var inceleyebilirsiniz Suzuki km 100000 üstü olmadıkça çok üzmez masraf olarak, tüp takılmamış bulursanız benzini dert etmiyorsanız gözünüz kapalı alın Ön takım hissi çok yumuşaktır bulutun üstünde gidiyormuş havası...

7. troyexplorer

Ne aldın ne yaptın hiç haberimiz yok
  8. troyexplorer

Discovery 1 Aksesuar

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları Bu konuyu baştan sona oku , o yaptıklarımı yapmak için hiçbir land ustasından destek almadım Sağdan soldan çıkma parça toplayıpta yapmadım , orj parçayı o zamanki kura göre alınabilecek en uygun neresi varsa ordan getirterek...
  9. troyexplorer

Discovery 1 Aksesuar

Valla kusura bakmayın söyleyecek çok şey varda ayhan ustaydı , Low 2 garajdı, ortak tanıdıklarımız da vardır yanlış olmasın adına susuyorum Yoksa bu arabanın öyle ucuz rakamlara toplanamayacağını , tek derdinin motorla şanzuman olmadığını en az sizler kadar çok iyi biliyorum

10. troyexplorer

Discovery 1 Aksesuar

Dostum sen kaşınıyorsun anlaşılan 30 liraya al ama yanında bi 30 lira daha hazır et , sorunsuz hale getirmek için Bi seçeneğin daha var evinin önüne çekip anca seyredersin O sana bakar sende ona binmeye korkarsın bugun ne çıkaracak diye

11. troyexplorer

Discovery 1 Aksesuar

Strelinin ne kadar olduğundan haberiniz yok galiba sizin Land parçacılarının en yan sanayicisi hesap makinesi elinde bekliyo tezgahın arkasında
  12. troyexplorer

Discovery 1 Aksesuar

Bunu alıp kullanmadan öğrenemezsiniz

13. troyexplorer

Discovery 1 Aksesuar

Araç discovery 1 değilmi benmi yanlış ilana baktım? Hiçbir sıkıntısı yoktur derken? Hadi motor td5 değil motorla ilgili sıkıntıları kenara koyduk ki benzinlinin hiç sorunu yokmu yani, eskimişlik sorunları çığ olur, lpg sorunları kanser eder Hani komple elden geçirilmiş bi araç olur...
  14. troyexplorer

Discovery 1 Aksesuar

Başına bela almak istiyosan al , ucuz eti. Yahnisi muhabbeti
  15. troyexplorer

Disco 2 Td5 Km Sorunu

Kuruş hesabını bırakın , ful depoyla kaç km gidiyor onu yazın

16. troyexplorer

Discovery Serie 1

Tek atımlık kurşunun varsa discoların hepsinden uzak dur derim
  17. troyexplorer

Discovery Serie 1

Baya bişeyleri değiştirmiş o parayı eder herhalde ama yinede gösterin tabiki alırken
  18. troyexplorer

Dacia Duster 2012 Orta Konsol

2012 model dacia duster orta konsol satılıktır, ilgilenenler özelden ulaşabilir

19. troyexplorer

2004 Model Land Rover Dıscovery Td5 Aracım Için Motor Arıyorum

Sizin yeni kanunlardan haberiniz yok herhalde , artık herhangibir araca kendi orjinal motoru dışında Başka Marka motor taktıramıyorsunuz Hatta dizelse dizel, benziliyse benzinli gibi Yani iş ruhsata işlemeye geldiğinde hoop diyorlar
  20. troyexplorer

Arazi derken , sağda solda kamp yapmak için girilen araziyi kastetmedim, o tip hareketlerden bişey olmaz Zatwn Offroad ibaresi kullandım , offroad demek , arabanın girmemesi gereken yerlere acımasızca sokulması demek , yarı beline kadar suya girmek, yarı beline kadar çamurun içinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR