Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

Günümüz Şartlarında Discovery 3.9 V8

Bu araçlar tek araba binelecek araç değil kesinlikle... Kötü durumda bi araca denk gelirseniz , tamirden çıksada arabam olduğunu hatırlasam modu yaşamanız ihtimaller dahilinde olur Benzinli motor td5 e göre daha az kıvır zıvıra sahip fakat benzini içmez , yutar Temiz td5 daha...

2. troyexplorer

Bakım Tavsiye&fikir

Burdayız yahu bi yere gitmedik orhanım , seviyorum seni ...
  3. troyexplorer

Bakım Tavsiye&fikir

Mrb , hocam ustayı kadıköy tarafında istiyorsan sıkıntı , o yüzden kimse bişey yazmıyor İyi ustalar var tabiki ama hepsi avrupa tarafında Maslakda sakallı hüseyin var , bağcılar tarafında yine iyi bi usta var, gideceksen telefon numaralarını verebilirim Bostancıda sanayide iyi...

4. troyexplorer

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Bugun aracımın satışını verdim, kıymetini bilecek biri satın aldı , güle güle kullanır hayırlı uğurlu olur inşallah... Yeni bir projede buluşmak üzere...
  5. troyexplorer

İlanı verdim ,detayları görmek isteyen bu başlığı baştan sona inceleyebilir... SAHİBİNDEN 2001 LR DİSCOVERY 2 TD5 XSİlan No: 519526856 2001 Land Rover Discovery 2.5 TD5 82.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 519526856

6. troyexplorer

Face grubu devam edecek zaten sorun yok

7. troyexplorer

Arkadaşlar iş değişikliği nedeniyle arabayla ilgilenmeye vakit bulamayacağımdan satılığa çıkarmayı düşünüyorum , ilgilenen varsa özelden konuşabiliriz Aracım 146000 km de, 2001 model, borusan çıkışlı faturası mevcuttur 7 koltuk ruhsata işlidir... Kasko geçmişi olduğu için kasko...
  8. troyexplorer

Evet daha önce balata spreyi ile temizledim
  9. troyexplorer

Yolculuk sonrası emme manifoltu üzerindeki Map sensörünü çıkarıp kontrol ettim ,yaklaşık 2000 km kullanımdan sonra yağ buharı neminden başka gözüken hiçbirşey yok, egr valfi olsaydı , o içeri doğru olan delik kurum yağ karışımı katmanla dolmuş olurdu büyük ihtimal ... Bu sensörün sürekli...

10. troyexplorer

Eskişehir -İstanbul gidiş dönüş yolculuğumu tamamladım, toplam 644 km yol yaptım... Depoyu tekrar fulledim , 60 litre yakıt aldı 100 km de 9,3 litre yakmışım Yol ve araç bilgiside şöyle 600 km gidiş dönüş otoban sürat 80km ile 100 km arası 44 km şehiriçi... Otobanın...

11. troyexplorer

İlk uzun yolculuğumu Eskişehire yaptım. 310 km toplam, 80-100 km arası seyir hızıyla, tam net olmamakla birlikte 100/8-8,5 litre yaktı 130 lira yapıyor , uzun yol verisi çok iyi bence... Fotografta yolculuk sonu ibre durumları var, o kademeden sonra 25 litre civarı alıyor depo...
  12. troyexplorer

Far üstü plastik kapaklarıda güncel modeli ile değiştirdim

13. troyexplorer

Silecek kollarını ve silgilerini orjinali ile değiştirdim , titreme ve çalışırken ses yapma olayı düzeldi... Gözle görmesem çalıştığı belli olmuyor...
  14. troyexplorer

Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ?

Face de o konuyla ilgili konu açarım görürsün egr valfi nasıl balçığa sebep oluyor emme manifoltu içinde
  15. troyexplorer

Timuçin egsoz muayenesine girmedim ama geçer sıkıntı olmaz dışarda yaptırıp gitmek lazım ama Borudan tıkanmaz patlatıyor o şekil boruyu , boruya sürekli basınç yapıyor egsoz o şekil, egr hafif hafif vanayı açıp basıncı azaltıyor ,genelde soğutuculu olanlar soğutucu çıkışından kapatıyor ama...

16. troyexplorer

Araba kaç model ? Egr borusu hattı üzerinde soğutucu varsa da yoksa da tıkamayı egsoz manifoltu üzerinden yapacaksınız Onun için aparat satılıyor
  17. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Yaw orhan gelsene face , ortamı çok iyi...
  18. troyexplorer

Sorunlarıyla bıktıran disco 2 yok.. . Masraf etmeden bineyim lem buna benden sonraki uğraşsın banane diyen disco 2 kullanıcıları ve sorunlar zinciriyle dolu araçları var ,onları kastediyorsanız haklısınız

19. troyexplorer

16 senelik olup sorunsuz gezen araç söylesene bana? 16 senelik araç alıp elini sürmezsen dert tasa bitmez tabi siz öyle yaptınız herhalde bu kadar içlendiğinize göre
  20. troyexplorer

Motorda yağ sızıntısı kalmayınca gece nemden su yapışması nedeniyle alüminyum aksamlarda beyaz küf gibi bişey oluşmaya başladı, çözüm için motosiklet zincir yağı aldım ve her yere sıktım , toz kapmama özelliği olduğu için sonuç başarılı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR