Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hmm araçla gidecekseniz eger decathlonu bir tek aracla goturebilirsiniz onun disinda goturemezsiniz
kubbe tipi cadiri ben acikcasi daha iyi diyemem ( eger bununla kiyaslayacaksak) sadece alisilagelmişin dışında diyebilirim .. belki daha kullanislidir .. boyunuzu sormamin sebebi husky bahsettigi...
son bir senedir ben de benzer araştırmalar içerisindeydim daha yeni eşyaları toparladim
size ben yardimci olmak istiyorum
ilk olarak kamp a sirt cantasi ile mi gideceksiniz yoksa kendinize ait bir araçla mi?
ikincisi de boyunuz kaç?
bunlari yazarsaniz bir cok detay anlatacagim
Sırt Çantalarındaki +10 kısmı nedir?
ayri bir çanta dan farkli olarak +10 litre körüklü yapi ile alakalidir
mesela ben 75+10 deuter aircontact pro kullaniyorum en üst körük kismini büyütürsem 85 litre oluyor büyütmezsem 75 litre olarak kaliyor
ada kampingte ben ateş yaktim
adamlara ates yakmak serbest mi diye sorarsan olmazki :)) kamp ocaginda taşlarin arasinda gizlice yakabilirsin hatta ben kendilerine bu sekilde yapabilecegimi soylemistim kabul etmislerdi ki zaten onlem alindiginda ates yakmak kotu bir olay degil bizim...
Likya Yolu Hakkında Önerileriniz
Antalya 'da olan varsa şu anda .. bir disari cikip havayi hissetsin .. yorumlari bekliyorum :)))
kavruluyoruz bu gun iyice felaket .. ayrica nem de kendini hafiften hissttirmeye basladi
saat su anda 12:21 konyaalti mevkiinden bildiriyorum :))
ben antalya da yasiyorum kamp yapacagin en son yer lara olsun
hava su anda burda feci sicak .. lara da kamping alani kalmadi anca ormanda kamp yaparsin .. sicakta su yok yemek yok guvenlik yok .. cadirini birakip bir yere gidemezsin gitşen esyanlarinin calinma riski var .. lara yi nereden...
sırt çantası ile veya motor ile gidilerek yapilacak kamplarınızda malzeme ağirlik ve hacim sıkıntısı ile ilgili sıkıntınız varsa
ve mat , şişme mat ( içi elyaflı olanlardan ) , şişme yatak arasında kaldıysaniz kendi tercih ettigim bir urunu sizinle paylaşmak istiyorum..
ürün intex marka...
ayriyeten ürünün yanında yama çıkıyor .. acil durumlarda onemli .. dağin başinda patlasa ugraşmazsiniz .. şişme matlar yama konusunda sıkıntılı .. yapacağınız yamayı kumaş yüzeye yapıştırmak ayri dert yamanın hava geçirmez ozellikli bulunmasi ayri dert .. hem maliyeti fazla hem de en ucuz 2.5...
aynen zaten paylaşacağim ürünün kalınlığı 6 cm ve konforu inanılmaz iyi .. hem markası da intex .. ben de zaten bundan 6 sene once intex cift kisilik sisme yatak aldim halen daha kullaniyorum bir kere bile patlamadi , yamulmadi .. cok saglam yapmişlar