Arama sonuçlarınız

1. uyku_hapi

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Genelde çadır kurmadan önce Jandarma veya Polise gider, (Bu gerekli değil) .çadır kurmam ile ilgili sakınca olup olmadığını sorarım. onlarda bana genellikle "sorun yoktur." "nerede olduğunuzu bilelim". "telefonumuzu alın" gibi benim güvenliğim için...

2. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Notlarımı karıştırırken rastladığım bir iki bilgi eksik kalmış onları da aktarayım. Chevrolet bir jeep ile benzin istasyonuna girdik. Türkiye'de 250Tl civarına dolan depo 20Tl. ye doldu. ancak bu kişi Türk vatandaşı idi. İran vatandaşları daha uygun...
  3. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Ağrı dağı

4. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop
  5. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop 6. Gün: Tahran'dan sabah ayrılarak tüm yolu otostop ile dönmek üzere Tahran'dan 30 km. uzaklıktaki Karaj şehrine gidiyorum. Buraya metro tren karışımı iki katlı ulaşım aracı ile gidiyorum. Tek binişlik bilet çok ucuz idi fiyatı hatırlamıyorum. Karaj...

6. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

7. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Gülistan Sarayı
  8. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop 4.Gün: Tebriz'den Tahran'a gitmem gerekiyor, ancak otostopa cesaret edemiyorum çünkü Tahran'daki Couchsurfing arkadaşlarım beni bugün bekliyorlar; Mehdi'den öğrendiğim bilgiler ile taksi ile otogara gidiyorum. Tebrizde ve Tüm İranda Taksiler dolmuş...
  9. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop 3. Gün: Akaşamki Hollandalılar ile birlikte sabah erkenden kuş gözleme çıktık ve Sarayın etrafından hiç görmediğim ve teşhis de edemediğim ötücüler gördüm. Sabah kahvaltısını D.beyazıtta hallettikten sonra Gülbulak sınır kapısına doğru yola çıktım...

10. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop İshak Paşa Sarayı

11. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Şavşat Yaylaları
  12. uyku_hapi

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Merhaba Sevgili GezenBilir okuyucuları İran Gezisine çıkma fikri konum itibari ile Doğu komşumuza yakın bir şehirde, Artvin'de yaşıyor olmam sebebi ile oluştu. Gezen bilir sayfalarında İran'ı içine alan geziler ve bilgiler bana çok yardımcı oldu...

13. uyku_hapi

Temmuz 2011 içerisinde yapmış olduğum bir haftalık gezimin notlarını burada sizler ile paylaşmak istedim. 22 Temmuz Cuma Artvin - Ardahan Çıldır Çadır 23 Temmuz Cumartesi Ağrı-Doğubeyazıt Çadır 24 temmuz Pazar Tabriz Couchsurfing 25 Temmuz Pazartesi Tahran Couchsurfing 26 temmuz Salı Tahran...
  14. uyku_hapi

İran

Ynt: İran Merhaba.. Müthiş aydınlatıcı bilgiler edindim. çok teşekür ederim. Kısmetse 22 temmuz itibari ile 8-9 gün İranda Gezeceğim. Dönüşte gezi notlarını paylaşacağım. Yazara tekrar tekrar teşekür ederim. Hoşça kalın

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR