Arama sonuçlarınız

1. Ozanaydin

Defender Aşkı ve Birkaç Soru

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru Mehmet hocam anladığım kadarıyla satış kırıkkalede olacak. Peşinden gideceğim buradan daha pahalı alacağımız kesin ama bakalım. Bir gece ansızın kaçırabilirim :) Koyar garajıma seyir ederim sizide beklerim :) Hepiniz çok sağolun. Nasılda beni bekliyor...

2. Ozanaydin

Defender Aşkı ve Birkaç Soru

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru '' 2.5 düz dizel 4.250 tl ye mke den almıştım '' Bu cümleyi okudum ve size mesaj yazıyorum. Ben genç bir kardeşinizim çocukluk olan hayalim s100 e o kadar yaklaştım ki anlatamam size. İlçemde kaymakamlıkta kullanılan s100 satılacak diye duydum. gittim...
  3. Ozanaydin

DODGE VE JEEP YEDEK PARÇA PW150-S100

Ynt: DODGE VE JEEP YEDEK PARÇA PW150-S100 Hayırlısıyla s100 ümü aldığımda üzülerek söylüyorum ki kafanı şişireceğim abicim. Gecenin 3 ünde telefonun çalacak sorular sorulacak öğrenilecek. :)

4. Ozanaydin

1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 Diyeceksin ki bu genç kardeşine. Bu konu hortlatılacak konu mu.Ama ben hortlatıyorum izninizle.. HORTLA KONU ! Abicim araç çok güzel güle güle binmişsindir eminim daha da uzun süre güle güle bin. Abi öncelikle kimse arabasına kötü demez ama ! Sen...
  5. Ozanaydin

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhaba İsmim Ozan. Amasya da yaşıyorum. Çekik gözlülere karşı her zaman zaafım olmuştur. Bu yüzdendir ki 150 ut ile birlikte geçiriyorum günlerimi. İsmi ise Su Göreceğiniz gibi ismini plakasından almakta.. Ktm alacağım gün Su'yun hala yanımda...

6. Ozanaydin

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Evet topladım ve evden çıkardım ilk marş düğmesinin lehimini kopartmışız yaptım.. Akümüz bozuldu. Yepyeni akü garantiye girecek mi o da bir muamma. Arka lastiğin havası azdı. Kendi kendime söylendim sibop keser havar vur iki dakka diye. Yarım saatlik bi arazi...

7. Ozanaydin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Nefis birşey hocam. Torunlarına kalacak çok güzel bi makine bu..
  8. Ozanaydin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Vespa nın fotoğraflarını isterizzz :D
  9. Ozanaydin

dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi

Ynt: dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi .Motor =kısa hayat .Değmez Diyen abim kardeşim. Upuzun hayatın olsun kalbin göğsüne vurmadıktan sonra ne anlamı var. Görüyosun işte her gün bi camide toplanıp toprağın altına gömüyorlar birilerini. Ne anlamı kaldı bu muydu şimndi up uzun hayat...

10. Ozanaydin

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Mondial 150 ut.. Öncelikle bazı civataları kalitelileri ile değiştirdik.. arka amortisörü kaldırdık ve ön amortisöre parça ekledik.. Ön arka tekerleri metzeller Six Days extreme serisi ile değiştirdim.. Fazla parçaların hepsini çıkardık.. Örnek bir resmi...

11. Ozanaydin

Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )

Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? ) Ne yazık ki fuara gitme şansım olmadı.. Fotoğraflardan gördüm Fotoğrafı incelerseniz ön ters çatal olmuş.Arka disk olmuş. Kafada simetrik oynanmış ve egsoz... Karbüratörden herşeyine kadar ramzey grenajar herşey.. Araştırırsanız bulabilirsiniz eminim...
  12. Ozanaydin

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Merhaba Kış geldi geçiyor dedik böyle uzaktan bakmaz olmaz. Yine bir sürü uğraşlar yaptık.. Sonra dedim ki dışarıda garajda üşümüyor mu bebeğim.. 2. katta ki odama çıkardım ve başladım sökmeye.. bakalım ne varmış ne yokmuş gibisinden ;D Fotoğraf kötü acele...

13. Ozanaydin

Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? )

Ynt: Ramzey QM 200 GY ( NASILDIR ? ) Yedek parça sorunu olduğu doğrudur. Ama çabalanırsa bulunabilir.. 0 motorsiklete anahtarı taktığınız an zarardasınız zaten bu işin kuralı bu. Motorsiklet nasıl derseniz Enduro için uygun hızlanması güzel.. arka disk olsa herşey daha güzel olabilirdi.. ama...
  14. Ozanaydin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba İsmim Ozan. Amasya da yaşıyorum. Çekik gözlülere karşı her zaman zaafım olmuştur. Bu yüzdendir ki 150 ut ile birlikte geçiriyorum günlerimi. İsmi ise Su :) Göreceğiniz gibi ismini plakasından almakta.. Ktm alacağım gün Su'yun hala yanımda olmasını istiyorum...
  15. Ozanaydin

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bir giriyorum siteye. Yine bir dolu iş yapmış abilerim gidiyor stresim sinirim :D :D Oluyor oluyor müthiş oluyor ellere emeklere sağlıkk :)

16. Ozanaydin

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Pazar günü neredeyiz ? T r t deyizzzzz :D Ağacın yerini beğenmeyip ileri taşımak isteyen araç kırmızı land rover ise ayrıyetten üzülücem nazarım değdi diye >:( Emeklere ellere nefeslere sağlıkkk :)
  17. Ozanaydin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Amasya da kar ile boğuşmamız bize zor geliyor dediğiniz gibi :) Trabzon un dağlarını düşünemiyorum ;D Fotoğraf isterik ::) Emeklere ellere sağlık kolay gelsin :)
  18. Ozanaydin

Grand Chrerokee 4.7 WJ'nin Yapım Aşaması

Ynt: Grand Chrerokee 4.7 WJ'nin Yapım Aşaması Kesinlikle 7'' e gerek yokmuş

19. Ozanaydin

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Yaz dönemine nefis bir araç çıkıyor karşımıza :) Emeklere sağlık

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR