Arama sonuçlarınız

1. V

Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum Özgür Bey, İnşallah her şey gönlünüzce olur.Ağız tadıyla gezmeler diliyorum.Bizler de anılarınızı, notlarınızı zevkle okuruz.Selamlar.Ergun

2. V

Boracay - Filipinler - 2 Ay

Ynt: Boracay - Filipinler - 2 Ay Geçmiş olsun, sizden iyi haberlerinizi alabildiğime çok sevindim.Sağlık sorunlarına dikkat.Tekrar geçmiş olsun.Ergun
  3. V

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı Selam, İran gezi notlarınızı zevkle takip etmekteyim.Uçuş mili , havayolu şirketlerinin uçak yolculuğunu teşvik amacıyla kullandıkları bir tür pazarlama, reklam taktiği diyebiliriz.Bedava mil kazanabilmek için çok sık seyahat yapıyor olmanız gerekir.Uçuş mesafeniz uzunluk...

4. V

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız Yetim Ailesine sağlıklı, huzurlu,problemsiz bir gezi diliyorum.Notlarınızı yine büyük bir zevkle okuyacağız, görselleri izleyeceğiz.Güle güle gidin, güle güle gelin.Saygılar sevgiler.Ergun.
  5. V

60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ

Ynt: 60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ Yolunuz açık olsun.

6. V

Karavan İle İran Ve Umman

Öncelikle memlekete hoş geldiniz diyorum.Pek çok sıkıntının üstesinden gelerek bu seyahati kazasız belasız gerçekleştirmişsiniz.Tebrikler. İranla ilgili düşüncelerinize ben de katılmaktayım. 2004 yılında benimde kısa bir süre İran tecrübem olmuştu.Türkmenistandan girip Gürbulak'tan...

7. V

Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk Yapacağanız hazırlıklarda kolaylıklar diliyorum.İnşallah her şey gönlünüze göre gerçekleşir.Ergun.
  8. V

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. Oyumu kullandım, hayırlısı olsun.Başarılar diliyorum.Ergun
  9. V

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Metin Abi gelmiş geçmiş olsun.Ergun.

10. V

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler) Tüm Dostlar gibi ben de sabırsızlıkla beklemekteyim.Saygılar.Ergun

11. V

Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça

Ynt: Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça Paylaşımlar için teşekkürler Haşmet Bey, İnşallah yeni gezilerde sizleri yine izleriz.Hoşça kalın.Ergun.
  12. V

Uçmakdere de,Uçmak

Ynt: Uçmakdere de,Uçmak Ertan Kardeşim Harikasın :)Cesaretin için seni tebrik ediyorum.Bravo.Fotolar , paylaşımlar her şey çok güzel, emeğine sağlık. Balıklar da çok güzel, afiyet olsun. Bu arada sormadan geçemeyeceğim; Paraşütle ilk deneyimin mi? Fidanlar ne alemdeler?Sevgiler, saygılar Ergun.

13. V

Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

Ynt: Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka ) Yine de geçmiş olsun diyelim, biraz maceralı olmuş.Saygılar Ergun
  14. V

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Tesbitler çok doğru, katılmamak mümkün değil.Biz neden bu hallere düştük, anlamakta zorlanıyorum. Ergun
  15. V

TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci

Ynt: TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci Merakla takipteyiz.Ergun

16. V

arabayla batum-kobuleti-poti

Ynt: arabayla batum-kobuleti-poti Aytuğ bey, fotolar da gerçekten harika.Gezi notlarınızı da bekliyoruz.Sevgiler.Ergun
  17. V

Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

Ynt: Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka ) Sayın Kemal Bey Merhaba, Yeni Karavanınızı test amaçlı ilk gezinize ait notları okuyarak çok yararlandım.Fotoğraflar harikaydı.Geziniz sorunsuz geçmiş, sizin namınıza ben de sevindim.Ayrıca, Karadeniz Bölgesindeki virajı ve rampası bol...
  18. V

kısa ama verimli Thassos-Kavala-Selanik-Halkidiki turu

Ynt: kısa ama verimli Thassos-Kavala-Selanik-Halkidiki turu Merhaba Müjde Hanım, Geziniz ve anlatım tarzınız çok hoş olmuş.Fotoğraf varsa paylaşırsanız memnun oluruz.Teşekkürler.Ergun.

19. V

MİDİLLİ (Lesvos)

Ynt: MİDİLLİ (Lesvos) Hocahanım sayenizde Midilli'yi gezip görmüş olduk, fotoğraflar çok hoştu.Emeğinize sağlık, teşekkürler.Ergun.
  20. V

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz Yine de gezmek, görmek iyidir.Teşekkürler notlar ve görseller için. İyi geziler. Ergun

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR