Arama sonuçlarınız

1. V

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Ferhat Bey Tebrikler, notlar ve görseller muhteşem.Eski Sovyetler Birliğinin merkezi yerlerini (Mokova,St.Petersburg) gezip görerek bizleri bilgilendirdiniz.Birliğe üye Cumhuriyetlerden Merkeze aktarılan kaynaklar sayesinde o şehirlerin ne güzel hale...

2. V

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Ertan Kardeşim Merhaba, öncelikle iyi geziler diliyorum.Gezinizle ilgili detayları da en kısa sürede paylaşacağınızdan eminim.Saygılar ve Sevgiler.Ergun
  3. V

Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü

Ynt: Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü Atila Bey, dalından yeni koparılmış sebzeler şifa olur inşallah, afiyet olsun.Saygılar.Ergun.

4. V

Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça

Ynt: Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça Haşmet Bey, yeni karavanınızla mutlu gezileriniz olsun.Ergun.
  5. V

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Zafer Bey paylaşımlar için teşekkür ediyorum.Yeni geziniz için de kolaylıklar diliyorum.Selamlar.Ergun.

6. V

Portofino ve Cinque terre köyleri

Ynt: Portofino ve Cinque terre köyleri Maşaallah her gezinizin tadı apayrı, bambaşka güzellikte.Alabalıklar da Mustafa Beyin dikkatinden kaçmamış.Fotoğraflar her zamanki gibi yine çok güzel.Siz Yetim Ailesi olarak ülkemizin gerçek birer Turizm elçilerisiniz.Bir çok gezisevere çok doyurucu...

7. V

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Sevgili Enes hoşgeldin.Karikatürlerini beğendim.Aferin.Gezdiğiniz yerlerle ilgili senim yorumlarını da okumak çok zevkli olacak.Bu arada okullar açıldığında derslerini de ihmal etmeyeceğini biliyorum.(Şu an tatilde olsan bile)Gözlerinden öpüyorum.Ergun amcan.
  8. V

Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik... Merhaba Ertan Kardeş, Bu geceyi sadece senin bahçe ve fidanlarla alakalı olan bu başlıktaki yazılanları okumakla geçirdim ve inan ki çok zevk aldım ve çok sevindim.Azmin elinden hiç bir şeyin kurtulamayacağı bir kez daha ispatlandı.Bu yüzden tebriklerimi...
  9. V

Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü

Ynt: Şerpa ile 2012 Yaz Günlüğü Çok hoş bir gezi oluyor.Sefanız bol olsun.Ergun.

10. V

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Öncelikle geçmiş olsun diyelim. Bu yaz sıcaklarında insanın insana ettiğini anlamak mümkün değil.Bu insanlar nasıl insan, kendilerini hiç mi karşı tarafın yerine koymuyorlar? Yoksa İnsanların eziyet çekmesinden zevk mi...

11. V

Çekme Karavan için Dizel Araç Şart Mıdır?

Ynt: Çekme Karavan için Dizel Araç Şart Mıdır? Aslında bi deneme yapıp görmek lazım?
  12. V

Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir?

Ynt: Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir? Merhaba Hocam, Bende de r19 1,6 Europa var.Bu bilgi çok işime yarayacak.Ayrıca, Ben bu araçla en fazla kaç kg civarında bir karavan çekebilirim?Bu konulardaki bilgilerinizden yararlanmak isterim.Saygılar.Ergun

13. V

Hayırlısı olsun.İyi gezmeler diliyorum.Ergun.
  14. V

Dağıstan için önerilen yol

Ynt: Dağıstan için önerilen yol Merhaba Sayın Agudi, Geziniz hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.Kendi aracınızla mı gideceksiniz? ve diğer ayrıntılar.Forumda bu coğrafya ile alakalı bilgiler mevcut.Araştırırsanız bir fikir...
  15. V

Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü Hocahanım araç kiralama fikri bence de çok uygun.Şu an için bilemiyorum ama önceki yıllarda araç satış fiyatları bizdeki fiyatların neredeyse yarısına denk geliyordu.Bu nedenle cüzi bir miktara araç kiralayabileceğiniz kanısındayım.Hem...

16. V

35KRV88-Tem.Agu.2012-Yunanistan

Ynt: 35KRV88-Tem.Agu.2012-Yunanistan Mustafa Bey, gezinizin yarım kalmasına üzüldüm.Önce iş gelir.Umarım işlerinizi en kısa sürede halledip gezinize kaldığınız yerden gönül rahatlığı içinde devam edersiniz.Bu ufak bir tecrübe oldu.Sağlığınıza da tez zamanda kavuşursunuz.Geçmiş olsun. Ergun.
  17. V

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü Hocam Merhabalar, affınıza sığınarak konu ile ilgili düşüncelerimi belirtmek isterim.Sanıyorum geçici görevle gideceksiniz. Araba ile gitme konusunda haklısınız.Yolun uzunluğunu gözünüzde asla büyütmeyin. Sonuçta Eylül Ayı henüz kış...
  18. V

Mordoğan Müesser Aktaş Etnografya ve Tarih Evi

Ynt: Mordoğan Müesser Aktaş Etnografya ve Tarih Evi Müze beni geçmişe götürdü.Ailem Tütüncü olduğundan Tütün Basma Kalıpları ve Lüks lambaları çok iyi hatırlıyorum.Tabii ki diğer eşyaları da.Çok güzel günlerdi.Şimdilerde ise ne Tütüncülük kaldı ne de lambalar. O Tütünleri yetiştirenler ve...

19. V

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu Özgür Bey Merhaba, Uluslararası Ehliyet konusundaki düşüncelerinize katılıyorum ama herhangi bir aksilik çıkması durumunda kurtarıcı olacaktır diye düşünmekteyim. Bu arada , diğer bir başlıkta Orta-Asya gezisinden bahsetmiştiniz.Sanırım ertelendi. Selamlar. Ergun
  20. V

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü Tebrikler, Türk Coğrafyalarını bizlere tanıttığınız için.Aslında Azeri Türkçesi bizim bugün kullandığımız Türkiye Türkçesine göre daha orijinaldir.Türkiye Türkçesi Arap ve Batı kültüründen daha fazla etkilendiğinden Azeri Türkçesine göre aslından...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR