Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Çadır Konusunda Tavsiyeleriniz

hmm araçla gidecekseniz eger decathlonu bir tek aracla goturebilirsiniz onun disinda goturemezsiniz kubbe tipi cadiri ben acikcasi daha iyi diyemem ( eger bununla kiyaslayacaksak) sadece alisilagelmişin dışında diyebilirim .. belki daha kullanislidir .. boyunuzu sormamin sebebi husky bahsettigi...

2. fidodido

Çadır Konusunda Tavsiyeleriniz

son bir senedir ben de benzer araştırmalar içerisindeydim daha yeni eşyaları toparladim size ben yardimci olmak istiyorum ilk olarak kamp a sirt cantasi ile mi gideceksiniz yoksa kendinize ait bir araçla mi? ikincisi de boyunuz kaç? bunlari yazarsaniz bir cok detay anlatacagim
  3. fidodido

Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız

onemli degil :) ben de aylarca araştirdim karari bunda kildim

4. fidodido

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Heheh olsun:)) baharı gormeden yazi gorduk diyip uzuluyordum
  5. fidodido

Onemli degil .. Sıkıntılı bir durum sonucta

6. fidodido

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Aynen :) Bunalmıştım bir an.. Yagmur yaginca enerjim yerine geldi:)

7. fidodido

Sırt Çantalarındaki +10 kısmı nedir?

Sırt Çantalarındaki +10 kısmı nedir? birşey degil :)
  8. fidodido

Sırt Çantalarındaki +10 kısmı nedir?

Sırt Çantalarındaki +10 kısmı nedir? ayri bir çanta dan farkli olarak +10 litre körüklü yapi ile alakalidir mesela ben 75+10 deuter aircontact pro kullaniyorum en üst körük kismini büyütürsem 85 litre oluyor büyütmezsem 75 litre olarak kaliyor
  9. fidodido

Kamp Yapmak için gerekli izinler

Kamp Yapmak için gerekli izinler takip ben de merakla cevapları bekliyorum

10. fidodido

Antalya - Kamp Yerleri Hakkında

olabilir sonucta ogrenmek istiyorsun :)) en guzeli bu .. tecrubelere herkes kulak vermez .. :)

11. fidodido

ada kampingte ben ateş yaktim adamlara ates yakmak serbest mi diye sorarsan olmazki :)) kamp ocaginda taşlarin arasinda gizlice yakabilirsin hatta ben kendilerine bu sekilde yapabilecegimi soylemistim kabul etmislerdi ki zaten onlem alindiginda ates yakmak kotu bir olay degil bizim...
  12. fidodido

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Antalya 'da olan varsa şu anda .. bir disari cikip havayi hissetsin .. yorumlari bekliyorum :))) kavruluyoruz bu gun iyice felaket .. ayrica nem de kendini hafiften hissttirmeye basladi saat su anda 12:21 konyaalti mevkiinden bildiriyorum :))

13. fidodido

ben antalya da yasiyorum kamp yapacagin en son yer lara olsun hava su anda burda feci sicak .. lara da kamping alani kalmadi anca ormanda kamp yaparsin .. sicakta su yok yemek yok guvenlik yok .. cadirini birakip bir yere gidemezsin gitşen esyanlarinin calinma riski var .. lara yi nereden...
  14. fidodido

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Antalya şu anda yavaştan sıcaktan kavrulmaya basladi .. Hatta denize gitmiş gibi kipkirmizi geziyorum ..
  15. fidodido

Şişme yatak hakkında?

evet arkadaşlar bahsettigim urunun konusunu açtim ve konuya fotograflarini yukledim bu linkten bakabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86836.msg1123200#msg1123200

16. fidodido

sırt çantası ile veya motor ile gidilerek yapilacak kamplarınızda malzeme ağirlik ve hacim sıkıntısı ile ilgili sıkıntınız varsa ve mat , şişme mat ( içi elyaflı olanlardan ) , şişme yatak arasında kaldıysaniz kendi tercih ettigim bir urunu sizinle paylaşmak istiyorum.. ürün intex marka...
  17. fidodido

Adrasan ve olimpos ilk kamp için en ideal yerler .. cunku camping alanlari mevcut ve yemek sıkıntısı cekmezsiniz .. kafanizi da dinlersiniz :)
  18. fidodido

Şişme yatak hakkında?

pardon 50 tl den kastım ben 2 tane almıştım .. matin tanesi 19 tl , mini pompa ve tamir kiti de toplam 15 tl yapiyor

19. fidodido

Şişme yatak hakkında?

ayriyeten ürünün yanında yama çıkıyor .. acil durumlarda onemli .. dağin başinda patlasa ugraşmazsiniz .. şişme matlar yama konusunda sıkıntılı .. yapacağınız yamayı kumaş yüzeye yapıştırmak ayri dert yamanın hava geçirmez ozellikli bulunmasi ayri dert .. hem maliyeti fazla hem de en ucuz 2.5...
  20. fidodido

Şişme yatak hakkında?

aynen zaten paylaşacağim ürünün kalınlığı 6 cm ve konforu inanılmaz iyi .. hem markası da intex .. ben de zaten bundan 6 sene once intex cift kisilik sisme yatak aldim halen daha kullaniyorum bir kere bile patlamadi , yamulmadi .. cok saglam yapmişlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.