Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çadır seçimi konusunda forumdaki dağınıklığı bir nebze toparlayabilecek bir başlık.
forumda ne kadar çadırı olan varsa tecrubelerini marka, model ,paylaşabilirlerse görsel içeriklerle paylaşsın
Husky Falcon, Husky Bizam Çadır Burada
ben de ani seyi bayadir dusunuyorum oyleyse kampcilik bolumunde bu konuyu acayim ve herkes oraya yazsin en mantiklisi
antalya çevresinde outdoor mağazası
evet haken boyner de satiliyor alt katta .. 4 veya 5 model var uzun bogazli olarakta 1 model var ama netten yorumlara bakarak almak bence hepsinden daha mantikli .. zaten sizin o sirada giyerek hissettiginiz rahatlik size dogruyu gostermez .. yurudukce...
aynen senin icin en uygunu olimpos .. bu sene biz de birkac sefer gidecegiz umarim karsilasiriz çadırlara dikkat et avatarimdaki resime benzer fidodido figuru olan havlu veya bez asabilirim kapimi cekinmeden çal :)) kamp ocaginda kahve yaparim tanismis oluruz :)
deepo da outdoor ayakkabisi satan yer hic gormedim .. selekler carsisi merkezde gulluk caddesinin bitimindedir .. oraya varinca thy yi sorun size gostereceklerdir
Olimpos merkezde zaten 2 tane kamp alani var .. Bizim kaldigimiz yer ada camping idi .. Guzel bir yer .. 2. Sinin adini hatirlamiyorum ama netten hi arastirin isterseniz .. Bir de gitmeden yaniniza muze kart almayi unutmayin derim oren yeri ve sahile her giris kisi basi 2 veya 3 tl idi bir...
ben de antalya da yasiyorum konyaalti caddesinde thy yazhanesini gecince (seleklere giderken ) sagda park alani başlar başlamaz saga dönün o sokak icerisinde var ( adi neydi tam hatirlamiyorum) .. ama fnormal fiyatlardan biraz daha pahali satiyorlar..
Bahsettigim seylerin 3ü de var mi ? Bir de tchibo genelde cin mali urunlerin uzerine kendi etiketini basar satar pek guvenmem acayip geldi ama yinede bakayim
Antalya olimpos :) bizim gecen sene yaptigimiz kampta komsu cadirlarda hep bay bayan kaliyorlardi .. ortalama yaş 20 , 35 arasiydi çok guzel vakit geçirdik
bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!!
Merhaba
Sakin yanlis anlamayin daha once anlatmak istediklerim bir kulaktan girdi digerinden cikti .. Eger bisikletle daha icli disli bir forumda yazsaydim eminimki bunlar basima gelmezdi .. arkadas tatli dille rica etti ve yazdim daha onceki girişlerime...
bisiklet tavsiyesi yardım lütfen!!!
bisiklet konusunda pm nize cevap verdim ben bisikletle ilgili forumda ir sey yazmama karari aldim cunku bisikletle alakali olan forumdaki kisilerin gerekli yeterliligi oldugunu dusunmuyorum
sacma sapan polemiklere de girmiyorum .. dedigim gibi pm den...
Kamp için Pratik Ocak
urunun yerden yuksek olmasının dışında diger ozellikler diger ocakla ayni hatta diger ocakta alev taştan çıktığı için rüzgara dayanıyor .. ama hepsinden onemlisi bahsettigim gibi diger ocagi da gordum buna gore sırt çantasında daha az yer kaplar .. genisligi biraz daha...
Kamp için Pratik Ocak
aynen bunu ben de biliyorum ama diger square ocak daha kucuk bence ikisini birden gordum .. ama nedense cogu yer sizin bu gosterdiginizi tavsiye ediyor neden olabilir acaba ? bildiginiz farkli bir ozelligi var mi yazabilir misiniz detayi ?