Arama sonuçlarınız

1. uyku_hapi

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş Merhabalar Arkadaşımız olayı çok net özetlemiş. Konu bu kadar basittir.Bende bir katkı yapmak isterim. Daha Önce Abazya hedefleyip Zugdidi den dönmüştüm. Oralara kadar otostop ile gittim. Şöyleki aslında Abazya'nın internetten...

2. uyku_hapi

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş merhabalar. Bu konuda fazlaca kafa karışıklığı mevcut. Bende Artvin'de yaşamaktayım. Kafkasları çeşitli sebeplerler gezme fırsatım oluyor. Özellikle Gürcüstan'ı. Bende Abazhya sınırına kadar gidip geri döndüm. İnternetten Abazhya...
  3. uyku_hapi

Prague Prag Praha. Çek Cumhuriyeti Czech

Ynt: Prague Prag Praha. Çek Cumhuriyeti Czech Kış Fotoğrafı çekmek için uzun zamandır kar yağmasını bekliyorum. Fakat her yer bembeyaz iken Prag'ta kar yok. Bu arada Yarın Prag'ta son günüm. Cuma THY ile Dönüyorum :) Fırsatım olursa Çeker Koyarım..

4. uyku_hapi

Ynt: Prague Prag Praha. Çek Cumhuriyeti Czech Haklısınız Ordada Billa Var.. Billa da ucuz marketlerden bir tanesi ama emin olun TESCO en ucuzu. :)))
  5. uyku_hapi

Ynt: Prague Prag Praha. Çek Cumhuriyeti Czech Katkılarınız için teşekür ederim. Çok kıymetli bir bilgi. Prag'ta en Ucuz Market TESCO dur. Bu tip marketler genelikle outlet yerlerde yaygın olarak bulunmaktadır. Bizde zaman zaman Prag'da yaşıyan türk öğrenciler olarak bu outlet complexlere...

6. uyku_hapi

Merhaba Gezenbilir.Com Aslında bu bir Gezi Notundan Ziyade bilgilendirme konusu olabilir. Yaklaşık 2 aydır Prag'ta yaşıyorum ve bence Avrupanın en turistik başkenti olma özelliğini fazlasıyla hak ediyor. Romantik ötesi bir şehir, Hemen her köşesi görülmeye değer ve fotoğraf makinenizi...

7. uyku_hapi

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop cadırım vardı... geu çok zor olmadı.. İran'da insanlar yol ortasında çadır kuruyorlar. Bende çadır için parkı seçtim. gayet keyifliydi. kimsede rahatsız etmedi.. Saygılarımla uyku_hapi
  8. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop kattığınız yorum için teşekür ederim. saygılarımla uyku_hapi
  9. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop hiç bir fikrim yol Subat ayında yanı kısın nasıl olur oralar hıc bılemıyorum. mesajınızı geç gordum geç cevapladıgım ıcın kusura bakmayın. Umarım geziniz keyifli geçer uyku_hapi

10. uyku_hapi

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. Bence vaz geçmeyin. Verilen bilgilerin bir çoğu Gürcüstan'ın Abhazya bölgesi içindir. Gürcüstan a giriş 2 dakika sürer yeşil pasaport gerekmez ayrıca turing de gerekmez. Ancak Pasaportsuz geçis kısmı mümkün değil. Abazya hariç heryere güzel geziler...

11. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Çok teşekkür ederim. Benim için gerçekten de bilinmeyene giden bir yolculuktu.
  12. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Sayın hocam. çok teşekkür ederim yorumunuz için. Akıcılık ile ilgili övgüleri eşim kucakladı. Akıcılığı onun yaptığı düzeltmelere borçluyum. :) Sağ olsun mektuplarımı yayınlamadan önce o düzeltiyor. :) Fotoğraf konusunda haklısınız ancak çok basit bir...

13. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Çok mutlu oldum. Faydalı olması birilerine yol göstermesi benim için mutluluk kaynağı. İran hakkında yazmadığım bilgiler mevcuttur. soru soran olursa seve seve cevaplamak isterim. Saygılarımla uyku_hapi
  14. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Sağolun umarım birgün gezme şansınız olur. Bu beğeni mesajları beni mutlu etti. Kimse cevap yazmadı diye üzülmeye başlamıştım. Haklısınız. Umarım bir dahaki sefere oraları görmek dileğiyle.
  15. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Gezi notlarına yaptığınız katkı ve düzeltmeler için teşekür ederim. sizin acmış oldugunuz baslık bu geziye baslamadan önce çok faydalı oldu tekar teşekkürler. Beğenmenize sevindim. umarım sizin gezinizde başarılı olur. iletişimde sorun yaşamadım...

16. uyku_hapi

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. Merhabalar Posof yerine Sarp'tan giriş yaparsanız Artvin'den geçerken bir çayımı içersiniz sohbet ederiz. Abazya Rusya için tarihlerimizin uyacağını sanmıyorum. Dediğim gibi tanışmak güzel olur saygılarımla uyku_hapi
  17. uyku_hapi

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. Merhabalar . İran gezimden önce 1 haftalık bir Gürcistan gezim oldu. Yanımda fotoğraf makinesi olmadığından ve notlar kuru kalacağından yazmadım. keşke yazsaymışım. Sizin sorularınıza detaylı bilgi verebilirim. konuya hakimim. Gürcistan'da güvenlik sorunu...
  18. uyku_hapi

Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

Ynt: Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim? CouchSurfing Oldukça keyifli ve güvenli bir konaklama yöntemi. Ben ve eşim 1,5 yıldır sisteme üyeyiz ve Artvin gibi ülkenin en kuzeydoğu ucunda 40 a yakın surfçü ağırladık. her bir sörfçü bizim için kendi...

19. uyku_hapi

Gezi Raporu Nasıl Yazılır?

Ynt: Gezi Raporu Nasıl Yazılır? Selamlar; Makaleniz çok başarılı ve açıklayıcı. Gezi notlarımı kaleme alırken bu makalenizi her seferinde gözden geçireceğime emin olabilirsiniz. Paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla uyku_hapi
  20. uyku_hapi

Türkiye de saldırıya uğrayan bisikletli çifte yardım.

Ynt: Türkiye de saldırıya uğrayan bisikletli çifte yardım. Her birimize çok ciddi acı veren bu olaydan dolayı çok utanıyor bu insafsızlığı yapabilen şahısları kınıyorum. Fransız misafirlerimize turlarında başarılar diliyorum. Saygılar uyku_hapi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR