Arama sonuçlarınız

1. iceman

İstanbul İtfaiyesi'ne Alınan Yeni GPV'ler (General Purpose Vehicle)

Ynt: İstanbul İtfaiyesi'ne Alınan Yeni GPV'ler (General Purpose Vehicle) dediğin oldu ve eylül 2009'daki selde kullanıldı.

2. iceman

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat zaten kurulu NAFD halihazırda pompalı bir su tankı var nadir abide :)
  3. iceman

İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor?

Ynt: İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor? bende de 5lira borç çıktı ki ispark'ın görevlilerinin bazılarını ve zorunlu olarak kullanmak zorunda olduğum yerlerdekilerini hiç sevmiyorum. adam 10 15dk erken yazıyor giriş saatini, bitmesine 2-3dk varken yeni saat parası istiyor falan. istanbul'da ne kadar...

4. iceman

Extreme Unimog

Ynt: EXTREM UNİMOG aracınız çok güzel olmuş yalnız bu transit kabini bence unimog'ta çok güzel durmuyor. çünkü aracın tutkusu kabinde o ufak koltuklarda yatıyor, kabin içindeki rayatör kapağında işin sırrı. ama modern görünümlü olmuş hoş tabi. yalnız elektrikli vinç yerine hidrolikli veya...
  5. iceman

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat umutkaptaaaannn bırak unimogu hazır sökülmüş acmat var alalım işte :) bak hazır havalı kornalarıda var :) hatta tepe lambası aparatı dahi duruyor... nadir abi'nin siyahından boyatırız sonra ortalıkta "kara bela çetesi" diye dolaşırız olmaz mı?

6. iceman

Motorola CP 040 Hakkında Yardım

Ynt: Motorola CP 040 Hakkında Yardım amatör telsizcilikle ilgili olarakta aldığım duyumlara göre BTK'dan Kıyı Emniyeti'ne aktarılan amatör telsizcilik işlemleri oldukça yavaş ilerliyor ve en erken yaza sınav yapılabileceğine dair bilgiler ortalıkta dolaşıyor :) tabi siz sınava kadar amatör...

7. iceman

Gore-Tex Nedir?

Ynt: Gore-Tex Nedir? hava değişiminin mikron düzeyinde olduğunu düşünürseniz sürekli kuru olan havanın ısınması daha kolay olacaktır evet. yani işin mühendisi olmadığımız için tam teknik açılımı yapmak zor oluyor kabul etmek gerek :) yalıtım katmanı eklemek konusunu sormuşsunuz. yine...
  8. iceman

Gore-Tex Nedir?

Ynt: Gore-Tex Nedir? bunu şöyle düşünün dışarıdan soğuk havayı içimize çekiyoruz ve ağzımızdan dışarı sıcak hava veriyoruz. soğuk hava vücut ısımıza maruz kaldığı için ısınıyor ve dışarı çıkarken sıcaklığı hissedilebilir oluyor. gore-tex'inde yaptığı aynı. hava soğukta olsa sıcakta olsa içeri...
  9. iceman

Motorola CP 040 Hakkında Yardım

Ynt: MOTOROLA CP 040 HAKKINDA YARDIM LÜTFEN. selamlar, önce bir amatör telsizci olarak sonrasında işim gereği sayısı 900'ü bulan cp40'larla oldukça haşır neşir olan biri olarak şunları paylaşmak isterim. Motorola CP040 model telsizler ticari amaca uygun olarak ülkemize ithalatı ve satışı...

10. iceman

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. iletişim bilgilerini alabilir miyim?

11. iceman

Samsung B2100 Outdoor Telefon

Ynt: Samsung B2100 Outdoor Telefon bugün media markt'a gittim baktım inceledim bayağı güzel telefon ve fiyatıda 269tl. feneri acayip kuvvetli ama şuanki telefonumdan da memnunum karar veremedim. kullanan arkadaşlar fotoğraf,video,radyo,görüşme kalitesi gibi detayları paylaşabilir mi en son haliyle.
  12. iceman

Toyota Karavanı Çeker, Karavan ile Toyotayı Kim Çeker?

Ynt: Toyota Karavanı Çeker, Karavan ile Toyotayı Kim Çeker? linki mesaj kısmına yazdığımda otomatik ufak yutup penceresi açıyor ondan göremiyor olabilirsiniz. yutuba girip " mercedes g class pull" yazdığınızda video çıkıyor.

13. iceman

Ynt: Toyota Karavanı Çeker, Karavan ile Toyotayı Kim Çeker? yutup yasaklı ise sizde görünmüyor.
  14. iceman

Ynt: Toyota Karavanı Çeker, Karavan ile Toyotayı Kim Çeker? heheh arazi işi hep tatlı anılarla doludur ya zaten :D jeep'çiler bigün land'çıları çeker, öte gün land'çılar jeep'çileri :D toyota'cılar gün gelir hepsini çeker çıkarır gün gelir batar g klasse onu da kotarır ;D önemli olan arazide...
  15. iceman

Bir Toyota koca bir karavanı çekebilir ama bir toyota ve bir karavanı ancak bir G Klasse çeker :D heheheh;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=Tg_9dD0R-NU

16. iceman

Amatör Telsizcilerin Yaptığı İşlerden Sadece Bir Bölüm

Ynt: Amatör Telsizcilerin Yaptığı İşlerden Sadece Bir Bölüm sonunda hırsız da yakaltmıştır. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13035117.asp?gid=233 valla bu amatör arkadaşı tebrik etmek gerek.
  17. iceman

Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? hocam ne demek hız kesmek.. bilakis vespa ile dolaşırken mümkün olduğunca hızlı olmuyoruz, bir yere yetişme derdimiz olmadığı için göre göre,geze geze gidiyoruz, grup sürüşlerinde de hızmız 60 70 civarı zaten. bu da gayet yeterli oluyor... şu sis hadisesi...
  18. iceman

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? erhan hocam, biz bi grup vespacı sürekli geziyoruz dahil olur musunuz sizde? :) ---- ufuk hocam TR'deki yolların kötü olması yüzünden mi scooter'lara ufaklık gözüyle bakılıyor?

19. iceman

Plakalık Tavsiyesi

Ynt: Plakalık Tavsiyesi tampona 4 vida ile sabitleyebilirsiniz veya gezi öncesi plakalıktan sökebilirsiniz.
  20. iceman

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? Ufuk hocam hep bişi merak etmişimdir neden scooter'lara ufaklık gözüyle bakar racing/enduro motorsiklet kullananlar? Bu konudaki merakıma en güzel siz verebilirsiniz bu tip motorları kullanmış biri olarak. birde tebrik etmek isterim 2 senede aynı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR