Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım

Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım ebay den araba parcasi ben de getirtmistim ( gecen sene ) megerse getirtmek yasakmis ve gerisin geriye geri gonderiliyormus ( cep telefonu gibi ) tanidik devreye sokmama ramen zarzor aldim bir diger konu da yanliş...

2. fidodido

Kamp için Pratik Ocak

Kamp için Pratik Ocak aynen ben de bu urunu alacağım harika bir ürün sırt çantasına at götür ufacik ve hic yer kaplamiyor fiyati da uygun .. cakmak gazi oldugu icin de dağdaki dandik bakkalda bile bulmak mumkun .. ve cogu yerde full dolu cakmak gazi tenekesi 1 tl :) ayrica bahsettigimiz...
  3. fidodido

Alınık 3-4 mevsim çift tenteli çadır (min. 3 kişilik), şişme mat , uyku tulumu

Merhaba Çadır: başlıkta bahsettiğim gibi çadır ariyorum minimum 3 kişilik olacak .. yuksek irtifada kullanmayacağım o yuzden 3-4 mevsimlik arıyorum fiyat tekliflerini değerlendireceğim Şişme mat: minimum 3 cm kalınlığında şişme mat ariyorum ( 2 adet ) Uyku Tulumu : hafif , kışın 0 dereceye...

4. fidodido

Likya Yolu için Uygun Tarih

Likya Yolu için Uygun Tarih şebeke'den şebekeye değişir ama
  5. fidodido

Sandviç Panelden Karavan

Sandviç Panelden Karavan yanlış bir şey mi dedim ? ben yanlış bir şey göremiyorum da ? :)

6. fidodido

Sandviç Panelden Karavan

Sandviç Panelden Karavan Abi gel bu sevdadan vaz geç bence :) karavan olarak değil de başka bir projede kullan bunu

7. fidodido

Şişme Mat , Şişme Yatak , Deniz Yataği ?

Hmm gerci benim kastım şişme mat rahatligi .. Şişme matin rahatligi şişme yatağa nazaran nasil acaba
  8. fidodido

Merak etmeyin 99 dan beri ebay kullaniyorum :)
  9. fidodido

yerle temas açisindan düşünmüştüm birde kisa bir yazida okumuştum ama yaniliyor da olabilirim cunku kullanmadim .. şişme mat alacağim o zaman .. eBay de bedava kargolu ucuz modeller var ama kullanışlı olur mu bilmem ..

10. fidodido

arkadaşlar ciddi anlamda 2 senedir düşünüyorum rahatıma düşkün biriyim sirt çantası ile kamp a gittigimiz icin bu durum biraz sıkıntılı şişme mat alsam rahat , hafif ama haliyle iyi modelleri rahat ve hafif .. ama pahali .. kötüsü bile en ucuz 80 tl den başliyor.. şişme yatak götürsem kendisi...

11. fidodido

Çıralı Sahili S.O.S.

Çıralı Sahili S.O.S. son durum ne oldu acaba bilen var mi?
  12. fidodido

Likya Yolu için Uygun Tarih hmm bence o kadar kilo olmamiştir .. malzemeleri baya ağir seçmişsiniz ama yine o kadar olmaz gibime geliyor tartmismiydiniz yoksa tahmini mi ? ben de bu yaz kamp a giderken Deuter aircontact pro 70+15 canta tiklim tiklim gittim yedek tup , ocak , katlanir sandalye...

13. fidodido

Likya Yolu için Uygun Tarih yük derken ne kadar yükünüz vardi ? cantaniz kac litreydi ? ben de malzemeler konusunda fedakar olamayanlardanim.. tecrubelerinizi dinlemek isterim
  14. fidodido

Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları

Andoutdoor .. Kamp vb..
  15. fidodido

KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ tamamdir cok tesekkurler

16. fidodido

KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ hmm tesekkurler sabah kahvaltisi ve aksam yemegi gibi secenekler sunuyorlar mi acaba?
  17. fidodido

1 Mayıs Küba Turu... Küba'yı Keşfedin...

1 Mayıs Küba Turu... Küba'yı Keşfedin... aynen fiyat ne kadar ?
  18. fidodido

KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ çadir kampi icin fiyatlari ne kadar bilen var mi?

19. fidodido

Denizli Kaklık Mağarası Fotoğrafları

aynen ya hem de bembeyaz tertemiz gorunuyor .. normal bildigimiz insan pamukkalesinde durum içler acisi :))
  20. fidodido

abd gümrük vergisi

abd gümrük vergisi laptop , tablet vb şeyleri sokabilirsiniz .. ama radyo tv gibi şeylerde de trt bandrolu gerekiyor .. bu gibi durumlarda da arti ucret oduyorsunuz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.