Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Sis 2 düğmeside geldi... bağlantılarını yaptım sisler aktif ... Bağlantı şeması , yapım aşamaları “LR Discovery 2 Technical Turkey “... face grubumuzda

2. troyexplorer

Çalışmayan far ayar motorumuzda tamam Orijinalini aldım yurt dışından her zamanki gibi
  3. troyexplorer

Ön sislerde tamam... montaj ayrıntıları LR Discovery 2 Technical Turkey , face grubumuzda ....

4. troyexplorer

Grand Vitara Yedek Parça

Çamurluk sinyalleri ve bagaj bağlama mapaları güncel satılıktır , ilgilenenler özelden ulaşabilir ...
  5. troyexplorer

Dacia Duster Parça

İlan günceldir , ilgilenenler fiyat bilgisi için özelden mesaj atabilir...

6. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Yok abi çıkmıyoruzda konuları detaylı orda işliyoruz , daha kolay ya

7. troyexplorer

Paylaşımlara aynı zamanda, daha samimi ortam ve ulaşım kolaylığı açısından face de kurduğumuz “ LR Discovery 2 Technical Turkey “ grubundada devam edicez Face grubumuzdaki paylaşımlarınız dışarıya ve özele kapalıdır . Grubumuza discovery araca sahip olan veya discovery sahibi olmak isteyip...
  8. troyexplorer

Dİscovery 1 Arazİ Şanzimani Sorunu

Yada yazışmak kolay olsun diyosan face grubuna katıl orda konu aç LR Discovery 2 Technical Turkey
  9. troyexplorer

Yanıtlamadan yaz okuyamadım ne yazdığını telden bakıyorum Yanıtlayarak yazarsanda alttaki boşluğa yaz tırnak içindeki yere değil...

10. troyexplorer

Yahu aç bi tane fake face hesabı gel gruba anlatalım :tearsofjoy:

11. troyexplorer

Arazi vites teli kopuk anlattığına göre komple tel alıp değiştirticeksiniz
  12. troyexplorer

Face de discovery grubu kurdum , paylaşımlara aynı zamanda ordanda devam edicem, arzu edenler face de aramaya “LR Discovery 2 Technical Turkey “ yazıp katılabilir Grubu kapalı konumda ayarladım , yazışmalar özelinizde gözükmez bilginize...

13. troyexplorer

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Benim fikrimi soruyosan olmaz boya bu çünkü kaplama değil, geri dönüşü yok , zaten renk uyumuda olmaz gibi, artı folye kaplama sonradan atılmış boyayı kaldırır çıkartmak icap ederse, zarar görmemesi için seramik kaplat boyadan sonra olsun bitsin , tavan çünkü ne elgidiyor düzgün nede fırça...
  14. troyexplorer

Ne olur dersen 1 sene bilemedin 2 sene sonra ne olacağının fotografını koyarım yarın
  15. troyexplorer

Fotoğrafını çek detaylı boyattır , bu yaşta araçta boya takıntısı olacak adam gitsin sıfırını aldon alabiliyorsa Gel gelelim konu o değil konu tavanın boyanması için sunroof ların üst camların çıkması lazım yukarda bahsettiğim bantlama olayı yüzünden yine , yani sunroof çerçevelerinin ve...

16. troyexplorer

Yolcu tarafı göğüslük altı kapatmayı yerine takmamıştım , süngeri peynir gibiydi , ince sünger buldum döşedim dıştanda mat siyaha boyadım, malüm kalın mukavva gibi bi malzemesi var , soyuklar vardı üzerinde
  17. troyexplorer

Şuan bi tane satıcı var , o yüzden götü kalkık, pahalıya geliyor artı bide kargo ücreti alıyor , satan artarsa ucuzlar alırız o zaman
  18. troyexplorer

Kapı döşemeleri çıkmadanda çıkmaz hiçbiri bu arada

19. troyexplorer

Kapı cam altı fitillerini ve kapı kollarını sökmeden boya attırmayın , aksi taktirde oralara bant çekerse yani çok kısa zamanda vernik oralardan atar
  20. troyexplorer

Bi tane de kırmızı sipariş geçelim yedeğe takmak için ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR