Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Outdoor Malzeme Siteleri ve Mağazaları

bahsettiginiz gibi neredeyse hepsi bunu yapiyor .. Turkiye de internet alisverisi yayginlasti gibi gorunse de kesinlikle berbat durumda .. bu durumda bize dusen bunun gibi siteleri forumda bir baslik altinda desifre etmek .. belki o zaman akillanirlar .. urun elinde yoksa koymayacaksin ...

2. fidodido

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

hmm anladim :) tamamdir bende de buna benzer bir cakmak var bir turlu kullanmak nasip olmadi kampa giderken ne olur ne olmaz goturmek mantikli :)
  3. fidodido

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum evet zoom olayi ciddi anlamda menzili arttiriyor ben de 300 lumenlik zoomlu fenerimi bisiklette kullaniyorum harika...

4. fidodido

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

Kamp ocagi olayini anlayamadim ben
  5. fidodido

ÇANTA ARIYORUM 60-75Lt CİVARI

ÇANTA ARIYORUM 60-75Lt CİVARI aynen o sekilde Canta kalite , dizayn olarak deuter bence hepsinin onunde.. Ben de cok arastrdim .. Ve kendime deuter aircontact pro 70+15 aldım .. Yurtdisi fiyatlarina gelince kamp malzemeleri şaşırtici derecede yurtdisinda daha pahali .. Normalde ben her seyi...

6. fidodido

ÇANTA ARIYORUM 60-75Lt CİVARI

ÇANTA ARIYORUM 60-75Lt CİVARI Canta konusu cok onemli .. ilkonce kafanizda bir model belirleyin ona gore 2. Elini arastirin derim(zor bir durum ama) deuter aircontact oneririm .. Maddiyat cok asiri sorunsa o kadarina bir sey diyemem ama konu saglik olunca onemli bir durum

7. fidodido

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor Biz de haftasonu gidecegiz ama hangi haftasonu belli degil ben de Antalya merkez de yasiyorum .. Bizimle beraber Kate Clow da gelecek sanirim gitmeden buraya yazarim zaten
  8. fidodido

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum fiyatlari ciddi anlamda pahali oldugu icin :) ve yaygin olmadiklari icin .. led teknolojisi zaten 2000 lerden sonra yayginlasti
  9. fidodido

Gezenbilir Antalya Grubu

selamlar :)

10. fidodido

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum bununla ilgili yazmiştim. dealextreme e gir orada cihazlarin gercek olcumleri ile ilgili kullanici yorumlari da var .. elektronik cihazla olcum yapiyorlar .. sahteleri bu yolla ayirt edebilirsin baska yol yok .. tipki 12 megapixel yazan ,gercek degeri 2...

11. fidodido

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum Bu nasil bir yorumdur ya :) Olur mu oyle şey lumen diye bir şey var en başında :))) hic gulecegim yoktu 300 lumenlik led var 1200 lumenlik led var ikisini yanyana koysan ayirt edemezsin tek fark 1200 lumen led in ışık gucunu 4 e katlamasi .. Zaten aralarinda...
  12. fidodido

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum www.dealextreme.com sitesinden bak derim .. orada videolu ve resimli yorumlar oluyor ona ore alirsan basin agrimaz .. 1200 lumen ve üstü secenekler var ve fiyatlar cok uygun kargo da bedava ...

13. fidodido

Ripstop Kumaş ile İlgili Bir Soru

aynen ben de merak ediyorum
  14. fidodido

Husky yada Ferrino Çadır Önerisi

Husky yada Ferrino Çadır Önerisi Çadir 4 mevsim .. Gerekirse 2 kilo az esya alinip alinabilir.. Ama ben fiyat acisindan husky beast alacagim sanirim:)
  15. fidodido

Husky yada Ferrino Çadır Önerisi

Husky yada Ferrino Çadır Önerisi husky bird ve beast yukseklik icin iyi degil malesef .. sirf bu yukseklik icin ferrino shaba 3 modelini almayi dusunmuyor degilim .. sen de bir arastir ama agirlik olarak 6 kg

16. fidodido

Taşınır Çantalı Kamp Ocağı

Taşınır Çantalı Kamp Ocağı Merhaba tapatalk ile yazdigim icin resimler sirasi ile cikmayabilir .. ama anlasilmayacak bir durum olmaz sanirim .. ilk olarak dolduracaginiz kartuşu (buyuk olan ocaga taktigimiz) kisa bir sure buzdolabina koyarsaniz daha iyi olur ama zorunda degilsiniz .. malum oda...
  17. fidodido

Taşınır Çantalı Kamp Ocağı

Taşınır Çantalı Kamp Ocağı arkadaşlar yarin fotograflarla bu tupleri 1 tl lik çakmak gazi ile nasil dolduracaginizi anlatacagim .. bu tuplere bu kadar para vermekten kurtulacaksiniz.. zaten bu tarz butan gazli tupler faiş fiyatlara satiliyor .. 6 lira bu tupun piyasa fiyatina gore normal bir...
  18. fidodido

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi

Antalya Serbest Muhabbet Köşesi tekrar yapariz zaten fotolari falan da paylasiriz millet daha bi gaza gelir antalya grubu olarak :)

19. fidodido

Gezenbilir Antalya Grubu

kendimi bir tarzda sabitlemiyorum ama sevdiklerimin basinda traditional jazz , rock tarzlari geliyor enstrumanim bateri
  20. fidodido

Gezenbilir Antalya Grubu

Muzisyen'im :) hem enstrumanistliğin dışında stüdyo , kayıt vb işlerle uğraşıyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR