Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

Sol dış ayna satılmıştır , diğer ilanlar güncel ...

2. troyexplorer

Discovery Ll 2.5td Hse Ve Hs Modelleri Donanim Farki Nedir

Ben arabayı satarken 1 klasör fatura verdim yanında , ustam topladı ona sor da hikaye ... Yani demem oki pahalı diye çok iyi durumda diye bişey yok pahalılığına ıspat gerek...
  3. troyexplorer

Motor için yan sanayi var nasıl diye düşünürsen veya yan sanayi ile toplanmış araba alırsan yanarsın, çıkma parçayla toplanmış apayrı ,lafa bakma fatura gör ...

4. troyexplorer

Sakat bişey alırsan 5000 lira çerez parası kalır , euro aldı başını gitti , parçacıların elinde hesap makinesi döneme geri döndük artık , iyi analiz et alırken derim
  5. troyexplorer

HSE, ES, S fiyat farkı yok zaten , fiyat farkı bu araçta nerelerin yenilendiğiyle değişir hatta bana göre model yılınında fiyat farkı yok , 2001 model olup heryeri adam akıllı elden geçmiş arabayı 2004 model hiç ellenmemiş araca tercih ederim fazla parada verilir Bunu aldığınız zaman daha iyi...

6. troyexplorer

Ses sistemi her ikisindede harman cordon , koltuk elektrik ve döşeme farkı var evet, bide alarmın bazı ilaveleri var ,hse de arka park sensörü orjinal , viraj denge hepsinde standart Ses sistemi öyle ahım şahım bişey değil bu arada ,ismi harman cordon o kadar, bana mağarada müzik dinliyor...

7. troyexplorer

2005 Disco 3 El Freni Motoru

Tek yol var oda ebay de şahsi satıcı da parçayı bulmak , tabi sıfırına denk gelmek zor öyle, o zaman yurtdışında biri ebaydan vergisiz alır, orfan bişekilde elden getirtirsin
  8. troyexplorer

Dedimya %18 den hiçbişekilde yırtma şansın yok buraya göndertirsen gümrükte gümrük vergisi adı altında , yurtdışından birine aldırtırsan oranın kdvsi adı altında %18 biner üzerine... 30 euru yu geçmemesi lazım mal değerinin, bizim gümrükte vergilendirilmemesi için başka yolu yok
  9. troyexplorer

Yurt dışından birine aldırırsanız elden getirtirseniz sadece kargodan yırtarsınız, çünkü orfan alındımı oranın kdv si biniyor üstüne %18 bişey değişmiyor yani , sadece ebayde şahsi satıcının elinde sıfırını bulabilirseniz %18 ten yırtabilirsiniz, oda ordan biri alırsa öyle pahalı şeyi türkiyeye...

10. troyexplorer

Nakliye firmaya göre değişir , gümrük maliyeti, mal tl bedelinin % 18 kadar

11. troyexplorer

Günümüz Şartlarında Discovery 3.9 V8

Hiç lpg takılmaması avantaj , ben td5 kullandığım için V8 motor sorunsalları hakkında bilgi sahibi değilim , ama geri kalan herşey aynı tabi... Araç siyah şayet boyada yanık yoksa boyanmış demektir boyanması bişey değil tabikide kaZaya karışıp karışmadığını iyi araştırın Herşey bi...
  12. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Hocam merhaba, görev yeri orda olmaya devam edicekse , tahini beklede gir derim , çünkü bu arabalar iyide olsa kötü de olsa dilinden anlayan usta ister , İstanbulda anlayan tek tük ,orda imkansız

13. troyexplorer

Arabanın arkasına disco 4 yazmaya utanmış ,abuk subuk istediğim parayı eder saçmalamaları
  14. troyexplorer

Kapalı garajdada bile dursa , 17 senede 3 kez yıkanmış ne laaa? Yatak odasında tutsa 17 senede üstünde biriken tozu raspayla kazırsın , branda örtsen branda petrole dönüşür...
  15. troyexplorer

Daha garip şeyler de var mesela hiç yağmur yüzü görmemiş ve toplam 3 kere yıkanmış hassss ...

16. troyexplorer

Valla ben fiyata takıldım , km olabiliyor öyle, o normal kabul edilebilir kullanılmamıştır vs. Ama 250 lira yapan ne ???
  17. troyexplorer

Şu sahibindende disco 2 ye 250 lira isteyen eleman burdamı acaba ... Bi anlatsın bize ucuzmu sattık biz acaba arabayı :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:
  18. troyexplorer

Herşeyi elden geçmiş araçlar var tabiki , siz almaya karar verin yardımcı oluruz

19. troyexplorer

Bu aracın masrafı pahalı değil diyenler, A dan Z ye yan sanayi parça veya çıkma parça kullananlar Orjinal parçalarla ucuza mal etmek imkansız ötesi , hani yürür aksam olabilir belki ama motor şanzuman aktarma grubu orjinal dışı tercih edilmiş araçlar yine sorun çıkarmaya mahkumdur
  20. troyexplorer

Td5 in başlıca motor sorunları , mazot kütüğü, kayış gergi bilyası, egsoz manifoltu bel vermesi dolayısyla kesik saplama, yakıt hortumları, yakıt pompası, turbo , arka keçe, üst conta yağ sızdırması , enjektör pul ve oringleri, yağ soğutucusu kaynaklı olur Bu parçaları orjinali ile yenilenmiş...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR