Arama sonuçlarınız

1. Y

Web Browser'ım Forumu Uzun Zamanda Açıyor. Neden?

Ynt: Web Browser'ım Forumu Uzun Zamanda Açıyor. Neden? Evet aynı sorunu bende yaşıyorum. İşyerindeki masaüstü ve evdeki dizüstü bilgisayarımdan bende Chrome kullanarak giriyorum fakat forumdaki sayfaları açmak için çok fazla bekletiyor :-[

2. Y

Satılık Nissan Navara

Ynt: Satılık Nissan Navara Eminim bu arkadaşta uzun zamandır Gezenbilir'i takip ediyor, fakat işlerinin yoğunluğundan bir türlü fırsat bulup üye olamamış ve deneyimlerini, bilgilerini ne yazıkki bizlerle paylaşamamıştır (eminim) ??? ???
  3. Y

2001 Sonu Makyajlı Kasa Cherokeem Satılıktır

Ynt: 2001 Sonu Makyajlı Kasa Cherokeem Satılıktır Burak Bey, ilanınızı sizin adınıza buradan yayınlayalımda hem siz hem de meraklıları uğraşmasın. İlgili ilanın linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-hatasiz%2Ccok-temiz%2Csiyah-ici-bej-prins-lpg-li-161538379/detay

4. Y

Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim...

Ynt: Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim... Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Yurt dışındamı yaşıyorsunuz yoksa aracın resimleri alıntımı? Çünkü plaka yabancı ???
  5. Y

Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :)

Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Tam detayını bilmiyorum ama sadece mantık yürüterek şunu söyleyebilirim. Eğer dediğiniz gibi kolay ve daha ucuza maal edilmiş olsaydı bu araçlar emin olun Türkiye'deki araçların yarısından çoğu yurtdışından 2. el olarak gelmiş olan araçlar olurdu. Çünkü...

6. Y

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Turbocum bunu yapmayacağdın ???

7. Y

İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Öyle demeyin yaa. Turbo kardeşimiz eskisi gibi değil artık, baksanıza 2 gündür yazdıklarımıza bile cevap vermiyor. İlerleme kat etmiş bence.
  8. Y

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Eczaneyi daha büyük bir şehirde açmayı dene bence ;)
  9. Y

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Peki bu kazançtan, - İşçi ücretini - SGK'sını - KDV'sini - Stopajını - Nakliyesini - Elektrik - Su - Yiyecek vb. sabit giderlerini - Yatırım giderini - Ve aklıma gelmeyen diğer giderleri Düştünmü? Göründüğü...

10. Y

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Ayrıca itirafınız içinde teşekkür ederim. Umarım bu yazdıklarınızı forum adminleride görür ve bizim ne demek istediğimizi anlarlar. Yani bu forumu sadece sizin gibi ticari amaçlarla konu açanlardan niye ön yargılı olduğumuzu anlarlar. Tekrar teşekkürler ;)

11. Y

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Anlaşıldı Selçuk bey, al-satçısınız yani. Bu siteyi de sadece bu amaçla kullanıyorsunuz zaten.
  12. Y

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Selçuk bey merhabalar. Nede güzel söylemişsiniz "insanlar birikimini paylaşsın bilgiler çoğalsın" diye. Bizde bunu demeye çalışıyoruz zaten. Buraya üye olup, buradaki paylaşımları okumaya vakit ayırabilen birisinin, kendi deneyim ve tecrübelerini yazmak için 2 dk.'sını...

13. Y

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Bide arkadaşımız bizlerin araştırmacı olmaya teşvik etmiş bence. 1-2 tane aracın resmini koymuş, ee bizede malum siteden tüm Türkiyedeki Amaroklara bakmak kalıyor sadece ;D
  14. Y

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Şişştt. Öyle demeyin Murat bey (admindir kendisi) kızıyor :D Bende aynı şeyleri daha önce 1 mesajı olana söylemiştim. Kızdılar bana. Bak bu arkadaşın daha önceden 4 msjı varmış :o
  15. Y

Acil Satılık Landcruise Fj40

Ynt: Acil Satılık Landcruise Fj40 Uğur bey çok acil olduğu için Aceleden unutmuş sanırım ;D Buyrun linki :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-tank-gibi-saglam-otomobil-kadar-rahat-toyota-fj-cruiser-fj40-153432427/detay

16. Y

Crv Mi X Trail Mi

Ynt: Crv Mi X Trail Mi Bence kesinlikle X-TRAİL. Hem daha geniş, hem 2.0 DCI çok daha yaygın bir motor ve halen üretimi devam ediyor. Hondanın 2.2 dizel Türkiyeye gelmiyor artık. X-Trail'i kullananlarda konfor vs. çok memnun olduklarını söylüyorlardı. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama malum...
  17. Y

Bu Aracı Tanıyan Varmı?

Ynt: Bu Aracı Tanıyan Varmı? Aynı linki vermişsiniz. Balıkesir'i göremedik :D
  18. Y

Bf Goodrich Marka Lastikleri Ankarada Nereden Bulabilirim?

Ynt: Bf Goodrich Marka Lastikleri Ankarada Nereden Bulabilirim? Google amcama soraydın eyiydi ;D O herşeyi biliir :D

19. Y

Satılık Mitsubishi Pajero Pinin Gdi 2.0 (satıldı)

Ynt: Satılık Mitsubishi Pajero Pinin Gdi 2.0 (satıldı) Aman Allahım, çok tırstım :P Seviyesiz yapılan hiç bir şey yoktu, ince bir espiri ve dokundurma vardı.
  20. Y

Satilik Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Esp At 2009+ Arac Ariyorum

Ynt: Satilik Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Esp At 2009+ Arac Ariyorum Aracınız hayırlı olsun. Belirttiğiniz özelliklerde bulabildnizmi? İlk izlenimleriniz nasıl?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR