Arama sonuçlarınız

1. ParamedicSelcuk

Forester Kullanıcıları

Erhan bey peki bu arac icin istenilen fiyat sizce uygunmu ? Araci alirken neleri kontrol etmeliyim. Neye dikkat etmeliyim. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ParamedicSelcuk

Forester Kullanıcıları

Abilerim kardeşlerim merhaba; Kısmet olursa 4x4 bir araba alacağız. Forester istiyorum ancak daha önce ne bu aracı kullandım nede kullanan bir eşim dostum oldu. Rica etsem ilandaki araca bakıp bana yardımcı olurmusunuz. Kafamda bazı sorular var onları da cevaplarsanız sevinirim. 1) Bu araca...
  3. ParamedicSelcuk

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkında

Tesekkur ederim. Degerlendirecegim. Olumlu olursa size geri donus yaparim SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ParamedicSelcuk

Araciniza Ne kadar istiyorsunuz acaba ? SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ParamedicSelcuk

Arac satildimi acaba ? SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ParamedicSelcuk

Küçük Tüp Sobası?

Karavanda kullanmadik ancak is yerinde vs kullanmisligimiz var. Isitma isleminide iyi yapiyor ancak sizinde bahsettiginiz uzere biraz sikintili bir malzeme. Dikkat etmek dikkatli kullanmak gerek SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ParamedicSelcuk

Pajero Alıcam Ama Bilgi Alabilmek Için Yazıyorum....

2014 model Pajero kullaniyoruz. Gayet memnunuz. Arazi sartlari yolda gidisi vs tam bir canavar. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ParamedicSelcuk

Çadır Seçimi

Kullaniyorum gayette memnunum. Yagmur vs durumu soz konusu degil. Gonul rahatligi ile kullana bilirsiniz. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ParamedicSelcuk

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

Düşünmüyor degilim. Ancak bunun da tek sorunu istedigim yere kamp atamayacak olmam :) Ama cok ciddi dusunuyorum. Yeni bir suv alacagim ve muhtemelen bagaj ustu cadir olacak. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ParamedicSelcuk

Uludağ Çadır Kamp. Ama Nerde Ve Nasıl ?

Merhaba abilerim üstatlarım. Uzun zamandır aklimda olan bir konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Baslikta da belirttigim uzere hep hayalim olan Uludağ kampini gerceklestirmek, karın, soğugun tadını çıkarmak istiyorum. Çadırım var uyku tulumumda. Uyku tulumum extremi -15 husky. Çadırımda...

11. ParamedicSelcuk

Tüfegi istememin nedeni acikcasi oldurmek degil belki ses cikarip benden uzaklasmasini saglamak. Eminde degilim Faydali olurmu olmazmi bilmiyorum ama iste psikolojik olarak kendimi rahatlatacagimi dusunuyorum. Hatta sirf bu yuzden 4 ceker bir arac alip arac ustu cadir yaptirmayi dusunuyorum...
  12. ParamedicSelcuk

Afedersiniz ama Okurken çok güldüm :) Özellikle arkadasinizin Bim ' den aldım cevabi kopma noktam oldu. Güzel ama zahmetli bir gün olmuş. Bende henüz kış kampı yapmadım. Çadırım uyku tulumum musayit ama ayı korkusunu yenemiyorum. Sanki gittigim her yerde önüme bir ayı cikacakmiş hissi olusuyor...

13. ParamedicSelcuk

Kamp Alanı Temizliği

Ayni sorunu herkes gibi biz de yasiyoruz. Araba giderken bos donerken coplerden dolayi dolu oluyor. Bu yapilanin insanlikla hatta ve hatta hayvanlikla dahi bir alakasi yok. Bu tamamen akil sagligi yerinde olmayan dangalaklarin yaptiklari isler. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ParamedicSelcuk

Çanakkale'de Tavsiye Edebileceğiniz Jeep Ustası Var Mı?

Çanakkalede ikamet ediyorum ve şunu söylemeliyim ki Çanakkale de usta bulmak kör kuyuda igne aramaktan daha zor. Sanayisi malesef yetersiz. Aynı zamanda ufak işler için ayıracak zamanları yok beyefendilerin. Eminim kıyıda köşe de nadirde olsa kalmıstır dürüst calisan ustalar ama ben henüz denk...
  15. ParamedicSelcuk

Anaflaktik Şokta(arı Ve Diğer Sokmalarda)acil Durumda Iş Başa Düşünce!

Yasal olarak yaninizda ilaci bulundurmanin hic bir sakincası yok ancak bu ilacı herhangibirine yapmanız yasal olarak size sıkıntı yaşatabilir. Hatta taksirle adam öldurmekten dahi yargilanırsınız. Size tavsiyem ilac yaninizda bulunsun ancak uygulama noktasinda telefon veya telsiz yardimi ile...

16. ParamedicSelcuk

Hatta ve hatta bu gibi durumlarda varsa sayet hastaya buz yutturulur yada yedirilir yada agzinda gezdirilir. Nedeni de hava yolunu kapayacak dokularin sismesini engellemek ve/veya geciktirmek. Bu ve benzeri durumlarda yapmaniz gerekenler konusunda egitim almak istiyorsaniz sayet mutlaka bir ilk...
  17. ParamedicSelcuk

Acil sektorunde gorev aliyorum. Çok sık karşılaşmasamda nadirde olsa bazen denk geliyor. 1 sene önce arı sokmasina bağlı gelişen bir anafilaktik şok tablosu ile karşı karşıya kaldık. Tabi bizde ilaçlar vs olduğu icin hızlıca ilaci uygulayıp hastayı sevk ettik. Hastanin bilinci kapaliydi ve...
  18. ParamedicSelcuk

Saç Beyazlatan C5

Hocam elinize saglik. Calismalarinizda basarilar diliyorum ancak bir konuda sizi uyarmak istiyorum. Turna Avi şuan yasak nedeni de baligin havyarda olmasi. Keza sazanda buna dahil. Yakalamaniz iyi olmamis. Bundan sonra daha dikkatli olacaginizi umuyorum. Sansiniz bol olsun. SM-G900H cihazımdan...

19. ParamedicSelcuk

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Masallah sil bastan yapmissiniz. Elinize emeginize saglik. Benim de eski bir uno aracim var. Cok seviyorum ve asla satmak istemiyorum. Bende ona bu tarz islemler yapmak istiyorum ancak malesef sizin kadar bilgi sahibi degilim. Keske ayni memlekette yasasaydik demekten de kendimi ali...
  20. ParamedicSelcuk

Sahibinden Tam Donanımlı Offroad Aracı

Detayli resimleri varmidir. Ozellikle ici konusunda. Hayirli satislar SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR