Arama sonuçlarınız

1. aktolgalı

Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi 98 VİTAR SAHİBİ ARKADAŞIM BENDEDE99 VAR AYNI ARACIN 2,0 NE MARKA LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPTIRDINIZ VE HALA MEMNUNMUSUNUZ?

2. aktolgalı

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Oğuz bey gerçek den çok faydalı oldunuz görüşlerinize katılmamamk mümkün değil bende BRC ile ATİKER arasında o yüzden gidip geliyorum zaten atikeri forumda kullana çok araç olduğu için memnunuz dedikleri i,çin düşündüm brc de benim...
  3. aktolgalı

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? oğuz bey araç 1999 model 2,0 4 cl otomatik 168000 km lastikleri aldığımda 225/70 /16 takılmış mdeğiştiremedim

4. aktolgalı

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? yok aracım 2,0 4 cl dir daha takdırmadım forumdan çoğunluğa katılayım denenmişi takayım diyorum henüz karar vermedim b iraz evvel benzi giderlerini topladım zaten gaz parasını geçmişim önerilerinizi saygı ile karşılıyorum sizin...
  5. aktolgalı

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Atikere doğru yol alıyoruz herşey dahil990 tl ve 10 taksit usta usta olunca sorun yokdur inşallah şansımıza...

6. aktolgalı

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? evet dönüşüm firması konusunda sise tamamen katılıyorum iyi usta çok önemli teşekkürler. ben aranıza yeni katıldım daha önce yorumunuzu kaçırmış olabilirim selamlar önerinizi kale alacağım

7. aktolgalı

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? evet romanoda kullanılan ama daha çok servisi olan ve garantisi olanı tercih etmek lazım tşk.
  8. aktolgalı

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? arkadaşlar yorumların bir kısmı sanırım eski benim aracım 2,0 1999 model G.rand Vitara otomatik km 165000 ben de gaz takdırmak istedim ama servisler malüm tavsiye etmiyor birazada haklılar galiba ancak pahalılıkdan gezemez olduk oda...
  9. aktolgalı

98 grant vitara radyatör

Ynt: 98 grant vitara radyatör evet oğuz beyin söylediklerine katılıyorum bende sanayi civarında kaldığım için şansı idim radyatörcü sökdü takdı ama 1 hafta kullanırken çalıştırmadan önce su kontrolünü yapdım.

10. aktolgalı

98 grant vitara radyatör

Ynt: 98 grant vitara radyatör dostum aklında olsun kale radytör satıcı ve tamircilerinde üst kazanı değiltirip temizletmek 80 tl civarı piyasad var tamamını değiştirmeye gerek yok bende aynısını yaşadım bilgilerinize selamlar

11. aktolgalı

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR