Arama sonuçlarınız

1. uyku_hapi

KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Vladikavkazdan bir görünüm Kazbegi milli parkı civarı Gürcü Tarafından Lars sınır kapısı Yeşil bölgedeki tünellerden biri Vladikavkaz

2. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Tiflis'ten sonra Kssfkas dağlarına doğru tırmanış. Bu bölgeye ait fotoğraflar [URL=http://[/font]http://www.imagebam.com/image/76bed7193281671][/URL]...
  3. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Bu bilgi KESİNLİKLE hatalıdır. Daha yeni geçtim. 1 tl ile kimlik ile geçmek mümkün. Pazartesi günü de bir gezi düzenledik öğrencilerimiz için. Bu yazıyı okuyunca hemen sarp emniyete telefon açtım. ! tl...

4. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Merhabalar .. Onu bende sordum. Rus arkadaşlara da danıştım. Bu uygulama çok esnek . Kimisi 1 haftaya kadar kayıt gerekli dedi. ben 1 haftadan az kaldığım için hiç bir kayıt işlemi yaptırmadım. Gelelim kurala...
  5. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Merhabalar.. Sadece Gezenbilir e koymak için yollardan ve şehirlerden fotoğraflar çektim. Fakat fotoğraflar Grozny de arkadaşın bilgisayarında kaldı. usb belleği yolda kaybettiğimden aktaramadım. yollamasını...

6. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Bu soruya cevabım cok net "Ruski Neet" :) gezi boyunca en çok kullandığım iki kelime. Genellikle tarzanca anlaştım. ingilizce bilen bulmak çok zor. gerektiğinde bulmak ise imkansız. Neyseki Couchsurfing...

7. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop 1-türkler vizeye tabi değil di mi? Degil. elimi kolumu sallayarak geçtim.. 2-gezin boyunca kaç gün kaldın o bölgelerde? sana göre gürcistan a göre daha mı güvenli daha mı güvensiz bir yer?kötü olaylara...
  8. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop 1- Benzin ve mazot sudan ucuz. Lafın gelişi değil 1 lt su parasına 2-3 litre benzin alırsın. Benzin Rusyada (Benim gezdiğim topraklarda) 27-25 Ruble.. 1 dolar 30 ruble. Benzinin Litresi 1 dolar diyebiliriz. 2-...
  9. uyku_hapi

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Merhabalar Gezi Fotoğrafları ve Şehir Notları Vladikavkaz; Kuzey Osetya-Alania bölgesinin başkenti. Rusya sınırından sorunsuz girdikten sonra Vladikvakaz'a ulaştım. Oldukça güzel bir şehir ortasından Terek...

10. uyku_hapi

Artvin'den Çık Yola Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan Gezisi

Ynt: Artvin'den Çık Yola Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan Gezisi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86799.0

11. uyku_hapi

Merhabalar.. Geziden henüz döndüm. Kafkasya hakkında tüm cevaplar ile Artvin'deyim. Gelelim Gezimizin programına. Yolculuklarım tamamen otostop ile gerçekleşti. Kaç araç değiştirdiğim konusunda bir fikrim yok 30-35 civarı diye tahmin ediyorum. Belki daha fazla. Geçtiğim Ülkeler/Bölgeler...
  12. uyku_hapi

Ynt: Artvin'den Çık Yola Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan Gezisi Merhabalar.. Sağ salim döndüm. Yanımda getirdiklerimi bir an önce derleyip sizler ile paylaşacağım. Gerçekten çok keyifli bir gezi oldu. Planladığım şekilde gezdim tozdum döndüm. Gezi notları bölümünde görüşmek...

13. uyku_hapi

Ynt: Artvin'den Çık Yola Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan Gezisi Bu gün tüm gezi planı netleşti, 23 nisan Pazartesi Gürcüstan kara yolu ile Lars (Larsi) sınır kapısından geçmeyi planlıyorum.. Gürcü ve Rus konsolosluk görevlilerinden kapının açık Türk vatandaşlarının geçişinin...
  14. uyku_hapi

Ynt: Artvin'den Çık Yola Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan Gezisi Merhaba.. herşeyi ayarlamama rağmen kendi işlerim ile ilgili aksaklıklar izin problemi çıktı tarihi bir hafta erteledim. Bütün geziyi tüm detayları ile yazacağım Saygılarımla uyku_hapı
  15. uyku_hapi

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. Hiç bir fikrim yok

16. uyku_hapi

19-23 Nisan 2012 5 günlük Gürcistan-Kuzey Osetya-Çeçenistan - Dağıstan gezisi Rota; Artvin Batum Kazbegi Vladikavkaz Grozni Mahackale Konaklama; Çadır ve Couchsurfing (yani beleş) Ulaşım; Otostop (yine beleş) Yollarda Karşılaşmak Ümidiyle Saygılarımla uyku_hapı
  17. uyku_hapi

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Ynt: Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde! Link Arızalı, videoyu izlemek isteyenler için paylaşırsanız sevinirim Saygılarımla uyku_hapı
  18. uyku_hapi

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Teşekkür ederim katkılarınız için Saygılarımla uyku_hapı

19. uyku_hapi

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. 10 aralık 2011 tarih itibari ile Artık Pasaporta da gerek yok. 90 güne kadar ziyaretlerinizi TC kimliği ile (18 yaşından büyük olmak şartıyla) yapabilirsiniz. Vizesiz Yurtdışından sonra şimdide Pasaportsuz Yurtdışı :) Bu da ilgili link...
  20. uyku_hapi

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş Merhabalar. Eğer benim dediğim doğru ise sizin söylediğiniz Artvin Sarp kapısı - Kazbegi kapısı - Sochi - Pasaportu damgalatmadan geçilebilirse Sochumi sonra tekrar aynı dönüş rotası mantıklı gibi. Feribot benim de işime...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR