Arama sonuçlarınız

1. uyku_hapi

Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk

2. uyku_hapi

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk
  3. uyku_hapi

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Merhabalar.. Krasnodar oldukça kalabalık ve karışık bir şehir hele şehir içi trafik adamı çileden çıkaracak düzeyde.. Şehrin girişinde bu devasa alışveriş merkezi bizi karşıladı.

4. uyku_hapi

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Vladikavkazda yön bulma çalışmaları )) Bu harita için Mahaçkale gezisinde tanıştığım Renat'a teşekkürü borç bilirim.
  5. uyku_hapi

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Vladikavkaz dan kareler

6. uyku_hapi

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Merhabalar.. Geziye 19 ekim 2012 cuma günü Artvin'den Batum'a hareketle başladım. Batum'da son hazırlıklar ve dinlenmeyi gerçekleştirip 20 ekim günü Tiflis yoluna koyuldum. Batum - Tiflis arası yaklaşık 450 km. Benim Favori...

7. uyku_hapi

Artvin-Tiflis-Vladikavkaz-Nalchik-Rostov-Donetsk-Kiev

Ynt: Artvin-Tiflis-Vladikavkaz-Nalchik-Rostov-Donetsk-Kiev Merhabalar... Gezi notlarını http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=92506.new#new başlığı altında derlemeye başladım. Saygılarımla uyku_hapı
  8. uyku_hapi

Ynt: Artvin-Tiflis-Vladikavkaz-Nalchik-Rostov-Donetsk-Kiev kurban bayramı tatilinde yola çıkıyorum. bana katılmak isteyen bir kaç aday var. ama rota bile kesinleşmedi. sıkıntılar var. ama gıdeceğimden emin olabıilirsiniz saygılarımla uyku hapı

9. uyku_hapi

Ynt: Artvin-Tiflis-Vladikavkaz-Nalchik-Rostov-Donetsk-Kiev Merhabalar. Aslında bizimle gelebilirsiniz. sonuç olarak arabada yer var. benzini 3 e bölüp daha fazla yol yapabilmek olası. ancak görüşmek gerekiyor. kalacak yerlerinizi nasıl ayarlıyacaksınız? bir birimize uyabilecekmiyiz. gibi...

10. uyku_hapi

Ynt: Artvin-Tiflis-Vladikavkaz-Nalchik-Rostov-Donetsk-Kiev Merhabalar ilginiz için teşekkür ederim. Tiflis'e 1 geceden fazlasını ayırmayacağım. Hızlıca yol almak istiyorum. Bu gezi için kendime bir yol arkadaşı buldum. Kafkasları kendi aracımız ile geçmeye karar verdik. Bunun asıl sebebi...
  11. uyku_hapi

Ynt: Artvin-Tiflis-Vladikavkaz-Nalchik-Rostov-Donetsk-Kiev Merhabalar Beni yanlış anlamışsınız. "korku" yolda kalmak, geçememek. 3 metre kar olan bir yolda otostop yapmak pek kolay olmasa gerek. Korksam daha önce bu yolda seyehat etmez Çeçenistan ve Dağıstanı gezmez idim. Korkum iklim...

12. uyku_hapi

kara yoluyla hindistan

Ynt: kara yoluyla hindistan Muhteşem fikir. cavabım elbette EVET. 3000 tl yi yolda harcamak hatta çok daha azı ile yetinebilmek. bende orta vadede (2-3 yıl içinde) hindistan ve genişletilmiş asya turu planlıyorum. 4-5 ay sürmesini öngörüyorum. araştırmalara başladım. Mutlaka gezenbilir ve...
  13. uyku_hapi

Ynt: Artvin-Tiflis-Vladikavkaz-Nalchik-Rostov-Donetsk-Kiev Merhabalar.. Bu gezi planı ile ilgili kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. Bugün Batum'da idim. Hava oldukça açık ve bulutsuz bir gün idi. kuzey ufkunda kafkaslar görülebiliyordu. ve eylül sonu itibari ile bembeyaz kafkaslar beni...
  14. uyku_hapi

Batum'a Gezi Düzenlemek için tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ynt: Batum'a Gezi Düzenlemek için tavsiyelerinize ihtiyacım var Merhabalar, Batum şehir merkezinde görmeye değer 3-4 nokta belirlemenizi tavsiye ederim.Batum'un gece aydınlatmalarının oldukça etkileyici olduğunu da bir kenara not edelim. Noktaları belirlemek oldukça kolay. Hemen onları...

15. uyku_hapi

Merhabalar. Kafkasları bıkmadan turlamaya devam. Bu kez Ekim ayı içerisinde kurban bayramı 10 gün tatilinde yine otostop ile Kiev'e gitmeyi planlıyorum. Daha önce yine Vladikavkaz'a gidip buradan doğuya Grozny ve Mahackale ye yönelmiştim ve bu geziyi GezenBilir'de paylaşmıştım. Bu kez rotayı...
  16. uyku_hapi

Fotoğraf Makinesi - Nikon D3100

Ynt: Fotoğraf Makinesi - Nikon D3100 Merhabalar.. Makineniz hayırlı olsun. bende benzer fiyata aynı makineyi edindim. Önümüzdeki günlerde de bir kursa devam edeceğim. Bende bilenlere, internet üzerinden önerilecek bir ders pdf indirilebilecek veya on-line izlenebilecek herhangi bilgi...
  17. uyku_hapi

Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü araç ile seyahat etmediğim ve kapıda hiç beklemediğim için sorma araştırma şansım olmadı. nahçivan daki uygulamalar ile aynı olduğu kanısındayım. ama yinede hiç bir fikrim yok. ikinci sorunuz ile ilgili yorum yapabilecek durumda değilim. henüz...

18. uyku_hapi

Dağıstan için önerilen yol

Ynt: Dağıstan için önerilen yol elbette güvenli. hiç bir sorun ile karşılaşmak söz konusu değil.
  19. uyku_hapi

Dağıstan için önerilen yol

Ynt: Dağıstan için önerilen yol Merhabalar.. Sizi şimdi daha iyi anlıyorum. Tiflis'ten herhangi bir otobüs ile Vladikavkaz'a gidin. Burada Tren den emin değilsemde Mahackale'ye giden otobüsler mevcut. uçaktan inme saatiniz mümkün olduğunca sabaha yakın olur ise aksama mahackalede olursunuz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR