Arama sonuçlarınız

1. troyexplorer

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Hayırlı olsun umut... Allah yolunuzu açık etsin yeni hayatınızda Ben olsam tahoe alırım direk oraya gidince :smiley:

2. troyexplorer

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

O öndeki büyük delikten montajta kırmızı plastik tapa gibi bişey dışarı çıkıyor , kapatılamaz yani... Acaba o kırmızı şeyin etrafında contamı var onu söküp bakmadan anlamak zor ama sanmıyorum Ama etrafına sikayla bi set yapıştırılabilir Bunu neden düşünmemişler enterasan... Conta sittim...
  3. troyexplorer

Veya yağmurda aracın bi tarafa yatık park edildiğini düşünün, mesela sola yatık sağ taraftan conta su sızdırıyor diyelim , suyun hepsi sağ ön tahliyeden akmaz , bi kısmıda sol tahliyeye yönlenir ve ortadaki büyük delikten direk içeri girer ... Conta su sızdırıyorsa hiç şansı yok bu sunroof...

4. troyexplorer

Bakın bu bizim aracın sunroof oluğu ... Contadan su sızıp ön tarafda o büyük deliğin oraya su aksa o delikten içeriye akmadan, sağ ve sol ön köşeye nasıl gelecek su
  5. troyexplorer

Lr Discovery 2 Parça

Ön koruma bar satılmıştır bilginize...

6. troyexplorer

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Siparişler atom hızıyla geldi... Montajları tamam artık su kaçağımızda kalmadı... Hararet müşürünüde temizledim sökmüşken contalarınıda yeni taktım 3 litre organik antifirizde koydum kışa hazırız.. Çıkan dirsekte fotograflarda...

7. troyexplorer

Bu aracın sunrooflardan su almasının nedeni , sunroofun ön taraflarında olan fotodaki kırmızı plastik parçanın çıktığı delik... kanalda ufaklı büyüklü birçok vida delikleri de var, conta yoğun su kaçırdımı bu deliklerden tavan döşemesine akıyor su Saçma sapan bi sistem kanalda hiç delik...
  8. troyexplorer

Hararet sensörününde takılı olduğu soğutma suyu üst giriş dirseğini ingiltereden sipariş geçtim , bunun orjinali yansanayisi farketmez ama zıkkımın kökü parçacılar yansanayisine orj parası istiyorlar , öyleyse böyle avucunu yalarlar Motorun soğutma suyunu daha önce boşaltmıştım tapayı...
  9. troyexplorer

Yarın daha kapsamlı bakıcam , sorun şuki... kızaklara zaman içersinde sürülen gress , sertleşmiş ve öbek öbek kanala düşmüş , onlarda hortum giderini tıkayabilir Onları tamamen temizleyip özel bi gres yağı var denizde kullandığımız onla yağlıyacağım ...

10. troyexplorer

Sunrooflara kış bakımınıda yaptım... contanın araları çamur dolmuş, contaları çıkarıp diş fırçasıyla ince kanallarını temizledim, oturduğu yuvalarıda temizledim.. camların vidaları hafif gevşemiş onları sıktım Ön sunroff tahliye hortumlarına bakmamıştım, aşağıdan uclarını çıkarıp yukardan...

11. troyexplorer

Orta kilit arazi şanzumanı üstünde mantıken yarıya düşen ön gücü eşitliyor, neden dönerken falan sorun olsunki dört lastiği birbirine kitlemiyor sonuçta Dönerken sıkıntı çıkması için ön ve arka kilitte olması gerekir Ön ve arka aksların lastikleri birbirinden bağımsız
  12. troyexplorer

Peki bu orta kilit devreye sokulduğunda, belli bir km ye kadar çıkma, H ve L de kullanma , ,asfaltta kulllanmama, sürekli kullanmama vs. sakıncalı kuralları varmı?

13. troyexplorer

Benim pozisyon müşürümde bi sıkıntı yok erdinç, orda başka bi arkadaşın sıkıntısını konuşuyoduk... Hortum la ilgili söylediğim şey müşürü sağlama almakla ilgiliydi Sıradan bi hortum takıp ,çıktımı , yerindemi değilmi şüphe duyacağıma daha kalıcı sağlam bi yöntem arıyorum aceleside yok zaten...
  14. troyexplorer

Arazi şamzumanının yani transfer kutusunun arkaya bakan yüzünde lazerle metale işlenmiş Yağ doldurma tapasının altına doğru
  15. troyexplorer

Zaten yeni vergilerle yeni araba alınmaz artık Eski arabalar altın oldu bana göre

16. troyexplorer

Wv dede durum aynıymış Sanırım araç dünyasının çivisi çıkmış...
  17. troyexplorer

Attım atmazmıyım:smiley: Sadece parçalara attım ama komple değil
  18. troyexplorer

Ben tatile girdim artık, kış geldi :tearsofjoy:

19. troyexplorer

Ön davlumbaz ön parçalarınında montaj işi tamam... Alltta sadece arka paçalıklar kaldı , onların bağlantı saçlarını pazlanmazdan yaptırıcam o yüzden bekliyor...
  20. troyexplorer

Konu dışı ama yuhh dedirtecek bi mevzu Malüm dolu göçüğü tamiri esnasında tespit edilmiş ... Renault Talisman aracın tavan döşemesinin altında izalasyon niyetine kullanılan bildiğimiz koli kartonu... Yakında kartondan araba yaparlarsa şaşırmamak lazım Üstünede Renault damgasını basmış ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR