Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Şişme yatak hakkında?

Tabi şu anda telden paylaşma imkanim yok yarin paylaşicam size burada zaten bildiririm

2. fidodido

Şişme yatak hakkında?

yakinda kampcilik bolumunde aldigim sisme yatagi paylasacagim ( intex marka mat gibi sirt cantasinda tasinabilecek bir yatak.. hatta mat desek dogru olur) pompa ve yatagi cantanizda rahatlikla tasiyabilirsiniz.. yatagin agirligi 1 kg pompa da mini boyutlarda
  3. fidodido

antalya çevresinde outdoor mağazası

antalya çevresinde outdoor mağazası bu arada Antalya da olan bir internet sitesi sahibi arkadasim guzel kamp urunleri satiyor yakinda 7000 urune cikartacagindan bahsetti ben de bu arkadastan cadir , kamp sandalyesi , kapkacak aldim yarin kismetse geliyor .. sagolsun piyasa fiyatlarinin bir...

4. fidodido

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) fotolar guzel:) eglencelie gecmis anlasilan
  5. fidodido

Merhabalar. Antalya'da kamp yeri.

Malesef orayi bilmiyorum ama sunu soyleyeyim ada kamping den 150 metre sonra bir kamping yeri daha var ancak cadir kuracaginiz alan ada kadar genis olmadigi gibi bir de cadirin tavan kismini kapatacak agaclar yok .. Bu cok onemli bir olay .. Sistemi pek begenmeyip ada da karar kilmistik...

6. fidodido

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz

Size tavsiyem Kate Clow 'un Lycan Way kitabina bakabilirsiniz bunlarin disinda ilk onemli olan sey uygun ayakkabi secimi ikincisi de canta secimidir

7. fidodido

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) tekrar yuklemeyi deneyin isterseniz.Bende de son fotolar gorunmuyor
  8. fidodido

evet olimpos genelinden bahsediyor .. ayni yerden yani .. ada kamping digerleri gibi sabah kahvaltisi ve aksam yemegi veriyor disaridan yiyecek iceçek sokamazsin gibi bir sey olamaz .. cunku ogle ogunleri yok.. kamp ocagimda yemek bile yapmistik..
  9. fidodido

Olimpos ada camping onerebilirim .. kamping yerlerinin fiyatlari ortalama ayni.. Ve kahvalti aksam yemegi olarak secenek var .. Hepsi birbirinden kopya cekmis yani :)

10. fidodido

olympos bey dağları parkında kamp?

aaa :)) bu bildigimiz olimpos yahu ..

11. fidodido

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi Cadir kampi yapacagiz bunun icin yerler sınırlı .. Kamping alanlari da imkan acisindan daha iyi oldugu icin tercih sebebimiz olur diye dusunuyorum ne dersiniz?
  12. fidodido

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi Pekala yakinda tarih bildirecegim zaten o zamana kadar da birkac kez gidecegim

13. fidodido

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Arkadaslar kamp dusu olarak dusunurseniz 10 ila 20 litre arasi solar kamp duslari ucuz ve cok kullanisli şu naylondan yapilan bir tarafi siyah bir tarafi beyaz duslari bilirsiniz .. Nette denk gelmistir .. Agac ve benzeri bir yere siyah tarafi gunesi gorecek sekilde asarsaniz harika oluyor ...
  14. fidodido

Sahile en yakini 700 metre .. Zaten sonrasi oren yeri
  15. fidodido

Bungalov evlerin oldugu sahil yokki .. Zaten beydaglari yazmis arkadas

16. fidodido

Aynen ben de Antalya'da dogdum buyudum hic boyle bir yer duymadim.. Bir de arkadas cok met ettiler demis allah allah keske boyle bir yer olsa .. Bir diger konu da 100 cadir olmasi .. 100 cadirlik bir kamp alaniysa devasa bir yer olmasi lazim
  17. fidodido

Allah allah bu bahsettiginiz yeri ilk defa duydum olimposun ne tarafinda?
  18. fidodido

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) Bekliyoruz.. iyi kamplar :)

19. fidodido

Mountainbiker's Photos

Mountainbiker's Photos Hür abi sen misin ? bu giant bisiklet yillar once sende idi halen sende demek şaşirdim :) , diger kişi de iskender abi mi?
  20. fidodido

Outdoor Malzeme Siteleri ve Mağazaları

Bu yeni olan bi sey degil malesef adam istedigi tasarimi belirliyor burada mal ve iscilik kaliteli ve ucuz oldugu icin burada yaptiriyor .. Hatta bir tanesinin fabrikasina gitmistim nokia ya ve microsoft fabrikasindaki iscilere gonderilen tisortleri yapiyorlardi ve ciddi anlamda kaliteliydiler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.