Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım
ebay den araba parcasi ben de getirtmistim ( gecen sene ) megerse getirtmek yasakmis ve gerisin geriye geri gonderiliyormus ( cep telefonu gibi ) tanidik devreye sokmama ramen zarzor aldim
bir diger konu da yanliş...
Kamp için Pratik Ocak
aynen ben de bu urunu alacağım harika bir ürün sırt çantasına at götür ufacik ve hic yer kaplamiyor fiyati da uygun .. cakmak gazi oldugu icin de dağdaki dandik bakkalda bile bulmak mumkun .. ve cogu yerde full dolu cakmak gazi tenekesi 1 tl :)
ayrica bahsettigimiz...
Merhaba
Çadır:
başlıkta bahsettiğim gibi çadır ariyorum minimum 3 kişilik olacak .. yuksek irtifada kullanmayacağım o yuzden 3-4 mevsimlik arıyorum fiyat tekliflerini değerlendireceğim
Şişme mat:
minimum 3 cm kalınlığında şişme mat ariyorum ( 2 adet )
Uyku Tulumu :
hafif , kışın 0 dereceye...
yerle temas açisindan düşünmüştüm birde kisa bir yazida okumuştum ama yaniliyor da olabilirim cunku kullanmadim ..
şişme mat alacağim o zaman .. eBay de bedava kargolu ucuz modeller var ama kullanışlı olur mu bilmem ..
arkadaşlar ciddi anlamda 2 senedir düşünüyorum rahatıma düşkün biriyim
sirt çantası ile kamp a gittigimiz icin bu durum biraz sıkıntılı
şişme mat alsam rahat , hafif ama haliyle iyi modelleri rahat ve hafif .. ama pahali .. kötüsü bile en ucuz 80 tl den başliyor..
şişme yatak götürsem kendisi...
Likya Yolu için Uygun Tarih
hmm bence o kadar kilo olmamiştir .. malzemeleri baya ağir seçmişsiniz ama yine o kadar olmaz gibime geliyor tartmismiydiniz yoksa tahmini mi ?
ben de bu yaz kamp a giderken Deuter aircontact pro 70+15 canta tiklim tiklim gittim yedek tup , ocak , katlanir sandalye...
Likya Yolu için Uygun Tarih
yük derken ne kadar yükünüz vardi ? cantaniz kac litreydi ? ben de malzemeler konusunda fedakar olamayanlardanim.. tecrubelerinizi dinlemek isterim
abd gümrük vergisi
laptop , tablet vb şeyleri sokabilirsiniz .. ama radyo tv gibi şeylerde de trt bandrolu gerekiyor .. bu gibi durumlarda da arti ucret oduyorsunuz