Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Klima su giderlerinin biri şanzuman pozisyon şalterinin üstüne akıyor bildiğimiz üzere... Yeri çok sıkıntılı hortum takmak mevcut halde zor... İçerden ulaşımı rahat olduğunu öğrendik... Mevcut hortumu çıkartıp dışarda rahat rahat çalıştım İçine telli hortum soktum sikalayıp...

2. troyexplorer

Arka paspaslaron bağlantı saçlarından biri eksikti, paslanmazdan yenilerini yaptırdım
  3. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Enkektör pulları değiştimi? Beyin soketine yağ yürüyor enjektör kablolarından,oraya baktınızmı?

4. troyexplorer

Ön arka kaliperlerin pimleri yaşlanmayla birlikte eğilme yapabiliyor, buda balataların diski orantısız eritmesine neden oluyor Balatalar bittiğinde disklerle birlikte değiştiricem , ona hazırlık babında ön arka kaliper pimlerini ve körüklerini aldım Bi ara gelecekler henüz elime...
  5. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

GÜNCEL SATILIKLAR: Sol dış ayna: Komple silecek motor aksamı: Sol ön tampon bağlama braketi: Silecek altı kapatma tapaları: Komple bijon somunları ( kilit ve kilit kapakları dahil, bijon kafaları oynama yapmıyor ,dolayısıyla ses te yok) İlgilenenler özelden iletişim kurabilir

6. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

GÜNCEL SATILIKLAR; Sol dış ayna ( motor aksamları problemli) Komple silecek motor aksamı: Sol ön tampon bağlama braketi: Silecek altı kapatma tapaları (sıfır) Komple bijon somunları ( kilit ve kilit kapakları dahil, bijon kafaları oynama yapmıyor ,dolayısıyla ses te yok) Yukarda...

7. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

Sağ ayna satılmıştır , bilginize...
  8. troyexplorer

Dİscovery 1 3.9 V8 Ön Konsol, Parçaa Yardimii!!!!

Fotograf koyun yapılabilir o tip şeyler, göreyim , nasıl yapıcağınızı söylerim
  9. troyexplorer

Dacia Duster Parça

GÜNCEL SATILIKLAR -Dacia duster 2010-2013 model uyumlu orta konsol (orijinal) -Dacia duster 2010-2013 model uyumlu ön arka cam kaldırma düğmeleri (orijinal) -Dacia duster 2013 sonu- ve üst modeller uyumlu ön kapı iç döşeme kumaşlar ( orijinal) -Dacia duster tüm modeller uyumlu ön kapı...

10. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

Güncel Satılıklar; Otomatik kapatmalı sağ sol dış aynalar: Komple silecek motor aksamı: Sol ön tampon bağlama braketi: Silecek altı kapatma tapaları: Komple bijon somunları ( kilit ve kilit kapakları dahil, bijon kafaları oynama yapmıyor ,dolayısıyla ses te yok) Yukarda mesajlarımda...

11. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

Güncel Satılıklar; Otomatik kapatmalı sağ sol dış aynalar: Komple silecek motor aksamı: Sol ön tampon bağlama braketi: Silecek altı kapatma tapaları: Komple bijon somunları ( kilit ve kilit kapakları dahil, bijon kafaları oynama yapmıyor ,dolayısıyla ses te yok) Yukarda mesajlarımda...
  12. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

13. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

14. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

15. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

16. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

Güncel Satılıklar; Otomatik kapatmalı sağ sol dış aynalar: Komple silecek motor aksamı: Sol ön tampon bağlama braketi: Silecek altı kapatma tapaları: Yukarda mesajlarımda fotografları var İlgilenenler özelden iletişim kurabilir

17. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

18. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

Çamurluk sinyalleri ve ön sinyaller satılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR