Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Likya Yolu için Uygun Tarih

Likya Yolu için Uygun Tarih hmm o zaman pansiyon konusunu düşünmek lazim .. ben Antalya'da oturduğum için buradan start vermeyi düşünüyorum .. acaba pansiyon sıkıntısı çeker miyim?

2. fidodido

Husky Bird Çadır

Husky Bird Çadır cevap icin tesekkurler husky bird de 3 kisilik zaten .. ama diger ozelliklerini arastirmam lazim sanirim
  3. fidodido

Likya Yolu Yol Arkadaşı

ben .. Antalya'da yaşıyorum .. likya yolunu yurumek isteyen cok kişi var .. yuruyenler de var ama nereden başlasam ne yapsam diye hep dusunuyorum kafamda hic duzgun bir rota , uzunluk , gün sayisi belirmedi en başta 7 ila 10 gün arasi düşündüm onun da yeterliliğini bilmediğim için emin değilim...

4. fidodido

Kamptaki Tehlikeler

Kamptaki Tehlikeler yazdiklarinizi okurken bir ara kanim dondu :)) faydali bilgiler icin tesekkurler
  5. fidodido

Likya Yolu için Uygun Tarih

Likya Yolu için Uygun Tarih bahsettiğiniz yolu bahsettiğiniz aylarda yürümek .. hem de tek seferde 509 km ve en sicak iklimde .. yanliş anladiysam lütfen düzeltin

6. fidodido

İzmir'de sıfır ya da 2.el outdoor malzemeleri satan yer varmı?

merhaba ben yaklasik olarak 8 ay once bahsettiginiz yere gitmistim oradaki butun her yeri gezmeme ramen kamp ocaği , kamp mutfak gerecleri vb şeyler bulamadim genelde av malzemesi uzerine urunler satiliyor

7. fidodido

Husky Bird Çadır

Husky Bird Çadır aynen ben de o şekilde düşünüyorum size iyi fiyat denk gelmiş burada yazan numarayi aradim ama kapali keske o fiyatlara bulabilsem
  8. fidodido

Husky Bird Çadır

Husky Bird Çadır yanit icin tesekkur ederim ben de beast modelini düşündüm fakat yerden biraz rahat etmek lazim derken iki çadirda 3 kişilik gorunuor .. disaridaki ayri alandan mi bahsediyorsunuz? 2 cadir arasinda en ucuz fiyatlari arastirarak degerlendirme yaptim arada 100 tl gibi bir fark...
  9. fidodido

Husky Bird Çadır

Husky Bird Çadır hepsiburada da ne kadardi ? bir de merak ettigim bir olay var kimi yerde bu cadirin 3 mevsim oldugu yaziyor kimi yerde de 4 mevsim .. doğrusu hangisi acaba biliyor musunuz ?

10. fidodido

Katlanır Tabure Arıyorum

Katlanır Tabure Arıyorum bunlardan görmüştüm ama dikkatimi cekmemisti .. cocuklar icin falan sanmistim .. saglam gorunuyor bence de taşir

11. fidodido

Katlanır Tabure Arıyorum

Katlanır Tabure Arıyorum aynen ben de tüp hortumuna takilan kelepcelerden taktim :) o sekilde kullaniyorum ancak kelepce asagi yukari kayiyor bazen .. çeliğinden alacaktim ama cep taburesi gorypunce dayanamayip onu aldim .. sırt cantasinda 4 tane taşısam yine yer kaplamiyor :))
  12. fidodido

Husky Bird Çadır

Husky Bird Çadır merhaba bu çadir malesef işimi gormez malzeme kalitesi ve çift katli olmasi hava kosullari acisindan cok onemli husky bird ucuz ve kaliteli diye istiyorum .. gerektigi zaman ust tenteyi cikartip yaz aylarinda daha rahat uyuyabilecegim sineklikli cadirlardan istiyorum ayni...

13. fidodido

Katlanır Tabure Arıyorum

Ynt: Katlanır Tabure Arıyorum bu taburelerden ben de kullanıyorum 85 kiloyum ve alttaki plastik bağlantı yeri kırıldı .. çelik olanlarını gördüm bulabilirseniz alın çelikte bir sıkıntı olmaz
  14. fidodido

Husky Bird Çadır

Ynt: Husky Bird Çadır konunun üzerinden yaklaşık 1 sene geçmiş .. elinizde halen bulunuyor mu ? bulunuyorsa almayı düşünüyorum
  15. fidodido

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi Al işte :D anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

16. fidodido

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler aa :) olsun hayali bile yeter .. ben de dedim nasil cekmisler acaba.. tripod u uzağa koyup kumandayla falan mi tetiklemişler veya arkadaşi falan mi cekmiş diye dusunuyordum :)))
  17. fidodido

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi işte benim korktuğum durumda bu defalarca yazdim .. yahu burada poz vermiyorum otorite koymuyorum ki .. paran yok sen bu sporu yapma da demiyorum .. abarttigimi dusundugunuz durum acı bir gerçek .. malzeme yokluğunun verdiği sıkıntıları çok iyi bilirim ...
  18. fidodido

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler foto mukemmel :)

19. fidodido

Vefat .

Ynt: Vefat . başınız sağolsun
  20. fidodido

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi ciddi anlamda durumdan anlamadiginizi dusunuyorum .. pahali bisiklet iyi bisiklet demek degildir demissiniz .. ben ucuz fiyata xtr parçali veya fox amortisorlu bisiklet gormedim .. o fiyata bisiklet surulemez de demedim ... cekilebilecek sikintilardan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.