Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler bu tamamiyle tercih meselesi doğaya gidiyorsak doğal olmamiz gerekli etiketi kafamiza yapismis... obur turlu sikinti olur gibisinden dusunebilirsiniz ama baskalarinin dusuncesine de ne yapiyo bu gozuyle bakmak bence doğru değil :) mesela ben çadirimin...

2. fidodido

Kampçılığa Yeni Başlarken

Kampçılığa Yeni Başlarken adrasan ve olimpos arasindaki secimim kesinlikle olimpos olurdu .. ben Antalya da yaşiyorum ve iki yeri de iyi bilirim .. amaciniz sakin hava sessiz ortam istiyorsaniz bunu olimposta da bulmaniz mumkun .. doğa , tarih , ambians , gizem, çeşitlilik , caniniz isterse...
  3. fidodido

gaz yağı lambası,teknolojisiz kamp

ben de full teknoloji ile giderim :) çadirimin onunde geceleri iPad den film izlemek .. kamp ocagimda kahve yapmak , muzikler dinlemek .. yeri geldiginde kapatip kendimi dogaya vermek :) farkli bir bakis acisi ..

4. fidodido

Çocuklarla Kamp

Çocuklarla Kamp aynen .. en guzel 5 yildizli otel bile kamp keyfinin yanina yaklasamaz ...
  5. fidodido

Çocuklarla Kamp

Çocuklarla Kamp ben de aşiri rahatima düşkün biriyim gectigmiz yaz ilk kampimi kizarkadaşimla olimposta yaptim eger arabayla gidecekseniz çadir , mat , uyku tulumu üçlüsü dikkat edilmesi gereken bir durum 1. si rahatliginiz için şişme mat veya şişme yatak ( tercihim şişme mat ) diger sert...

6. fidodido

Kamp için Pratik Ocak

Kamp için Pratik Ocak Elimde bu ocağin girişinde bir de kamp ocagi var ve son bir tane kalan gaz kartuşum var fotoğraflarini ekledim Dönüştürücü aparat bulan , gaz kartuşunu bulan olursa şurada satiliyor vs gibi yazarsa ( donusturucu aparat için yurtdışı adres bile olur ) sevinirim

7. fidodido

Ankara'da Çadır Kurulacak Kamp Alanı

Ankara'da Çadır Kurulacak Kamp Alanı Aynen .. Ankara polisinden gece 3 kisi dandik yapay gole karsi oturuyoruz diye laf yemistik bittimi muhabbetiniz diye bagirmasi hala kulagimin icinde allahin cezasinin ..onun da ona bu emri verenin de .. Diyecegim olmayacak
  8. fidodido

Kamp için Pratik Ocak

Kamp için Pratik Ocak Fiyat pahali oldugu gibi o ilan da orada ne kadar durur bilinmez .. Her kartus bittiginde siparis vermek gerekir .. Gaz sizintisi olayi benim basima gelmedi .. Tam aksine asiri kullanisli bir urun tek derdi kartus bulunamamasi .. 1 tl lik cakmak gazi ile ayni gaz aslinda...
  9. fidodido

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın anormallik degil bence siz tam bir esnafsiniz :))

10. fidodido

Çanta Tavsiyesi

Çanta Tavsiyesi bu tarz çantalar sağlik , zaman , para kaybina yol açiyor .. kar edecegim derken bakmissiniz ki zarar etmekle kalmayip bir cok seyden odun vermissiniz.. bir diger konu da sanirim buyuk boylu canta ariyorsunuz .. bunun icin sirt sistemi cok iyi bir canta almaniz lazim ki hem...

11. fidodido

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın ben o mağazanin yerinde olsam incelemeye göndermeden değiştiririm .. sistem değişti artik internet var .. al işte hepimiz gördük .. ne oldu ? kendileri kaybettiler
  12. fidodido

Max. 400 tl 3 kişilik 4 mevsim Çadır tavsiyesi

peki arastiriyorum bu arada baska marka model tavsiyesi olan?

13. fidodido

Kamp için Pratik Ocak

Kamp için Pratik Ocak agız girişini kitlemek için kanali olan tuplerden.. gaz ayni gaz .. ama tup farkli .. cakmak gazi tenekeleri uymuyor ..
  14. fidodido

abd gümrük vergisi

abd gümrük vergisi yurtdışından telefon yolcu beraberi disinda ulkeye girmiyor .. hatta 2007 den beri boyle .. gumruge gittigimde halen daha telefon getirtenleri goruyorum hepsi gelen adreslere geri kargolaniyor .. vergisinin 2 katini bile odemeyi kabul etseniz de o telefonu alamazsiniz ...
  15. fidodido

Kamp için Pratik Ocak

Kamp için Pratik Ocak arkadaslar ayni urun bende de var aramadigim yer kalmadi ancak tup u hicbir yerde satilmiyor bir ara tekzen de tupleri satiliyordu talep olmadigindan artik satilmiyor .. tedarikci firmayla goruseyim dedim tekzen numaralarini verdi geri donus yapacaklardi ancak geri donuste...

16. fidodido

Çinden Alışveriş Dealextreme.com

Çinden Alışveriş Dealextreme.com tek parça alirsaniz daha hizli gelir zaten ancak toplu alim yapildiginda tedarik suresi 20 gunu bulabiliyor :) son alisverisim toplam 50 gu n falan surdu
  17. fidodido

Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında..

:))))) en kötü öyle yapariz zaten
  18. fidodido

Çinden Alışveriş Dealextreme.com

Çinden Alışveriş Dealextreme.com Ebay , amazon gibi sitelere gireceksek çok örnek var zaten hizli gelir ama kargo parasi ve urun fiyati bazen dx vari sitelerin fiyatlarina gore 3 katina cikiyor ( tabi dx de satilan mallarin kalitesindeki urunlerden ve çeşitlerinden bahsediyorum)

19. fidodido

Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında..

aynen biz de kibrista çadir kampi yapmak istiyoruz kamp alani vb. yerlere ihtiyacimiz var
  20. fidodido

Çıralı Sahili S.O.S.

Çıralı Sahili S.O.S. Güzel yerdir .. direnenlere helal .. bence elimizden geldigince bu haberi yaymaliyiz diye düşünüyorum ..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.