Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yakinda kampcilik bolumunde aldigim sisme yatagi paylasacagim ( intex marka mat gibi sirt cantasinda tasinabilecek bir yatak.. hatta mat desek dogru olur)
pompa ve yatagi cantanizda rahatlikla tasiyabilirsiniz.. yatagin agirligi 1 kg pompa da mini boyutlarda
antalya çevresinde outdoor mağazası
bu arada Antalya da olan bir internet sitesi sahibi arkadasim guzel kamp urunleri satiyor yakinda 7000 urune cikartacagindan bahsetti ben de bu arkadastan cadir , kamp sandalyesi , kapkacak aldim yarin kismetse geliyor .. sagolsun piyasa fiyatlarinin bir...
Malesef orayi bilmiyorum ama sunu soyleyeyim ada kamping den 150 metre sonra bir kamping yeri daha var ancak cadir kuracaginiz alan ada kadar genis olmadigi gibi bir de cadirin tavan kismini kapatacak agaclar yok .. Bu cok onemli bir olay .. Sistemi pek begenmeyip ada da karar kilmistik...
evet olimpos genelinden bahsediyor .. ayni yerden yani .. ada kamping digerleri gibi sabah kahvaltisi ve aksam yemegi veriyor disaridan yiyecek iceçek sokamazsin gibi bir sey olamaz .. cunku ogle ogunleri yok.. kamp ocagimda yemek bile yapmistik..
Olimpos ada camping onerebilirim .. kamping yerlerinin fiyatlari ortalama ayni.. Ve kahvalti aksam yemegi olarak secenek var .. Hepsi birbirinden kopya cekmis yani :)
Antalya Serbest Muhabbet Köşesi
Cadir kampi yapacagiz bunun icin yerler sınırlı .. Kamping alanlari da imkan acisindan daha iyi oldugu icin tercih sebebimiz olur diye dusunuyorum ne dersiniz?
Arkadaslar kamp dusu olarak dusunurseniz 10 ila 20 litre arasi solar kamp duslari ucuz ve cok kullanisli şu naylondan yapilan bir tarafi siyah bir tarafi beyaz duslari bilirsiniz .. Nette denk gelmistir .. Agac ve benzeri bir yere siyah tarafi gunesi gorecek sekilde asarsaniz harika oluyor ...
Aynen ben de Antalya'da dogdum buyudum hic boyle bir yer duymadim.. Bir de arkadas cok met ettiler demis allah allah keske boyle bir yer olsa .. Bir diger konu da 100 cadir olmasi .. 100 cadirlik bir kamp alaniysa devasa bir yer olmasi lazim
Bu yeni olan bi sey degil malesef adam istedigi tasarimi belirliyor burada mal ve iscilik kaliteli ve ucuz oldugu icin burada yaptiriyor .. Hatta bir tanesinin fabrikasina gitmistim nokia ya ve microsoft fabrikasindaki iscilere gonderilen tisortleri yapiyorlardi ve ciddi anlamda kaliteliydiler...