Arama sonuçlarınız

1. A

KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop kızmayın ya tur şirketi olan arkadaşım dedi.. olacakmış=)

2. A

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi kapı tamirata girmiş ihtiyacıda vardı.. benm aldığım bilgiye göre olacakmış olayları engellemk amaçlı.. inşallah omaz
  3. A

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop emin olmamakla birlikte önemli bilgi paylaşacağım artık giriş 1 tl değildir.. pasaportla giriş 15 tl kimlikle giriş 20 tl olmuştur amaç kumarın serbest olduğunu gürcistanda kumar oynamak için gidenleri caydırmak...

4. A

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi emin olmamakla birlikte önemli bilgi paylaşacağım artık giriş 1 tl değildir.. pasaportla giriş 15 tl kimlikle giriş 20 tl olmuştur amaç kumarın serbest olduğunu gürcistanda kumar oynamak için gidenleri caydırmak.. ama bence çözümde değil kumar ve fuhuş için...
  5. A

3 günlük Trabzon ve çevresi hakkında gezi planı tavsiyesi

Ynt: 3 günlük Trabzon ve çevresi hakkında gezi planı tavsiyesi hava yolu ile geldiğinizde hemen çıkış yaptığınız yerin sağ tarafında bir çok oto kiralama var..80 tlden başlar artık arabaya şirkete göre...3 günde trabzon gezilmez ama=) sümela manastırı uzungöle oranlara daha yakın.. konaklamak...

6. A

karadeniz ve gürcistan turu

Ynt: karadeniz ve gürcistan turu bende 3 kez batumda bulundm konakladım da.. anlatılanlar gayet güzel ve doğru..Türkiyedeki gibi rahat davranmayın dikketli haraket ettikten sonra gayet güvenli bi yer tavsiye ediorum değişik bir coğrafya ve toplum... Tavsiyem dolar yapmanıza gerek yok ben ilk...

7. A

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Tebrikler gerçekten süper bir macera.. ayrıca bu kadar otostopla çok tehlikeli topraklı geçmek ayrı bir cesaret ve başarı.. =)
  8. A

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi batumda bi gece kaldım.. otel çok ama gece ile gündüz farkı çok fazla gece çok değişik bi yer oluyor..ben üç yıldızlı premier otel var.. pazar yerinin ilerinde yol üzerinde otoparkı olan güzel bi otel.. dıştan kötü görünebilir içi güzel ve temizdi.. çift...
  9. A

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. anne baba olsun onlarada işlem yapılıor omlarda geçior tabi ailesi olması şartı var..

10. A

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş kaymakamlığın sarp sınır kapısında yazısı var cama asılı bence oku.. orda abhazya giriş çıkış yapan Türk vatandaşları gürcistana girşte hapis atılması riksini göze almalıdır gibi bi bölüm var.. yani tehlikeli böyle olaylar oluyorki...

11. A

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. evet tc kimliği ile giriş yapsan dahi ülkede sorunsuz 90 gün kalabiliyorsun.. adres belirtme filanda yok.. üstünde gümrükten verilen geçici pasaport olsun yeter..
  12. A

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi Ben sadece ilk önce keşif amaçlı gittim ama ayın 24 ü tekrar gidiyorum.. yazın kalmayı planlıyorum şimdiki gidişimde fiyatları araştıracağım ama 30-40 dolardan başlıyor die duydum fiyatları.. Sheraton otel otel var geceliği 100 dolar aldığım bilgiye göre...

13. A

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi yani 4-5 milyonluk ülke 75 milyonluk dev bi ülkenin kapıları vizesiz açıldı kesinlikle gürcüler biz olmasak hiç rusya ile arası yok zaten...bana görede güvenli bir yer ama benden 1 hafta sonra eniştem gitti park yasağı olmayan yerde polis 20 lira ceza...
  14. A

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş amacım batum poti soçiydi bu kadar sıkıntılı olduğunu duyunca vazgeçtim=)belliki çok uzun süre bu sorun çözülmeyecek en iyisi tiflise gitmek=)
  15. A

Vize uygulamasın kalkmasıyla gürcistana bi gidelim dedik nasıl bi yer diye..=) kulaktan dolma bilgilerle çok tehlikeli araca eroin atılıyor yok polis ceza yazıyor bir sürü şey diyen oldu öyle ki son kontrolde Türk kısmında görevliye ''abi bişe yapmazlar bize dimi'' diye sorduğumda '' ben...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR