Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Likya Yolu için Uygun Tarih
hmm o zaman pansiyon konusunu düşünmek lazim .. ben Antalya'da oturduğum için buradan start vermeyi düşünüyorum .. acaba pansiyon sıkıntısı çeker miyim?
ben ..
Antalya'da yaşıyorum ..
likya yolunu yurumek isteyen cok kişi var .. yuruyenler de var ama nereden başlasam ne yapsam diye hep dusunuyorum kafamda hic duzgun bir rota , uzunluk , gün sayisi belirmedi en başta 7 ila 10 gün arasi düşündüm onun da yeterliliğini bilmediğim için emin değilim...
Likya Yolu için Uygun Tarih
bahsettiğiniz yolu bahsettiğiniz aylarda yürümek .. hem de tek seferde
509 km ve en sicak iklimde ..
yanliş anladiysam lütfen düzeltin
merhaba ben yaklasik olarak 8 ay once bahsettiginiz yere gitmistim oradaki butun her yeri gezmeme ramen kamp ocaği , kamp mutfak gerecleri vb şeyler bulamadim genelde av malzemesi uzerine urunler satiliyor
Husky Bird Çadır
yanit icin tesekkur ederim ben de beast modelini düşündüm fakat yerden biraz rahat etmek lazim derken iki çadirda 3 kişilik gorunuor .. disaridaki ayri alandan mi bahsediyorsunuz?
2 cadir arasinda en ucuz fiyatlari arastirarak degerlendirme yaptim arada 100 tl gibi bir fark...
Husky Bird Çadır
hepsiburada da ne kadardi ?
bir de merak ettigim bir olay var kimi yerde bu cadirin 3 mevsim oldugu yaziyor kimi yerde de 4 mevsim ..
doğrusu hangisi acaba biliyor musunuz ?
Katlanır Tabure Arıyorum
aynen ben de tüp hortumuna takilan kelepcelerden taktim :) o sekilde kullaniyorum ancak kelepce asagi yukari kayiyor bazen .. çeliğinden alacaktim ama cep taburesi gorypunce dayanamayip onu aldim .. sırt cantasinda 4 tane taşısam yine yer kaplamiyor :))
Husky Bird Çadır
merhaba
bu çadir malesef işimi gormez malzeme kalitesi ve çift katli olmasi hava kosullari acisindan cok onemli
husky bird ucuz ve kaliteli diye istiyorum .. gerektigi zaman ust tenteyi cikartip yaz aylarinda daha rahat uyuyabilecegim sineklikli cadirlardan istiyorum ayni...
Ynt: Katlanır Tabure Arıyorum
bu taburelerden ben de kullanıyorum 85 kiloyum ve alttaki plastik bağlantı yeri kırıldı .. çelik olanlarını gördüm bulabilirseniz alın çelikte bir sıkıntı olmaz
Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler
aa :) olsun hayali bile yeter .. ben de dedim nasil cekmisler acaba.. tripod u uzağa koyup kumandayla falan mi tetiklemişler veya arkadaşi falan mi cekmiş diye dusunuyordum :)))
Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi
işte benim korktuğum durumda bu defalarca yazdim .. yahu burada poz vermiyorum otorite koymuyorum ki .. paran yok sen bu sporu yapma da demiyorum .. abarttigimi dusundugunuz durum acı bir gerçek .. malzeme yokluğunun verdiği sıkıntıları çok iyi bilirim ...
Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi
ciddi anlamda durumdan anlamadiginizi dusunuyorum ..
pahali bisiklet iyi bisiklet demek degildir demissiniz .. ben ucuz fiyata xtr parçali veya fox amortisorlu bisiklet gormedim ..
o fiyata bisiklet surulemez de demedim ... cekilebilecek sikintilardan...