Arama sonuçlarınız

1. Y

Satılık Mitsubishi Pajero Pinin Gdi 2.0 (satıldı)

Ynt: Satılık Mitsubishi Pajero Pinin Gdi 2.0 Neşe hn. arabayı paket yapın, akşam ben gelip alıcam ::) (İnşallah bizede yasah gelemez ;D )

2. Y

Ynt: Satılık Mitsubishi Pajero Pinin Gdi 2.0 Murat bey hoşgörünüze sığınarak şunu sormak istiyorum; Gezenbilir'e sadece ilan vermek için üye olan, ilanıda yarım yamalak veren, ilan verdikten sonra bir daha ortalarda görünmeyen üyeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben Gezenbilir'i bir...
  3. Y

Ynt: Satılık Mitsubishi Pajero Pinin Gdi 2.0 Hmmm. Göstergeside çok güzelmiş :o :o

4. Y

Özel Mesajlara Cevap Verme Hakkında

Ynt: Özel Mesajlara Cevap Verme Hakkında Yanlış bilmiyorsam, mesajlarınıza cevap yazabilmeniz için forumda EN AZ 20 msj yazmanız gerekiyor.
  5. Y

Yeni Üyenin Konu Açması

Ynt: Yeni Üyenin Konu Açması Bencede yapılması gereken bir uygulama. Böylelikle Gezenbilir'i sadece ticari olarak kullanmak isteyenlerin değil, aynı zamanda (sadece) günlük ihtiyacını (bilgi olarak) gidermek isteyenlerinde önüne geçilmiş olunur diye düşünüyorum. Çünkü bunun gibi arkadaşlar o...

6. Y

pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning

Ynt: Pajero 3.2 Did Dpf Dizel Partikülfiltresi İptali Ve Chip Tuning İhsan bey, Orhan bey sorduğunuz sorulara cevap vermiş zaten ;)

7. Y

D_max Artık Yerli" İşte 1 Şase Nolu Aracımız

Ynt: D_max Artık Yerli" İşte 1 Şase Nolu Aracımız Hepimiz için Hayırlı olsun. İnşallah TAMAMEN (motoru-elektroniği vs.) yerli araçlar da üretiriz birgün. Türkiyede üretilen D-Max'lerin Motor ve donanımları neler? ve 4x4'lerin teknik özellikleri nelerdir? bilgi verirseniz seviniriz.
  8. Y

Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti!

Ynt: Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti! Özay bey, paylaşmış olduğunuz linkteki videoya bayıldım. Tam benim hayallerimdeki gibi bir araç ve mekan. Bende çamurdan daha çok karda offroad yapmayı tercih ediyorum, daha doğrusu hayal ediyorum :D Çünkü şuanda bir aracım bile yok ::) Piyangodan para...
  9. Y

Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti!

Ynt: Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti! Özay bey sanırım; Amarok "sonradan olma" TOYOTA "fabrikadan doğma" ;D ;D demek istemiş ;)

10. Y

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin İyi cesaret etmiş ??? Yere Sürtmeye en müsait yer. Ayrıca aracın yaklaşım açısını baya düşürür. Kullanmadan önce daha yukarı ve daha güvenli bir yerlere alınması şart bence. Bu arada aracınız çok güzel oldu. Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

11. Y

Honda HR-V

Ynt: Honda Hr-v Ben 2008'de 0 km. olarak aldığım Peugeot marka aracıma BRC taktırmıştım vede aracı satana kadar (5 yıl boyunca) hiç bir sıkıntı çekmedim. Hatta benim ilk lpg'li aracım olduğu ve servisinde beni uyarmaması sebebiyle normalde 10-15 bin km'de bir filtresi değişmesi gerekirken ben...
  12. Y

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Hakan bey bunun yerine direkt verilen ilanın linkini yada ilan numarasını yollarsanız Osman beye daha hızlı sonuç alırsınız. İyi günler dilerim.

13. Y

Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. Turbocum ben sana küstüm :( Bak dünkü "Azerbaycan" konulu başlığına bir yazı yazmıştım, ona cevap yazmamışsın >:( Yememiş içmemiş yine aynı konuları açmışsın buralarda. Oyy ben sağa daha ne diyem, nerelere gidem bilemedim ki ??? ???
  14. Y

Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu?

Ynt: Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu? Canım kardeşim turbolinea, senin kötü biri olmadığını inan bizde biliyoruz. Seninde dediğin gibi, dert babası olduğun ve çok acı çektiğinide biliyoruz, onun için diyoruz ki lütfen bir psikoloğa git ve bu dertlerini o doktorada anlat, eminim seni...
  15. Y

Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu?

Ynt: Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu? Kesin fişlemiştir ;D Biz fişledik, onlarda fişlesin :P

16. Y

1984 Dizel Nissan Patrol Satılık Meraklısına

Ynt: 1984 Dizel Nissan Patrol Satılık Meraklısına Peki ::)
  17. Y

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S YANITLA butonuna tıklayıp, oradan alt "DOSYA EKLE - Dosya Seç" i tıklayıp bilgisayarınızdan fotoğrafları ekleyebilirsiniz.
  18. Y

2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda...

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... Yanılmışım >:( Meğer adam gerçekten kafayı sıyırmış ;D Baksanıza yine başladı aynı şeylere ??? Aldığı teşekkürleride SAĞLIKLI iken almış sanırım ;)

19. Y

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... Bence bu arkadaş kesin bizlerle kafa bulyo. Başka bikaç yerde düzgün ;D cevaplarını gördüm çünkü. Yoksa 6 teşekkürü nasıl alsın :o yada kim versin :D
  20. Y

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... Sn. Turbo buradan hiç tanımadığın kişilere benimle gelen olmazmı? diye soruyorsun. Gelirim diyen kişinin %65'e dahil olmadığını nerden bileceksin? Nasıl güveneceksin?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR