Arama sonuçlarınız

1. iceman

Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin

Ynt: Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin dediğiniz konuyu lisanssız cihazlarla çözmek zor, belki CB işinizi görebilir.

2. iceman

Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin

Ynt: Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin pmr telsizlerden papğan röle yaparak belki görüşme mesafenizi uzatabilirsiniz.
  3. iceman

Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı hocam kızmayın bu kadar birçok amatörün başına gelenler bunlar. Ayrıca bu forumda yer alan hiçbir insanın kurumlar arası sorun çıkarma gibi bir gaye içinde olduğunu sanmıyorum bu konudaki teşhisiniz yanlış. Herkes düşüncesini, yaşadığını yazmakta...

4. iceman

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi yaş sınırı yok, 18'den gün almanızda yeterlidir.
  5. iceman

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım bunu siyaha boyayıp üstüne bikaç tanede anten taktın mı agacım süper karizma olur jammer aracı diyerekten her yol açılır :) hayırlı uğurlu olsun :)

6. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi Ufuk aga benzin mazot karşımını zengin karışım yaptırın mutlaka güzel oluyor o zaman :) ilk eğitimde acemiydik 6ya 1 oranla yaptık az alev yaptı. benzini bol tutsun alevi uzun olsun :) ardinali arttırır, cilde iyi gelir :)

7. iceman

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları pek kurşun deliğine benzemiyor onlar, muhtemelen pompalıyla tek misket atılmış.
  8. iceman

Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı

Ynt: Devletimizin Amatör Telsizciliğe Yaklaşımı bunlar hep olan şeyler. Eminim ki orada o anları yaşayan amatör arkadaşlar dertlerini, ne iş yaptıklarını anlatıncaya kadar ne zorluklar çekmişlerdir. Çünkü amatör telsizcilik bizim memleketimizde birçok insan tarafından nedense anlam verilmeyen...
  9. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi katılırsınız ama belge alamazsınız. Devam zorunluluğu var.

10. iceman

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat acmat'ın oyuncakları da varmış :D ACMAT CCFM(Camion Citerne pour feux de Forêts Moyens) sur chassis TPK 4.20 année 1983 collection solido ACMAT CCFM(Camion Citerne pour feux de Forêts Moyens) sur chassis TPK 4.20 année 1983 photo perso dpt 56 ACMAT CCFL(Camion Citerne...

11. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi öncelikle belediye çalışanı değilim ama az çok istanbul itfaiyesini yakından tanıdığım için şunu net olarak söyleyebilirim. basına yansıyan hadiseler aslında itfaiyecilere zerre dokunan bir mevzu değil çünkü hadisenin boyutu onlardan çok daha...
  12. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi eğitime katılım için internet üzerinden http://application2.ibb.gov.tr/Forms/Itfaiye/GonulluForm/Default.aspx bu adresteki formu doldurmanız da yeterli olacaktır. ayrıca bu eğitim seviye 1 düzeyindedir.

13. iceman

Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?

Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ? tetaylı bilgi için arayın diyor ;D
  14. iceman

Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi geri tek işlem kalmış o da en cerlisinden bir takım portal aks. çünkü arabanın iriliği 38'liklerle tavan yaptı ama yinede diff karpuzu sırıtıyor. Yalnız ben Yavuz abideki ışığı gördüm, DRU ile her an bi avrupa seyahatine çıkıp portallı olarak geri...
  15. iceman

Avusturya Graz Uluslararası Geleneksel 30.ncu G-Class Buluşması

Ynt: Avusturya Graz Uluslararası Geleneksel 30.ncu G-Class Buluşması resmen aşık oldum şu arabaya bir kez daha.. inanılmaz güzeller. hele o podyum olayına bayıldım. çok akıllıca, her detay düşünülmüş bir organizasyon ve insanların arabaları eski olmasına rağmen ne kadar derli toplu. arabalarına...

16. iceman

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat nadir abi thames için bi takım itfaiye elbisesi temin edelim mi? :)
  17. iceman

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat i think it's a very long distance. 3000km over. If you want to Mogzilla comes that organization, you'll start to find more sponsors for Mogizlla's Acmat's fuel. ;D ;D ;D
  18. iceman

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat arkadaşa irlanda-istanbul arasının uzak olduğunu söyleyelim bence. :) veyahut Nadir abi bi sponsor bulup uçakla gidelim :) ya da 4 şöförlü olarak akaryakıt sponsoryla gidebiliriz. e anca 2-3haftada ulaşırız:)

19. iceman

Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? ee ne zaman bir vespa gezisi yapıyoruz :)
  20. iceman

İstanbul İtfaiyesi'ne Alınan Yeni GPV'ler (General Purpose Vehicle)

Ynt: İstanbul İtfaiyesi'ne Alınan Yeni GPV'ler (General Purpose Vehicle) evet geçenlerde gazeteye çıkmış

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR