Arama sonuçlarınız

1. Y

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar merhabalar, eski bir Duster'cı olarak (şimdiki Terios'cu :-\) bu "Muhabbet Köşesi"nde muhabbet olsun diye :D bir link paylaşmak istedim. Linkteki araçlar ve yapılan offroad türü çok hoşuma gitti. Umarım sizinde hoşunuza gider. İyi seyirler...

2. Y

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bu klima olayı Duster'da kronik sanırım. Benim sattığım 4x2 110 bg. Dusterda da aynı sorun vardı. Uzun süre çalıştırınca soğutmama başlıyor, klimayı biraz dinlendirdikten sonra düzeliyordu.
  3. Y

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Bunu daha önce yayınlamıştım, sanırım bu bölümü okumadınız ;)

4. Y

2004 terios sx

Ynt: 2004 Terios Sx Salih bey gerçekten araç işi şans işi. Hele ki düzgün ve ahlaklı bir usta (her alanda) bulmak özellikle büyük şehirlerde çok zor. Allahtan İskenderundaki ustalar öyleydi, Terios'tan anlamayanlar, biz bu arabadan anlamayız dediler. Anlayanlar da teşhisi doğru yaptı. Yetkili...
  5. Y

2004 terios sx

Ynt: 2004 Terios Sx Salih bey öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Resimlerdeki Terios sizin eski aracınızmı bilmiyorum ama hakikaten çok güzel ve diri duruyor. LPG olayını da çok güzel düşünüp kamufle etmişsiniz. Bu arada sizleri ANOFF linkinden sürekli takip ediyorum (beni sık sık...

6. Y

2004 terios sx

Ynt: 2004 Terios Sx Sefa bey merhabalar, aslında bekar veya çocuksuz olsam belirttiğiniz aracı tercih edebilirdim. Fakat aracın 3 kapılı olması, 4 yaşında ve huysuz bir kızım ;D olduğu için, mecburen tüplü kullanacağım ve de zaten çok küçük olan bagajın tüpten dolayı kullanamayacağım olmamdan...

7. Y

2004 terios sx

Ynt: 2004 Terios Sx Arkadaşlar merhabalar, TERIOS başlığı altında uzun süredir bir durağanlık olduğunu görüyorum. ??? Benim sorularımla biraz hareketlenir diye umuyorum. Arkadaşlar, ben son 1 yıla kadar hep binek araç kullanmıştım fakat 1 yıldır da Dacia Duster 4x2 (110 BG - DCI)...
  8. Y

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yapılabilecek bişey yok. Sorun sizden kaynaklanmıyor. Sanırım site yönetiminin müdahalesi ile eskiden yüklenmiş hiç bir resmi göremiyoruz. En azından BENDE göremiyorum :-\ ???
  9. Y

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri Evet sıra SUBARUCU'da... ;D ;D ;D Merakla bekliyoruz :o :o

10. Y

Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg)

Ynt: Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg) Look değil zaten, KORUMA paketi. Yukarıdaki İlk mesajımda detayı yazıyor. Aracı sıfır aldığımda, aldığım servise yaptırttım.

11. Y

Ynt: Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg) Ek paket (koruma) ve parçalarla 45.000 TL.
  12. Y

Ynt: Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg) Güncel

13. Y

Ynt: Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg) Olabilir. Zaten malum sitede de ayrıca ilan vermiştim. Düşünürseniz ilan fiyatından biraz daha uyguna verebilirim. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-215x65x16-achilles-vakumlu-kislik-lastik-122928301/detay/
  14. Y

Ynt: Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg) + 4 Ad. Kışlık Lastik Arkadaşlar araçla birlikte 4 ad kışlık vakumlu (3 ay kullanılmış) lastikleride hediye vericem.
  15. Y

Ynt: Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg) Duster'ım ile bir kez daha Denizli yapmayı çok isterdim :'(

16. Y

Ynt: Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg) ;D ;D İnşallah durumlar düzelirse Duster 4x4 alırım yine ;)
  17. Y

2012 Nisan ayında sıfır olarak aldığım ve çok severek kullandığım 4x2 Dacia Duster Laureate model aracımı malesef özel nedenlerden dolayı satıyorum. Araç 110 BG. Dizel. 17.500 km'de. Araçta extradan; koruma paketi (alt koruma, kaput koruma-ön kaput komple filmli, boya koruma, cam koruma-renkli...
  18. Y

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 4x2 olarak düşünürseniz bende var. (110 bg. Laurate 2012 Nisan çıkışlı. 16.700 km.)

19. Y

Eymir Gölü

Ynt: Eymir Gölü Öncelikle teşekkür ederim. Eymir'e aslında Gölbaşı tarafından girdim ve girişten itibaren telefonumla görüntü almaya başlamıştım fakat tel.in azizliğine uğradım ve Oran girişinin oradayken videoyu duraklamaya alınca kendi kendine resetledi ve daha güzel olan görüntüler silindi...
  20. Y

Eymir Gölü

Ynt: Eymir Gölü Benim de Ocak 2013'de aracımla (hafta içi ve insanların çok az olduğu bir günde ;) ) gölün çevresinde 1 tur atarken çektiğim video. http://www.youtube.com/watch?v=oAz9bgYx0vQ

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR